Öffnet um 17:30

Spis

Note 4.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (52)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Harvinainen taidekokemus Helsingissä. Mikäli asiakas on siunattu herkillä maku- ja hajuaisteilla on elämys lumoava - balettia suulle ja mielelle.

Annokset ovat kauniita, raaka-aineet saavat nöyräksi luonnonvoimien edessä ja kokonaisuudessa elää virkeä huumorintaju, viisaus ja sielukkuus - näiden luoja on taiteilija.

Mukaan ei tarvitse ottaa seuralaista, dialogi maistelumenun elementtien kanssa viettelee vuorovaikutukseen vailla vertaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 06.11.2016
Note 0

Ihania yllätyksiä täynnä. Ruoka oli aivan loistavaa. Viinit hyviä. Tarjoilu toimi. Menen varmasti uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 14.11.2015
Note 0

Mietittyjä ruoka-annoksia ajankohtaisista aineksista. Myös viinisuositukset hyviä. Hinta oli melko tyyris, vaikka viinipaketin saikin puolikkaana. Tällä hinnalla olisin odottanut jotain "ikimuistoista" mitä menu ei kuitenkaan ollut, vaikka erittäin hyvä olikin. Pienten annosten välissä tuli useita keittiön tervehdyksiä ja palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 57€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 0

Todella hienosti tehdyt annokset ja plussaa siitä, että erityisruokavalio otettiin hyvin huomioon. Raaka-aineita oli käytetty hienosti, söimme esim. kuusenkerkkäsorbettia. Annoskoot olivat kuitenkin aivan liian pieniä ja lähdimme ravintolasta mahtava laskun kanssa ja puolityhjin vatsoin. Tarjoilija selitti hienosti mitä kukin annos sisälsi, mutta kun keittiöstä kokki tarjoili ulkomaalaisille asiakkaille pääruoan, oli kommentti "so this is chicken". Ei ihme, että ulkomaalaisetkin alkoivat hihittää tälle kuvaukselle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 30.07.2015
Note 0

Oli pettymys. "Intiimiksikin" ravintolaksi tila oli ahdas ja naapuripöydät parinkymmenen senttimetrin päässä. Ruoka oli konstailematonta, ei mitenkään yllätyksellistä ja annoskoot pieniä. Palvelu oli sinänsä ihan ystävällistä, mutta sekaannusta aiheutti kun toinen maistelumenun tilaaja ei tilannutkaan viinipakettia, vaan erikseen muutaman lasillisen. Lisäksi palvelun asiantuntevuutta söi tarjoiluhenkilökunnan silminnähtävä lueskelu viinipullojen etiketeistä juuri ennen pöytiin tarjoilua. Muutenkin tarjoilun tempo oli melko ripeä ja kun hintaakin illalle kertyi reilu toistasataa euroa olisi annoksia tarjoiltaessa toivonut hieman enemmän briiffausta annoksista kuin "keittiön tervehdys, ole hyvä!".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 25.07.2015
Note 0

Loistava ravintola! Ruoka taivaallista, samoin viinit. Miljöö tunnelmallinen ja kivan rosoinen. Ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.05.2015
Note 3

Describe your experience. Be constructive!
A bit too much ordinary bread compared to the really minimal food servings. A bit too much imagination (in our minds) by the sommelier. Presentation of both food and wine could have been more thorough and detailed, especially when the taste menu cubes in many cases were so small you hardly could make up your own opinion! In this case more was less......

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 11.03.2015
Note 0

Ihana pikkuruinen ravintola, kokonaisuutena ihan superi! Tykkäsin erityisesti siitä, miten vaivattomasti ruokarajoitteinen sai loistavaa ruokaa, viinimenun sai puolikkaana, palvelu oli erittäin nopeaa ja mukavaa, ehdottomasti menemme uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.02.2015
Note 3

neljän ruokalajin maistelumenu viineineen toimi loistavasti, ja erikoisruokavaliot otettiin mukavasti huomioon. paikka oli rosoisen tunnelmallinen ja henkilökunta erittäin asiantuntevaa. kysäisin vielä jälkikäteen erään viinin nimeä, ja sähköpostiini vastattiin nopeasti ja kattavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 3


Standort

Kasarmikatu 26, 00130 Helsinki - Route
0453051211
http://www.spis.fi

Options