Akvarelli81

60 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (57)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Savoy finskt

Savoy on jo instituutio, ja se näkyy kaikessa; tarjoilijoiden asuissa, sisustuksessa, astioissa, annosten esillelaitossa, kaikessa. Perinteinen ravintola onnistui hurmaamaan ensikävijän palvelullaan, joka oli huomioivaa ja ammatimaista. Ruoka ja viinit sinänsä eivät yllättäneet; takuuvarmaa tarjolla, mutta palvelusta ennenkaikkea jäi mahtava jälkitunnelma. Hintalaatu ei ehkä sinänsä täällä kohtaa omasta mielestäni, sillä kaupunki on täynnä loistavia kilpailijoita joissa selviää puolet edullisemmin samalla kattauksella. Mutta silti, olipa kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 125€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ragu

Monesti jo vierailleena täytyy kehua! Kaupungin paras leipävalikoima ihanien levitteiden kera eittämättä! Ruoka on maukasta, ja menukokonaisuudet monipuolisia ja mietittyjä. Italialaiset viinit ovat lähellä sydäntä, joten täällä niitäkin on oiva valikoima tarjolla. Palvelu on aina toiminut moitteettomasti, mutta ehkä hieman persoonattomasti. Silti, ei moitteen sanaa Ragusta, ja lämpimät suositteluni se ehdottomasti saa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Köket

Cafe Köket on oiva paikka brunssille! Tunnelmallinen Kiseleffintalo toimii yhdessä uniikin Köketin sisustuksen kanssa. Brunssi on hyvin mietitty; sopivasti alkupaloja, riittävästi kasvisvaihtoehtoja, tukeva lämmin ruoka kera ihanan jälkiruokapöydän. Arvostin lämpimiä karjalanpiirakoita, itse tehtyä foccacciaa ja pieniä leivonnaisia jälkkäripöydässä. Smoothie toimi myös. Hintansa väärti ehdottomasti. Vielä kun saisi hieman palvelualttiimpaa meininkiä henkilökunnalle, niin paikka rokkaisi 100:lla!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Loung3

Aivan mahtava helmi Kalliossa! Sopivan pieni ja intiimi paikka, jossa on persoonallinen henkilökunta. Cocktailit ovat stadin parhaimpia, hinta-laatusuhde huippuhyvä, ja jaettavat alkupalat ovat loistava konsepti! Long3 toimii lounaalla, lasillisella, illallisella, joka tarkoitukseen. Kesäaikaan on mahtvaa istahtaa "terassille" ja nauttia urbaania Kalliomeininkiä hyvän safkan ja drinksujen kera.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kolmon3n

Kolmon3n on raikas helmi Kalliossa, jossa idea on kohdillaan! Freesi sisustus, välitön tunnelma ja huolehtiva palvelu yhdistettynä selkeisiin makuihin ja konstailemattomaan safkaan tekee paikasta ainutkertaisen. Hinta-laatu on niin ruuan kuin oluiden ja viinien suhteen enemmän kuin kohdallaan. Lämpimät suositteluni! Erityiskiitosta saa myös Helsingin kahvipaahtimon kahvit, jotka ovat paahtoasteeltaan omanlaisensa lounaalla ja illallisella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 16.06.2014
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Bronda

Paljon kohistu Bronda testattu lounaalla. Odotuksia ei juuri ollut, hyvä niin! Kokemus oli kaikinpuolin neutraali. Kun saavuimme ravintolaan, vastassa oli hiukka koppava miestarjoilija joka sitten väläytti pienen hymyn kun tilasimme häneltä samppanjaa.. Pöytäseurueemme oli keskivertoa suurempi, liekö siksi lounaan käyntiin saaminen kesti tovin jos toisenkin. Tarjoilijoiden toiminta oli sinänsä mutkatonta mutta se muistijälki tai kontakti heihin jäi saamatta. Ruoka oli ok, ei mieltä ravistelevaa suuntaan tai toiseen, annoskoko olis myös maltillinen eikä lounaalla tarjoilla leipää(?). Kahden ruokalajin lounas 25€ jätti nälän jälkeensä ja aika kylmän kokemuksen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 01.07.2014
Betyg: 1

Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Kujassa käyty muutamaan otteeseesn, salaatilla lounasaikaan, ja nyt brunssilla ekaa kertaa. Tunnelma oli sopivan rento näin sateisena sunnuntaina ja väkeä tuli ovista ja ikkunoista viimeiseenkin kattaukseen. Palvelu Kujassa on hyvää, huomioivaa ja persoonallista. Brunssipöytä oli monipuolinen, kiitosta kasvispainotteisuudesta! Ribbsit oli suussa sulavia ja vohvelit joita saa itse paistella, oli hauska lisä! Kahvi oli oikein maukasta. Hintansa väärti ja varmasti tulemme uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 29.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Chef & Sommelier

Useamman kerran olen nauttinut täällä huikean maukkaita illallisia, mutta ensi kertaa kävin talvimenua tutkimassa tammikuun lopulla, joka oli kerrassaan upea kokonaisuus. Maut, palvelu, viinit, illallisen rytmitys, leipä, voi, kaikki taas vaan jytäsi ja toimi. Mieleenpainuvin annos oli tällä kertaa jälkiruoka; maa-artisokkaa ja kahvia. Nerokas luomus joka suli suussa! Ravintola on ja pysyy minulle ykkösenä, sesongista toiseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 74€ Tillagt: 10.02.2014
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Postres michelin-gourmet

Todella hyvä kokonaisuus, maistelumenu viineineen kutkutteli läpi illan. Maut ja annoskoot oli kohdillaan, samoin kypsyydet. Viinivalinnat oli klassisia ja toimi täydellisesti annosten pirrassa. Palvelu oli sopivan rentoa ja huomaavaista. Lämpimät suositteluni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 92€ Tillagt: 10.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Postres michelin-gourmet

Postresille pisteet viineistä ja niiden asiantuntevasta esittelystä ja suosituksista, jälkimarkkinointi hoidettiin osaltani myös tyylikkäästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 12.03.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Followers (1)