milinalii

16 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Classic Pizza Tampereen kylpylä italialaista, pizzaa

Tilasin kaksi samanlaista pitsaa mukaan. Tuotteet tulivat suhteellisen nopeasti ruuhkasta huolimatta. Harmitus syntyi kuitenkin tuotteesta jossa senttien paksuiset, vetiset ja epäsymmetriset tomaattiviipaleet tekivät pohjasta vetisen. Lisäksi annoksista unohdettiin antaa mukaan annoksien nimissä esiintyvät raaka-aineet. Nopea kieppi takaisin ja sain tietty ne mukaani, harmillista kuitenkin että asiakas joutuu tarkastamaan tuotteen ja palaamaan ravintolaan saadakseen tilaamansa tuotteet. Kolmatta kertaa en lähtenyt takaisin kun huomasin vielä yhden aineksen uupuvan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tenho Restobar Ruokaa & livekeikkoja

Kova hinta brunssille, jossa lämmintä syötävää oli vain kolmessa eri astiassa. Yhdessä oli vettyneitä kädenlämpöisiä kasviksia ja kahdessa muussa "tempuraa" eli uppopaistettuja niin ikään kulahtaneita kasviksia ja kuivaa kananrintaa. Chilimajoneesia oli tarjolla näiden kaveriksi ja edes tässä ei voitu taata simppeliä laatua klassisella Hellmansilla vaan tarjolla oli jotain bulkkikamaa, jossa oli chilin palasia ripoteltu sekaan. Salaattipöydässä oli papuja suoraan purkista ja leipänä valkoista paahtista, reissumiestä ja riisikakkuja. Jogurtin kaveriksi pakastemustikoita. 20 euroa arvon naiset ja miehet.

Todella harmillinen asia koska entisen Pacificon tilat ovat kauniit ja potentiaalia olisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Michel moderni valoisa ravintola

Keittiössä ei hanskattu perusasioita esim. kypsennys oli epätasalaatuista ja osa burgerin pihvistä tuli mustaksi kärähtäneenä ( miten sen on edes kehdannut laittaa sinne väliin?) ja ranskalaiset taas olivat keskeltä vielä raakoja. Kala-annoksessa suola dominoi pahasti ja peitti alleen kaikki muut maut. Jäin pohtimaan muistetaanko keittiössä maistaa annoksia/ kastikkeita ym. ennen kuin ruoka päätyy asiakkaalle. Palvelu taas oli ystävällistä ja koin oloni rennoksi sekä tervetulleeksi ja paikkasi paljon muuten negatiivista kokemusta. Puitteet ovat kauniit ja viihtyisät, paikalla olisi hyvä potentiaali mutta nyt se menee kyllä hukkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Cactus meksikolainen ravintola

Uuden ravintolan avaaminen on aina haastavaa ja Cactus oli kokemuksena ristiriitainen. Suomalainen tarjoilijamies oli koko n. 2 tunnin aikana aivan pihalla mitä tapahtuu, ei kuitenkaan tahallaan ilkeä. Hämmennystä aiheutui jo tilatessa, onko pöytiin tarjoilu vai kassalta. Jäi mysteeriksi ja tilasimme kassalta. Käpygrillistä tuttu ulkomaalaistaustainen mies yritti parhaansa mukaan paikkailla tilannetta ja oli, kuten tavallista, erittäin asiakaspalveluhenkinen.

Alkupaloiksi tilasimme isomman nacholautasen ja quesadillan. Ilmeemme olivat varmaan näkemisen arvoiset kun hämmästyneinä laadukkuudesta, tuoreudesta ja kaikki oli selkeästi omasta keittiöstä. Kiitimme erikseen kokkia quesadillasta.

Pääruuaksi tilasimme fajitakset kanalla ja pettymys oli valtaisa kun aika tavallista bulkkia tuli tarjolle. Lettu joka oli vain yksi tortilla puoliksi leikattuna ja maistui salsan kanssa aika perus marketilta. Annoksen hinta on halpa niin en varsinaisesti valita ja vastasi enemmän sitä tasoa, mitä odotin. Kuitenkin upeat alkupalat olivat nostaneet odotukset korkealle.

Toivon todella, että ravintola kehittäisi konseptiaan ja saisi laadun nousemaan myös pääruokien osalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pastis ranskalainen

Lounaaksi makkaraa ja shampanjakaalia. Kokemus oli hykerryttävä ja suomalaisella mittakaavalla hinta ja laatu kohtasivat harmoniassa. Less is more toimii täällä kun raaka-aineiden tuoreus ja huikaisevat vivahteikkaat maut hivelevät mieltä ja kieltä. Makkaran kanssa toimi olut parhaiten, mutta haluan ehdottomasti jalkautua uudelleen tänne ja syventyä enemmän viineihin, joiden valikoima teki ainakin itseeni vaikutuksen.

Myös palvelu oli otteiltaan varmaa ja koin oloni asiakkaana huomioon otetuksi. Koko paikan hälyttömyys ja viimeistelty siisteys arkkitehtoonisesti hienossa tilassa täydensivät tätä perfektionistista kokemusta. Ei turhaan hypetetty ole tämä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 29.04.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Lungi kortteliravintola

Lungi on tilana ihan mieluisa, mutta siihen se oikeastaan jääkin. Harmillisesti idyllinen ilme on vain illuusiota. Menee never again listalle saatuani aivan luokatonta palvelua, vaikka ruoka ihan perus keskivertoa olikin. Asiakkaan aliarvioiminen on aina pysäyttävä kokemus. Tiedustelin onko heillä valikoimissaan cafe au laitia, vastaus oli myöntävä ja hetken päästä kuitenkin kiikuttivat cappuccinon pöytääni. Ilmeeni oli varmaankin näkemisen arvoinen. Väärän juoman lisäksi oli tämä huolimattomasti valmistettu. Koska tarjoilijan habituksesta oli aistittavissa, että rakentavakin palaute kantautuu kuuroille korville päätän äänestää vain jaloillani.

Keittiö taasen oli ihan toimiva. Tilasin kanttarellirisoton ja kokonaisuus oli hyvä, keskivertoa keskivertoisella hinnalla.
Ei mitään mullistuksia, mutta sitä he tuskin hakevatkaan. Sellaista sopivan maanläheistä, tasapainoista ja mutkatonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Lupolo gastropub

Kävin ystäväni kanssa illastamassa lauantaina ja tilasimme yhdessä muutaman alkupalan, omat pääruuat ja jälkiruuat. Raaka-aineet olivat tuoreita ja laadukkaan oloisia. Edellä mainitut menevät itselläni ehdottomasti annoskokojen edelle ja keittiö saa täyden kympin tässä hintaluokassa. Ihanaa, tuoretta ja simppeliä.

Paikan tunnelma oli meille molemmille mielekäs ja ihanan raikas verrattuna moneen muuhun Helsingin ravintolaan. Selkeästi suunnattu nuoremmille asiakkaille, jotka kaipaavat laadukasta ruokaa, mutta rentoa tunnelmaa ja trendikkyyttä huokeaan hintaan. Vaikka rentous on mieleeni olisi mielestäni salihenkilökunnalla voinut olla siistimmät vaatteet tai jonkinlainen pukukoodi jolla olisivat erottuneet asiakkaista. Muuten palvelu oli ihan toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 18.04.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Café de Nopal meksikolaista

Mahtavat tilat, tunnelma ja palvelu. Kaikki toimii sopivassa harmoniassa ja tunnelma on huoleton. Sekuntikellon kanssa ei tähän paikkaan astella, mutta asiasta kerrotaan etukäteen ja tuntuu, että se jotenkin kuuluu tähän konseptiin, ei siis yhtään häiritsevällä tavalla. Onhan ruuan laatu niin mieletön, että vähän pitkittynyt odotus ei haittaa pätkääkään. Jos tahdot autenttisia makuja ja olet lopen kyllästynyt Helsingin, otetaan pakasteesta & lämmitetään mikrossa, "lattari" paikkoihin, suuntaa tänne. Mielellään juuri silloin kun paikka avaa ovensa tai muuten paikkaa et välttämättä saa!

Muiden arvostelijoiden tavoin toivon paikan saavan A oikeudet, jolloin tämä paikka saa pisteen iin päälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Rice Garden sushia

Paikka yllätti positiivisesti. Kala maistui tuoreelle ja monesta sushipaikasta tutut jääkaapin ja pakasteen makua ei tästä paikasta kaloista löytynyt. Erityismaininnan saa kuitenkin riisi, joka oli todella paljon laadukkaampaa verrattuna muihin kaupungin mestoihin ja hintalaatusuhde paikassa enemmän kuin kohdillaan. Mukava rauhallinen tunnelma sisätiloissa, vaikka ulkoapäin ei houkutellutkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 13.11.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Pelmenit ukrainalainen

Trippi aikakoneessa sopivan neukkuhenkiseen paikkaan oli jo sinänsä kokemuksena mieletön ja tunnelma itselleni oli hyvässä mielessä surrealistinen.

Söin seuralaiseni kanssa pelmeni annokset ja ekan suupalan jälkeen olin myyty. Pelmenit suli suussa ja maut olivat yksinkertaisesti kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.01.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat