Ei tietoa

Wok-Katukeittiö

kiinalaisthai
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Testissä toinen Kontulan ruokamestoista, jonka nimessä "katukeittiö". Possu chilin ja basilikan kera oli pettymys. Kovin mautonta perussettiä. Basilikasta ei ollut tietoakaan. Seuralaisen pad-thai oli hivenen parempi. Raaka-aineet vaikuttivat hyviltä, mutta makumaailma oli vaisu yhtäkaikki. Pieni, siisti paikka ja hymyilevä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.02.2017
Arvosana: 0

Paras itämainen Kontulassa, vaikka onkin vähän piilossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 0

Ostin take wayna ananas tofu currya kookosmaidolla hinta 8,9. Listassa oli miedosti tulinen, annoksessa ei ole ollut ollenkaan makua. Ihan ok tofua, vaikka se oli pienin paloina ja olisin kaivannut enemm'n tofua. Mutta ruoka oli syoma kelpoista. Jos olisin ollut ravintolassa, olisin pyytanyt uuden annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.05.2016
Arvosana: 0

Itäisen, ellei koko Helsinginkin paras aasialaista ruokaa tarjoava pieni, viihtyisä ravintola. Perheemme suosikkipaikka! Sekä lihat, että meren elävät ja kasvikset aina tuoreita. Huippuruokaa edullisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Kiinalais-thai tyyppinen ruokapaikka jossa poikkean usein lounaalle. Buffa tyyppinen lounas jossa salaatti, sushi, keitto sekä neljä lämmintä ruoka-vaihtoehtoa. Lounaan hinta on nykyään 8,50 € mikä on laatuun nähden hyvä (mutta poikkeaa kotisivuilla ilmoitetusta joka oli hinta paikan aloittaessa toimintansa). Kanta-asiakaskortti 10 lounaan jälkeen 11. lounas on ilmainen. Sijainti Kontulan ostoskeskuksessa hiukan syrjässä uimahallin sisäänkäyntiä vastapäätä. Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Usein käyvänä pieni toivomus että lounasvaihtoehdot vaihtuisivat nykyistä useammin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kontulankaari 1 A 46, 00940 Helsinki - Reitti
040-7693886
http://www.wok-katukeittio.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita