Iida-Maria

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Gastro Cafe Kallio kahvii ja safkaa

Kävimme illalla testaamassa paikan illallislistaa; aukioloaikoja on muutettu niin, että tarjolla on viikolla lounasta ja illallista. Viikonloppuisin myös aamiaista. Söimme parsaa ja etanoita alkuruoaksi ja nokkosgnoccheja pääruoaksi. Kaikki oli hyvää! Toivottavasti uusi konsepti lähtee lentoon. Mukava henkilökunta, viihtyisä paikka ja kunnianhimoista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.05.2016
Arvosana: 4

Ravintola: Gastro Cafe Kallio kahvii ja safkaa

Kävimme illalla testaamassa paikan illallislistaa; aukioloaikoja on muutettu niin, että tarjolla on viikolla lounasta ja illallista. Viikonloppuisin myös aamiaista. Söimme parsaa ja etanoita alkuruoaksi ja nokkosgnoccheja pääruoaksi. Kaikki oli hyvää! Toivottavasti uusi konsepti lähtee lentoon. Mukava henkilökunta, viihtyisä paikka ja kunnianhimoista ruokaa,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Spis pohjoismainen

Mietittyjä ruoka-annoksia ajankohtaisista aineksista. Myös viinisuositukset hyviä. Hinta oli melko tyyris, vaikka viinipaketin saikin puolikkaana. Tällä hinnalla olisin odottanut jotain "ikimuistoista" mitä menu ei kuitenkaan ollut, vaikka erittäin hyvä olikin. Pienten annosten välissä tuli useita keittiön tervehdyksiä ja palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 57€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

Joka kerta loistavia ruokia kauden raaka-aineista. 3 ruokalajin menu hyvin kohtuullisen hintainen. Myös viinisuositukset ovat olleet hyviä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Bryggeri Helsinki panimoravintola

Menimme syömään lauantai-iltana. Valitsemamme oluet, vehnä- ja ruisolut, olivat tosi hyviä. Tilasimme ruoaksi lohi- ja possuburgerin rosmariiniranskisten kanssa. Burgerit olivat valitettavasti kuivakoita ja hyvin suolaisia. Ranskisten rosmariini jäi havaitsematta. Odotukset olivat korkeammalla. Toivottavasti muut kuin burgerit ovat parempia, sillä paikalla olisi potentiaalia! Oluita voisin tulla maistelemaan uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit