Okänd

Taste of Nepal

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig

Recensioner (3)

Makumaailmaltaan itäisen Helsingin top 3:een. Siisti ja miellyttävä sisustus. Yltiöpalvelevainen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.05.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounasnepal (joskin paikan nimi taisi olla Mayur? )

Kohtelias palvelusväki, lienee itse omistaja. Englanniksi asiointi. Chililammas, listan tulisuus kahden chilinkuvan verran, ei silti mikään infernaalinen kokemus. HiLaSu lounas meinigeissä silti hyvinkin kohdillaan.

Hieman säälittävä salaattivalikoima tarjolla, niihin en ryhtynyt, kahvikaan ei ehkä parasta laatua, mutta lounaan kyytipojaksi kun kuului niin ei malttanut olla maistamatta.

Hieman nuhjuinen paikka jossa epämukavat keinonahkaistuimet, mutta koska annos oli ihan kelvollinen ja ravintoloitsija mukava ja kohtelias, jäi vierailusta positiivinen maku. Voisin käydä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.02.2018 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lievä parannus aiemmasta. Asun ravintolan lähellä ja minua periaatteessa kiinnostaisi käydä ravintolassa, joka sijaitsee lähellä asuinpaikkaani, joten kävin tsekkaamassa ravintolan kuultuani, että sen omistaja oli vaihtunut.

Ravintola on yhä entisen nuhjuinen: ilmastointi ei oikein toimi ja ikkunoita ei ole pesty kunnolla.

Alkupalaksi tuodun ohuen leivän yhteydessä ei tuotu mitään dippikastiketta, missä suhteessa ravintola poikkeaa useimmista muista nepalilaisista. Itse pääruoka-annos näytti päällisin puolin olevan OK. Siihen kuului myös esim. pieni annos salaattia, mikä ei ole nepalilaisissa itsestäänselvyys.

Pääruoaksi syömäni lammas oli mureaa ja kastike maukasta ja sopivan mausteista. Kastikke oli kuitenkin luonteeltaan vähän ruskeakastikemainen, mistä en oikein pitänyt. Myös maustaminen jäi laadullisesti jälkeen kaupungin parhaista nepalilaisista.

Palvelu oli melko nopeaa ja ystävällistä, hymyileväistäkin.

Ravintolalla on vielä parantamisen varaa. Monilla nepalalilaisilla ravintoloilla on listallaan lammaspyöryköitä tomaatti-paprika-sipulikastikkeessa. Toivoisin niitä myös tämän ravintolan listalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.01.2018
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Aurinkoranta 8, 00990 Helsingfors - Route

Options