Keittiö auki

Torni

gourmet
Arvosana 3.5 / 5

Ravintola Torni on ajassa elävä klassikko, makujen maailma kaupungin keskipisteessä.

Tornin ruokasali on persoonallinen, sisustuksessaan funktionalismiin nojaava miljöö, täydellinen paikka kokea kotimaisen gastronomian ja ruokakulttuurin parhaimmat puolet. Nautinnollisten aterioiden lisäksi Ravintola Torni kattaa herkkuja myös sielulle ja silmälle - ruokailua säestää suomalaisten taiteilijoiden teoksista koottu taideseinä.

Tornin ruokalista elää kausien mukaan. Listalle valikoidaan mm. vuodenajasta riippuen riistaa, marjaisia herkkuja, klassikoita, sekä uusia, perinteitä kunnioittavia tuttavuuksia. Keittiöhenkilökunta on ehdotonta, tavoitteena on aina täydellinen onnistuminen. Uutta kokeillaan rohkeasti, mutta mausta ei koskaan tingitä.


Arvostelut (51)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on ihan hyvää ja palvelu vähän liian imelää hetkittäin, jotenkin kankean oloista. Tornin täytyisi kuitenkin jotenkin radikaalisti uudistua, sillä tällaisenaan se ei jaksa kiinnostaa/innostaa. Ja fiilistä heikentää se, kun usein joutuu ruokailemaan lähes tyhjässä salissa :( Aika tasapaksua ja tylsää siis!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Nice atmosphere and definitely a high quality restaurant. However, I was a bit disappointed with main dishes. The trout was too salty that masked the other flavors, and duck breast was even chewy. No problem with desserts which were fresh and tasty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 1

Joulubuffet oli todella laadukas varsinkin kalapuoli. Pääruokia maisteltiin siiasta, fasaaniin ja tofupihviin jotka olivat herkullisia. Itse söin tofupihvin ja tomaattilisäke ja kylmä kastike olivat erittäin hyvä yhdistelmä. Lammas oli pettymys.
Pannakotta ja suklaamousse myös kivat pienet ja maukkaat sokeriset loppuun.
Tarjoilu oli perushyvää ja paikka kivan jouluinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: 0

Joulubuffet herkuteltu läpi. Laadukas kala- ja lihapöytä erikseen. Pääruoaksi siikaa ja jälkiruoaksi tähtianis-pannacottaa. Erittäin hyvä kokonaisuus. Palvelun taso huippua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 53€ Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2014
Arvosana: 0

Fantastinen ilta joka koostui täydellisesti tilanteen hermolla taiteilevan tarjoilijaherran ammattitaidosta, maukkaasta ruuasta ja tottakai mahtiseurasta! Tornissa ensimmäistä kertaa; pidin miljööstä, kompaktista ruokalistasta ja historian havinasta jota rakennus pitää sisällään. Menu chef oli herkullinen, lohta 45 C oli suussasulavaa kukkakaaleineen, kurpitsakeitto samettia, ja valitsemani pääruoka; ylikypsää possua, todella maukas, vaikka olikin ehkä ihan hivenen kuivaa. Välijuustona Mouhijärven herkkua ja lopuksi lakritsi creme brulee... ainoa joka ei saanut sukkia pyörimään jaloissa; liian imelää makuuni ja annos oli mahtipontisen menun päätteeksi liian iso, tosin sen kanssa saamani australialainen makea viini vei kielen mennessään! Illallisen jälkeen siirryimme American bariin drinkille, jossa ei sielläkään ammattitaito tai palvelualttius ollut kadoksissa! Iloinen yllätys!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 20.03.2013
Arvosana: 0

Mentiin kaveriporukalla ja neljän lapsen (4v,3v,2v,1v) kanssa lounastamaan. Meitä houkutteli mm. hienompi ympäristö ja lapsille ilmaiset ruoat aikuisten seurassa.

Kokemus oli mainio. Aluksi mietimme, että onko tämä "liian fiini meille", muttei todellakaan.

Meidät otettiin mahtavasti vastaan. Meitä palveltiin todella kohteliaasti lasten kanssa, eikä meitä millään tavalla syrjitty verraten taannoiseen kokemukseen Virgin Oilissa.

Annokset (haukimureke ja keitetyt perunat) olisivat saaneet olla isommat, mutta kyllä niillä nälkä lähti. Lasten nakki-ranskis-annokset oli valtavat.

Meillä kävi vielä mahtava tuuri, kun tilausseurueelta jäi pari jälkiruokaa yli, niin meidän lapset sai ne kaupan päälle. Mahtavaa.

SUOSITTELEN!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 01.03.2013
Arvosana: 0

Ihan ok fine dine-paikka, ei mitenkään poikkeuksellisen säväyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Kalevankatu 5, 00100 Helsinki - Reitti
020 1234 800
http://www.ravintolatorni.fi