Kazzobro

77 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus on sellainen ravintolakokemus, jossa A) ruokailutoimitus on nopea sisääntulosta poistumiseen B) laskutus ja tilaus tapahtuu mieluiten etukäteen kassalla C) tilassa soi musiikki siten, että sanat voi kuulla D) runsaat juomavaihtoehdot, myös alkoholittomat E) erilaisia fitness tyyppisiä annoksia myös tarjolla

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (75)

Restaurant: Ristorante Momento

Venäläinen sipulipihvi paistetuilla perunoilla täräytti makukokemuksena ehdottomasti kaikkien aikojen kärkeen! On synti antaa vain vitonen tälle michelin tason annokselle. Huh huh, ei olisi uskonut, että valju sunnuntaipäivä tuo tällaisen kokemuksen muassaan. Annoskoko kerrankin erittäin reilu.

Viereisen pöydän kovaääninen imaami hieman pilasi tunnelmaa, mutta siitä ei paikkaa voi syyttää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.07.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ton Khaow

Aivan riittävän kattava lounasbuffet, jossa tarjoillaan kiinalaisthaimaalaistyyppistä bulkkiruokaa. Maku, laatu ja määrä vastaavat vastaavantyyppisiä paikkoja.

Miinuspuoli on tilan ahtaus. Tiiviissä tunnelmassa keittiön lämpö saattaa kesähelteillä herättää berserkkiraivon lungin itämaalaisenkin alitajunnassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Harju 8

Suorastaan törkeänhintainen lounas. Menulistasta ei ymmärtänyt juuri sanaakaan ja vaihtoehdot ymmärtämisen jälkeen olivat toinen toistaan poissulkevia vaihtoehtoja vaikka ei nirso olisikaan. Vaihtoehtojakaan ei ollut kuin noin kolme.

Sijainti on hyvä, tunnelma ja palvelu ihan hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 23.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Chalupa Food Machete

Erittäin tuhti jöötti, jonka saa kohtuu nopeasti nenän eteen. Annos on maistuva ja täyttävä. (burrito käärittynä folion). Mesta taittuu enemmän pikaruokalapuolelle, kuin varsinaiseksi lounaspaikaksi. Voittaa pikaruokaketjut, kuten häse, mäkki tai subway.

Miinuspuoli oli myyjän erittäin kehno suomenkielen taito. Loppuviimein kumpikaan tuskin oli varma siitä, mitä tilattiin ja mitä saatiin, mutta jos ei ole nirso tai allerginen, niin kielimuuri ei haittaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Oiva

Lounas on Kallio, Vallila, Alppiharju seudun laadukkain ja monipuolisin.

Tilan ilmanvaihto ei aina vaikuta optimaaliselta, joskus ovella vastaan kävelee pirteä toiletin tuoksu. Muuten suositeltavin lounasmesta alueella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 23.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Taste of Nepal

Makumaailmaltaan itäisen Helsingin top 3:een. Siisti ja miellyttävä sisustus. Yltiöpalvelevainen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Loisto

Kohtalainen paikka. Siistit puitteet. Osa henkilöstöstä häiritsevän tuiman oloisia. Mutta jos menee takapöytään, se ei häiritse. Ruokatarjonta on hybridisekoitus itämaista, pitsaa yms.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Taste of Nepal

Erittäin siisti ravintola avaralla näköalalla tarjoaa kohtuuhintaisen ja runsaan lounaan, jota ei tarpeettomasti tarvitse odotella. Maku kuuluu itäisen Helsingin top kolmoseen.

Nahkakakkarat kruunaavat kokemuksen. Takapuolen liikuttaminen jakkaralla aiheuttaa narisevan äänen, joten piereskelyn voi hyvin laittaa irtaimiston syyksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Loisto

Ruoka on erityisen laadukasta. Hinta yläkanttiin. Palvelu asianmukaista

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 31.03.2019
Betyg: 0

Restaurant: Southland

Kymmeniä ravintoloita arvostelleena tämä on ensimmäinen täyden viiden pisteen arvosteluni. Kiinalaisista bulkkitavintoloista paras kokemus. Merirastilan ykköslounas. Yrittäjäjille kuuluisi vuoden yrittäjä pokaali.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.04.2018
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites