Avautuu 16:30

Pastis

ranskalainen
Arvosana 4.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (59)

Hyvä kokemys. Pieni intiiminen ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pastis on paikka, jossa käyn niin vapaalla kuin työn merkeissäkin. Jos olen yksin liikenteessä, lempipaikkani on baarin tiskillä, jossa tunnet olevasi osa ravintolan sykkivää sydäntä. Henkilökunta palvelee rennolla ja varmalla otteella, ruoka on takuuvarmasti hyvää ja viinilista palvelee vaativimpaakin asiakasta. Omia suosikkejani listalla ovat olleet aina paikan klassikot: tartar-pihvi, etanat, simpukat, charcuterie. Minusta on ihana jakaa pieniä annoksia seurueen kesken, vaikka oikeasti haluasin aina syödä kokonasisen kevätkananpojan! Brunssi on täällä myös mitä mainioin ja lähellä aitoa brunssikokemsuat munaruokineen ja croisantteineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0

Erityistoivomus, ei sipulia, huomioitiin hyvin. Palvelu oli luontevaa ja hyvin ystävällistä. Plussaa maanantaina aukiolosta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 20.03.2017
Arvosana: 0

Erinomainen palvelu, viihtyisä miljöö. Ruoka oikein hyvää, mutta hinta turhan suolainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 24.02.2017
Arvosana: 0

Hieno pöytiin tarjoiltu brunssi kohtuulliseen hintaan.
Lauantai brunssilla käytiin vaimokkeen kera ja olimme haltioissa tunnelmasta ja ruuasta.
Blogistani voi lukea tarkemman arvion:
http://aitoaarkiruokaa.fi/kokki-kavi-brunssilla-ravintola-pastis/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 06.02.2017
Arvosana: 0

Käytiin kaverin kanssa syömässä hänen lempiravintolassaan pastiksessa. Aika mitään sanomaton kokemus, tartar ihan perushyvää, hieman pieni ja hinta korkea. Viiriäisen keltuaisessa mukana valkuaista, ei niin kiva juttu. Simpukat ok makuiset mutta ei erityisen hyvät. Korkeat hinnat siihen nähden että listat on tablettina pöydässä. Tarjoilu ihan ok hyvää, ihan ei suositusviinit natsanneet ruokien kanssa. Ei jäänyt sellainen fiilis että menisin uudelleen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 0

loistava ruoka alkupaloineen/jälkiruokineen.
Samoin tarjoilian ammattitaito viinin suhteen hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Mussel soup for the lunch. I went to Pastis to have a lunch. The French baguette was good and the ratatouille served with it was excellent.

Mussel soup was served with fennel and had smoked mussels, broth was made of white wine, saffron and cream. The taste was wonderful. I've not had anything of that quality for lunch in a bit.

After the soup I had two petit fours as a dessert. One was made of white chocolate, the other was a marshmallow. I enjoyed both.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 24.11.2015
Arvosana: 0

Otettiin pastis menu, joka vaikutti mielenkiintoiselta. Alkupala oli todella tylsä. Viiriäisen olisi voinut tarjoilla muullakin tavalla, kuin ison tylsän salaattikasan päällä. Maistui arkiselta kanasalaatilta. Pääruokana oli kalaa, joka ei maistunut miltään. Tosin annoksessa olevat mustekalanpalaset olivat loistavan makuisia. Jälkiruoka kruunasi illallisen. Viinimenu menetteli, mutta ei ollut kovin kummoinen. Tarjoilu toimi hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Bistro oli täynnä torstai-iltana eli ilman pöytävarausta tänne ei olisi ollut asiaa. Palvelu oli oivallista, ruoka oli sitä mitä osattiin odottaa eli laadukasta ranskalais-tyylistä bistroruokaa. Juomasuositukset olivat toimivia, mutta kovin yllätyksettömiä. Kaikkiaan kuitenkin oikein mukava ja lämminhenkinen paikka, jota voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki - Reitti
010 2928990
http://www.pastis.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita