Keittiö auki

Gaijin

modernia aasialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (261)

Erinomainen palvelu ja ruoka. Hieman kallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0

Ennakko-odotukset olivat korkealla, kun vierailin Gaijinissa ensimmäistä kertaa. Ruuan osalta odotukset täyttyivät: aasialaisessa fuusiossa yhdistyi kaikki mitä rakastan etnisessä ruuassa, mutta hienostuneella tavalla. Maut olivat juuri niin voimakkaita kuin kuuluukin ja onnistuivat välillä myös yllättämään. Palvelu oli huippuluokkaa: henkilökuntaa oli riittävästi ja tarjoilijat olivat niin ystävällisiä kuin asiantunteviakin.

Ravintola oli melko pieni ja pöydät liian lähellä toisiaan minun makuuni. Puitteet olivat muuten viihtyisät. Hinta-laatusuhteesta en osaisi antaa täysiä pisteitä tämän hintaluokan ravintolalle, mutta sanoisin, että sain rahoilleni kuitenkin vastinetta odotetulla tavalla suhteessa ruuan määrään ja laatuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 64€ Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0

Kerta toisensa jälkeen erittäin toimiva, hienompi lounaspaikka. Ruoka on aina hyvää, sitä on sopivasti ja palvelu toimii.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

3 lajin sunnuntai menu a' 35 €/heng. Alkupala erittäin hyvän makuinen, mutta hädin tuskin riittävä yhdelle. Pääruokana lampaan karetta 1 kpl./heng. Ja pieni kulho kuivaa riisiä. Jälkiruokana ruoka lusikallinen jäätelön tapaista mössöä. Missään tapauksessa ei hinta/laatu kohdallaan. Suurin vedätys ikinä. Ei koskaan enää tähän paikkaan

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 35€ Lisätty: 19.03.2017
Arvosana: 0

Yksi elämäni parhaista ruokakokemuksista. Ravintolamiljöö oli tylsä ja äänekäs.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 80€ Lisätty: 09.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli hyvää . .. Mutta silti ei mielestäni hintansa lupailema uskomaton makuelämys. Pohdimme syödessä että samanlaisen "ihan hyvää" -olon saa jossain 15 € paikassakin. Ruokalajit toki omaperäisiä ja laadukkaita ja palvelu oli ystävällistä, mutta persoonaton fiilis jäi. Joskus muistaa vuosia jonkun uskomattoman maun, mutta täältä ei jäänyt mikään erityisesti mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 3

Harmillista kyllä, odottamamme ravintolailta oli pettymys. Gaijin on ahdas kuin mikä, pöytien väli viereisiin on n. 15 cm ja yksityistä keskustelua on mahdotonta käydä vieraiden ihmisten istuessa niin lähellä. Samoin esim. poistuessa vessaan takapuoli hinkkaa naapuripöytää, joten ei kivaa. Otimme maistelumenun, jonka ruoista puolet vastasi paikan hinta-laatuluokkaa. Kasvismenun alkupalat olivat taivaallisia, mutta pääruoat suorastaan kammottavia: raakaa jänteistä kaalia ja raakaa kukkakaalia. Riisiä ei tarjoiltu lisää, joten osan ruokalajeista joutui syömään ilman sitä. Lautasia ei vaihdettu kertaakaan ennen jälkiruokaa 7 ruokalajin ruokailun aikana. Jälkiruoka oli mahtava makuelämys, mutta kokonaisuudessaan ravintolaillasta jäi nihkeä olo: kahden hengen ahdas ja osittain epäonnistunut ruokailu maksoi lähes 200€. Valitettavasti en voi suositella ravintolaa enkä menisi sinne uudestaan. Tarjoilu myös tökki ja annoksia vietiin vääriin pöytiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 90€ Lisätty: 25.09.2016
Arvosana: 3

Gaijinissa tunnelmoimassa. Gaijin on hienostunut pohjois-aasialaisiin makuihin keskittynyt ravintola, jossa kannattaa ehdottomasti käydä makustelemassa. Tällä kertaa osittain maut jäivät hiukan pliisuiksi, mutta kokonaisuutena kuitenkin hyvä elämys. Viinipaketin sai puolitettua, joten nyt ei hiprakka yllättänyt ennen jälkiruokia ja pystyi aistimaan kaikkien annosten maut. Ainoa miinus tulee siitä, että paikassa on aika tiivis tunnelma. Pöydät ovat lähekkäin ja melua piisaa. Onneksemme istuimme ihan salin perällä ja siellä oli hiukan miellyttävämpi tunnelma. Tarjoilu täällä toimii aina hyvin. On rentoa ja mukavaa. Täytyy vain ymmärtää talon konsepti, jossa ruokia tuodaan tiuhaan tahtiin. Syödä saa kuitenkin jokainen omassa tahdissaan. Pöytiin tulevista uusista annoksista ei pidä stressaantua. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 20.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -3

Ruoka oli ihan hyvää ja mielenkiintoista, mutta kokonaiskokemus jäi kyllä miinuksen puolelle. Tuon hintatason ravintolan täytyy tarjota kokonaisuudessaan miellyttävän kokemuksen ja Gaijinissa miellyttävyys jäi ainoastaan ruoan ja ystävällisten tarjoilijoiden niskoille. Ravintola oli ahdas ja meluisa ja aika (2,5 h) ei ollut riittävä 6 ruokalajin menun nauttimiseen. Ruokia tuotiin pöytään semmoisella vauhdilla, että edellinen ruoka piti hotkia alta pois. Joku ruokalaji tuotiin pöytään jopa silloin kun kaikki vielä söivät edellistä. En menisi uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 66€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 3

Suhtauduin etukäteen hieman varauksella, sillä paikan omistaja ei kuulu niihin julkkiskokkeihin, joita erityisesti "ihailisin". Pitää kuitenkin sanoa, että Gaijin-maistelumenu oli todella monipuolinen, milenkiintoinen ja mauiltaan upea kokonaisuus. Siitä nauttivat "täysillä" koko pöytäseurue. Palvelu oli ystävällistä ja ruokalajeista annettiin tarpeelliset tiedot - juuri sopivasti. Ruokaljien tarjoilutahti oli ehkä aavistuksen verran turhan nopeaa, mutta sekin on parempi kuin liiallinen odottelu. Hintataso on hieman yläkanttiin .... mutta kun sen tiesi niin ei se päässyt ikävästi yllättämään. Seuraavaksi pitää sitten kokeilla Farangin maistelumenuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (107)


Sijainti

Bulevardi 6, 00120 Helsinki - Reitti
010 322 9386
http://www.gaijin.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita