Yardstick

249 arvostelua

Erityinen huomioni kiinnittyy loppupeleissä hyvään hintalaatusuhteeseen, olipa kyseessä sitten Michelin-tähtiravintola tai lähiön kebab-mesta.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (249)

Ravintola: Korea House korealaista

Päivitys muutaman tuoreen käyntikerran jälkeen. Joka ikinen kerta olen saanut täällä erinomaista ruokaa ja palvelua. Tiettävästi Suomen (tai ainakin Helsingin) ainoa korealainen. Korealaiskokemuksia minulla ei ole muualta, joten ruuan autenttisuudesta en osaa sanoa mitään. Tulinen possubulgogi on suosikkiannokseni täällä ja kamppailee kovasti Helsingin parhaan aasialais(lounas)annoksen tittelistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 10.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kirkuk kurdi

Shishkebab oli todella mehukas ja maukas. Ystävällinen palvelu. Ravintolassa paljon lapsiperheitä ja vilskettä. Herkullisempaa safkaa kuin mitä ulkoa päin äkkiä katsottuna olisi arvannut! Toistekin testiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Teurastamon Portti lihakaupan lounas

Hyvät burgerit, mutta eivät kyllä ihan maineensa veroisia - Helsingin parhaan titteli ainakin menee muualle. Nimikkoburger 15,50 ilman ranskalaisia. Hintalaatusuhde napsuu tuolla hinnoittelulla jo hivenen heikon puolelle.

Ok palvelu, safkat numerolapulla tiskiltä. Miljöö ihan persoonallinen. Makuasia sitten, onko lihakaupan lomassa syöminen plussaa vai miinusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Itamae Sushi

Yllättävää lukea noin negatiivisia arvioita tästä paikasta, sillä omat kolme kokemustani ovat positiivisia: Lounasbuffan sushit ovat joka kerta olleet maukkaita. Ei nyt mitään super hyvää sushia, mutta lounasbuffaksi yllättävänkin maukasta. Siinä missä buffasusheissa riisi tai tuoreustuntuma on usein vähän niin ja näin, niin täällä kaikilla kolmella kerralla olen ollut sangen tyytyväinen. Kokemukset maalis-huhtikuulta 2017. Hintalaatusuhdekin 12,90 euron lounasbuffahinnalla hyvä. Paikka pienehkö ja usein aika ruuhkainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Wok-Katukeittiö kiinalaisthai

Testissä toinen Kontulan ruokamestoista, jonka nimessä "katukeittiö". Possu chilin ja basilikan kera oli pettymys. Kovin mautonta perussettiä. Basilikasta ei ollut tietoakaan. Seuralaisen pad-thai oli hivenen parempi. Raaka-aineet vaikuttivat hyviltä, mutta makumaailma oli vaisu yhtäkaikki. Pieni, siisti paikka ja hymyilevä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Fisken på Disken kalaa ja merenherkkuja

Lounasmuikkuannos oli maukas & rapea ja hintansa (13,50 eur) väärti. Tunnelma "kauppakeskuksen ravintolakeskukseksi" sangen mukava, palvelustakin hyvät pisteet. Tulemme toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 11.01.2017
Arvosana: 0
Ravintolan vastaus:

Hei Yardstick! Kiva kuulla, että ruoka maistui ja kokemuksesi oli kaikinpuolin positiivinen. Tervetuloa uudelleen! Terv. Markus


Ravintola: Bunthan's food thaimaalaista

Enpä olisi arvannut, että yksi pääkaupunkiseudun parhaista thamaalaisravintoloista löytyy pienestä "kojusta" Espoon Soukasta. Haiemme kolme ruokaa mukaan ja kaikki olivat erinomaisia. Palvelu pienessä, siistissä paikassa oli iloisen ystävällistä ja annokset oli pakattu todella huolellisesti. Ehdottomasti haetaan täältä mukaan toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.12.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Heng Feng kiinalainen ravintola

Usean take away -visiitin perusteella uskallan suositella à la carte -listan ruokia. Hiukan keskiverto suomikiinalaista parempaa, joskin hintavahkoa. Lounaskin tullut kertaalleen testattua - ok buffa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bites Vallila hampurilaisia

Kerrassaan erinomainen burger! Tyylikkään koruttomasti tarjoiltu annos oli kauttaaltaan hyvä. Tuhtia ja rasvaista, muttei liian. Kompakti, käsin syötävä koko ja malli. Erikoismaininta kuohkean maukkaasta sämpylästä - burgerileipien aatelia.

Karun yksinkertainen miljöö. Tilaus kassalta, tarjoilu pöytään. Homma toimi. Lisähinnasta ranet ja pekonit, jolloin lounassetille tuli yhteishintaa 16,50 euroa. Tulen toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 11.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Borneo malesialaista

Melko maittava lounasbuffa hintaan 12,90. Hivenen ruuhkaisa ja ehkä hieman ahtaan oloinen ravintolasali. Voisin käydä lounaalla toistekin, kun kulmille satun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.11.2016
Arvosana: 0


Seuraajat