Avautuu 11:00

Thai Fast Food Du Dii (Dudii)

pikathaimaalaista
Arvosana 3.9 / 5

Thaimaalainen take-away paikka. Pedro ei seuraa resepteissään rivi-thaikkujen ainaista vakiolistaa, vaan on toteuttanut koko menuun ja reseptit itse. Saatavana myös aidon thai-mallin tulisena!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (127)

Isot annokset ja autenttinen thaimaalainen maku! testissä olleet jo curry-annokset , sitruunaruohokana ja inkiväärikana! Ei petä koskaan. Pienen pieni paikka, joka tekee Du Diista juuri sopivasti erilaisen. Take-away toimii parhaiten, koska sisällä on suhteellisen lämmin ja vähän tilaa. Omistajapariskunta on ystävällinen ja mukava! Kasvisvaihtoehdot onnistuu myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Voi ei! Kaksi viikkoa olin haaveillut Du Diin ihanasta nuudeliannoksesta tofulla ja kun vihdoin sen eilen sain, se ei maistunut miltään ja salaattikin (paras osa) puuttui! :( paikka on siis muuten yksi suosikeistani, vaikka usein ei tulekaan eksyttyä. Sympaattinen take away -paikka josta saa hieman "katuhenkisempää" thaimaalaista kuin normipaikoista. Toivottavasti ensi kerralla annos vastaa taas tavallista laatuaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2018
Arvosana: 0

Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu. Isot annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.01.2017
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Arkista aasialaista ruokaa. Isot annokset hintaan nähden. Palvelu heikohkoa mutta toimivaa. Ravintolan pienen koon takia kannattaa varautua ottamaan ruoat mukaan. Annokset saa myös vegaanisina

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.05.2016
Arvosana: 1

Aivan järkyttävää ruokaa ja tällaiseksi roskaksi ylihinnoiteltua. Tilasin vietnamilaisia kevät kääryleitä (No. 13) joka heille tarkoittaa n. 2cm kokoisia pakasterullia ruskeassa kastikkeessa tarjottuna riisin kera. Järkyttävä maku. Myös paistetut nuudelit naudalla olivat pettymys, maku vanha rasva ja suutuntumaa hallitsi ylikypsät nuudelit. Järkyttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 3

Pieni paikka ja ehkä hieman epäsiisti, mutta ruoka on mahtavaa! Todella maukasta ja tulisuutta voi pyytää säätämään omaan makuun sopivaksi. Työntekijät toki hiljaisia ulkomaalaistaustan takia, mutta omistaja itse on todella hauska tyyppi!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: 0

Maistuvaa sapuskaa - joka kerta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 1

numero 2, inkivääri kana aivan mahtava. paikka pieni mutta minkäs teet

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 3

Todella pahaa ja mautonta ruokaa. Surkeaa asiakaspalvelua. Nuudeli kanalla oli todella pettymys. Nuudelit ylikypsiä ja ruoka mautonta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: -4

Dudiista saa todella hyvää thairuokaa loistavalla hinta/laatu-suhteella. Erityisesti punainen curry kanalla on taivaallisen hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 2


Sijainti

Viides linja 7, 00530 Helsinki - Reitti
(09) 730 151

Vaihtoehtoisia ravintoloita