kupliva

13 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus tarjoaa uusia elämyksiä ja uusia makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Lisäpisteitä minulta saa luomusta, lähiruoasta ja ekologisuudesta, juomien ja ruoan taidokkaasta yhdistelystä, rennosta mutta asiantuntevasta palvelusta. Haluan yllättyä joten yllätysmenut ovat eniten makuuni. Tämän hetkisiä suosikkejani ovat: Olo, Restaurant Ask ja Chef & Sommelier Helsingissä, C Tampereella. Suosittelisin niitä täysin varauksetta kenelle tahansa ystävälleni.

Badges

Blog link

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Restaurant Ask

Palvelu oli erinomaista, lämminhenkistä ja aitoa. Tunnelma ravintolassa oli kiiretön ja lämmin. Valitsimme eräänä maaliskuisena arki-iltana 8 ruokalajin menun viinipaketin kera. Tulemme ehdottomasti uudelleenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 85€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 1

Restaurant: Ravinteli Bertha

Pidän paikan filosofiasta, siitä ettei tilatessa tarkalleen ottaen tiedä mikä ruhon osa lautaselle päätyy ja missä muodossa se on (tilatessa vallitaan vain kolme pääraaka-ainetta) sekä siitä, että ruhoista käytetään hyväksi periaatteessa 'kaikki' osat.
Pisteitä Bertha saa viinipaketin alkudrinkkinä tarjotusta Paul Clouetin samppanjasta, samoin jäkiruoan kanssa tarjotusta makeasta Pacific Rimin rieslingistä. Alkuruokana nautittu kuhaterriini (kuha-tomaatti-avokado) olisi kaivannut seurakseen muitakin makuja kuin sen pikkelöidyn tomaatin ja pienen avokadosalaatin. Pääruoka, ylikypsä härkä (nauta, peruna, sipuli) oli hyvä, mutta wau-efekti jäi puuttumaan valitun viinin ja härän yhdistelmästä Jälkiruokaviini sen sijaan sopi erittäin hyvin sitruunajäätelön ja mansikoiden seuraksi (kerma, sitruuna, mansikka). Pitkä miinus kuitenkin kokemuksesta. Palvelu toimi, se oli rentoa ja nopeaa, mutta pöytien välillä oli aivan liian vähän tilaa. Akustiikkaan ei oltu kiinnitetty huomiota, mikä tarkoitti sitä, että kuulin selvästi kaikki naapuripöytien keskustelut (pöytien välillä oli paikoin vain 10 cm rako) mäkkärimäiseen tapaan. En siis suosittele Berthaa kahdenkeskisen romanttisen illallisen pitopaikaksi, mutta hinta-laatusuhteeltaan Bertha on ok kokonaisuutena ottaen. Mikäli pöytien välillä olisi ollut enemmän tilaa, kokemuksena Bertha olisi saanut minulta arvosanan 'suosittelisin'.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 12.02.2013
Betyg: 1

Restaurant: Brasserie Le Havre franska

Hieno miljöö, hinta-laatusuhteeltaan hyvä ravintola. Alkuruoaksi nautitut etanat valkosipulivoin, tryffeliöljyn ja leipäkuutoiden kera olivat herkullisia, pääruoaksi nautittu bouillabasse sekin ihan maukas. Sen sijaan jälkiruoka tarte tatin tuotti pienoisen pettymyksen.
Palvelu oli ystävällistä, mutta hetkittäin hidasta, johtuen varmastikin siitä, että sali oli lauantai-iltana aivan täysi. Jouduin mm. pyytämään erikseen leipää etanat saatuani, sillä leipää ei oltu ollenkaan tuotu pöytään eikä sitä hoksattu tuoda etanoidenkaan kanssa.
Ei mikään huippukokemus, mutta hyvää ruokaa hyvään hintaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pure Bistro

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ravintola. Palvelu oli ystävällistä, rentoa ja nopeaa, huumoriakaan unohtamatta. Valitsin kolmen ruokalajin menun, johon voi valita listalta alku-, pää- ja jälkiruoan kiinteään 44 euron hintaan. Alkuruoaksi valitsemani "Karitsan karetta, grillattua kurkkua ja kermaviiliä" oli paitsi herkullinen, myös kaunis annos. Pääruoka, "tiristettyä nieriää, veriappelsiinia, sobanuudeleita" oli nuudelien osalta pieni pettymys, mutta muuten annos oli maukas ja kaunis lentokalan mäteineen. Jälkiruoka "Maitosuklaata, suolakaramellia ja jugurttijäätelöä" ei varsinaisesti pettänyt odotuksia, mutta oli omaan makuuni hiukan liian makea niin kuin useimmat makeat jälkiruoat joita "hyvissä" ravintoloissa tarjotaan.
Kolme ruokalajin nauttimiseen kului ravintolaan saapumisesta aika tarkkaan tunti vaikka sali oli perjantai-iltana aivan täysi. Palvelun nopeus olikin paikan suurin yllätys. Lisäpisteitä talon erinomaisista leivistä (kolmea erilaista) sekä laseittain saatavista Taittingerin samppanjoista. Tulen varmasti kokeilemaan uusia makuja uudelleen kun lista vaihtuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Brasserie Le Havre franska
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 25.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Chef & Sommelier

Söimme yhdeksän ruokalajin illallisen kullekin ruokalajille suositelluine viineineen. Ruokalajeista etenkin punajuuri ja persilja, siika ja sinisimpukka, sienet ja sipuli (keitto) sekä kaali ja speltti nousivat yli muiden. Viinit sopivat ruokalajeihin erinomaisesti. Hinta-laatusuhteeltaan Chef & Sommelier on loistava ja laskun alhainen loppusumma yllättikin meidät molemmat positiivisesti. Henkilökunta on avuliasta ja meitä miellytti erityisesti se, että myös ruokien valmistumisvaiheet, paistolämpötilat, -ajat jne. kerrotaan asiakkaalle kunkin ruokalajin tarjoilun yhteydessä.
Paikka on pieni, joten pieni miinus taustahälystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 74€ Tillagt: 07.03.2013
Betyg: 2

Restaurant: Bistro Julienne

Hotelliruoaksi parhaimmasta päästä etenkin aamiaisen osalta, mutta hyviin ravintoloihin verrattuna illalliset lähinnä ok-tasoisia. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: C

Tähän mennessä testaamistani ravintoloista Tampereen paras. Valitsin Viinimestarin menun viinipaketilla. Haudutettu poro pihlajanmarja-perunasalaatin kera, made savustetuin perunoin sekä sahramirisotto lakritsilla olivat aivan loistavia. Viinit sopivat lähestulkoon täydellisesti annoksiin. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hieno kokemus, käyn ehdottomasti toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: 0

Pettymys, sekä palvelun että makujen osalta. Valitsin 5 ruokalajin menun ja ensimmäisenä saapunut keittiön tervehdys (munakokkeli) oli annoksista paras. Palvelu oli todella jäykkää ja hymytöntä. Vaikutti, että kikkailu oli ohittanut makuyhdistelmien tavoittelemisen keittiön prioriteeteissa. Ruoka oli kyllä laadukasta ja annokset kauniita, mutta se kuuluisa jokin puuttui.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: 0

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: 0


Followers

Followers (1)