vulle

146 arvostelua

Joskus haluan gourmet-illallisen pitkän kaavan mukaan, joskus pikaintialaista... Fiiliksestä riippuen.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (146)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Joulukuinen lauantai-illallinen Sassossa oli mukava, vaikkakin turhankin pitkä, kokemus. Alkuruokaa jouduimme odottamaan toista tuntia, ja pääruokaa lähes yhtä kauan alkuruoan jälkeen. Jälkiruoat tulivat sentään hieman nopeammin. Ruoka oli kylläkin oikein maukasta ja palvelu hyvin osaavaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.12.2007
Arvosana: 0

Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Neljän ruokalajin illallinen Sassossa oli oikein maukas. Palvelu on ystävällistä, ruoka hyvää ja viinilista erinomainen. Suurena miinuksena pidän kuitenkin palvelun hitautta, ruokien odottamiseen menee yksinkertaisesti liian kauan. Sama ongelma on Sassossa ollut jo pitkään, valitettavaa muuten hyvässä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 10.02.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kolo bistro

Onnistuin ystävän kanssa saada helmikuiselle maanantai-illalle pöydän vielä samana päivänä - kävi todellakin hyvä tuuri!

Olin kuullut paljon hyvää ravintolasta, ja kovat odotukset lunastettiin täysmääräisesti. Erinomainen kolmen ruokalajin ateria, hyvä viinivalikoima, mukava intiimi miljöö ja pisteenä i:n päällä todella ammatitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Ravintolan omistaja piti meistä erittäin hyvää huolta, ja ranskalainen pontikka oli kyllä hyvin kiinnostava uusi tuttavuus!

Tänne palaan mielelläni ja suosittelen ystävilleni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 29.03.2012
Arvosana: 2

Ravintola: FishMarket

Miellyttävä kesäinen lauantai-illallinen Fishmarketissa. Ruoka oli tällä kertaa erinomaista, muikunmätiannos oli hyvin maittava, kuten myös seuralaisten eri valinnat. "Blue cod" pääruokaksi maistui myös erittäin hyvältä, ainoastaan raparperijälkiruoka oli pieni pettymys.

Ravintolan sisustus on miellyttävä ja tunnelma rauhallinen. Palvelu oli valitettavasti kuitenkin hieman epätasaista eri tarjoilijoiden välillä, tuntui että paikoitellen meidät unohdettiin. Suuret kiitokset kuitenkin tarjoilijalle nimeltä Pinja - hän piti meistä erinomaista huolta. Juuri hänenlaisia ammattilaisia tarvittaisiin lisää!

Summa summarum, Fishmarketin ruoka on erinomaista, tunnelma mukava ja parhaimmillaan palvelu oikein hyvä. Tänne palaan jälleen mielelläni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 13.06.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Särkänlinna Kesäravintola

Särkänlinnan miljöö pelastaa paljon.

Mukava ilta työtovereiden kanssa Särkänlinnassa. Alkuruokana alkupalalankku, pääruokana poronfilettä ja -potkaa, jälkiruokana raparperiparfait mansikoilla ja vaniljaa. Ruoka oli perushyvää mutta ei mikään kulinaarinen elämys.

Palvelu oli ystävällistä, ja miljöö todellakin nostaa kokemuksen korkeammalle tasolle. Kauniina kesäiltana ei Helsingistä löydy montaakaan hienompaa paikkaa ravintolalle. Hintataso on kuitenkin hyvin korkea joten ei tänne omalla rahalla tule palattua useinkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 67€ Lisätty: 02.09.2011
Arvosana: 1

Yllättävänkin hyvä lauantailounas F8 Temassa. Itse pöydän löydettyämme kesti hetken ennen kuin saimme palvelua, mutta pian pääsimme tilaamaan ruokaa.

Valitsimme molemmat Menu Nordicin jossa alkuruokana ok toast skagen, pääruokana erinomaista nieriää maukkaan yrttirisoton kera, ja jälkiruokana maistuva juustokakku marjojen kera. Ruoka yllätti positiivisesti!

Palvelu oli ystävällistä vaikka hienoista säätämistä oli havaittavissa kun pääruoan ruokailuvälineet unohtuivat yms. MIljöö oli mukavan valoisa korkeassa tilassa. Ravintola myös positiivisesti lapsiystävällinen.

Palaan mielelläni ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 30.04.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Gaijin modernia aasialaista

Gaijin on yksi Helsingin lempiravintoloistani, mutta tällä kertaa lounas oli lievä pettymys. Päivän dim sumit olivat mitäänsanomattomia, pääruokana tarjottu Korean hot pot oli hyvä mutta ei sen enempää. Jälkiruokana tarjottu mandarin cheese cake oli kuitenkin oikein maukasta.

Ruoka on tavallisesti antanut Gaijinille paljon anteeksi, mutta silloin kun ruoka ei yllätä niin ravintolatilan ongelmat tulevat esiin. Pöydät ovat liian lähellä toisiaan ja äänenvoimakkuus on hyvinkin korkea.

Palaan kyllä Gaijiniin, mutta nyt tuntuu siltä että tähti hieman hiipumassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 29€ Lisätty: 23.04.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Gaijin modernia aasialaista

Erinomainen lounas Gaijinissa! Halusin kokeilla Gaijinin lounasta tyytyväisenä illallistajana, ja kyllä kannatti!

Alkuruokana söin todella maukkaan "korealaisen hampurilaisen" ja pääruoaksi kimchi pot jossa ylikypsää possunposkea ja kimchimajoneesia. Ruoka oli jälleen todella maukasta!

Lounasaikaan Gaijinin illallisen haasteet, eli kiire päästä seuraavan kattauksen alta pois, sekä liiallinen ahtaus, eivät olleet ajankohtaisia. Todella hyvä lounas siis - pian tänne takaisin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 09.11.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Kuurna suomalaista

Erinomainen illallinen Kuurnassa ystävien kanssa. Ravintola on pieni ja intiimi, pieneen tilaan on mahdutettu paljon pöytiä joten salaisuuksia ei kannata paljastaa sillä naapuripöydän keskustelut kuuluvat helposti omaan pöytään.

Oma illallinen oli hyvin lihapainotteinen, alkuruoaksi maukas tartarpihvi, pääruoaksi erinomainen medium rare pippuripihvi (aivan kuten samojen omistajien Atelje Finnessä). Jälkiruokakin oli maistuva, mutta jo unohtunut - ei siitä siis enempää.

Oikein mukava ravintola - tänne pian uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 23.04.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Pueblo Bar y Taqueria meksikolaista, baari

Erinomainen ateria!

Ystävien kanssa vietettiin iltaa Pueblossa ruoan ja juoman merkeissä. Sisustus on karun toimiva, mutta ruoka oli aivan erinomaista! Neljä valinnanvaraista tacoa maksoi 10,90, uskomattoman hyvä hinta/laatu-suhde. Ja keittiöstä tuli vielä viides taco kaupan päälle! Ruokalista oli suppea, tacojen lisäksi tarjolla oli vain cevicheä.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja talon drinkit maukkaita. Mexican Mulea haluan toistekin! Myös bourbon- ja tequila-valikoimat olivat mukavan laajoja.

Summa summarum, rentoon iltaan todella toimiva paikka - tänne uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.09.2011
Arvosana: 8


Kuvat


Seuraajat