Ei tietoa

Tsingdao Restaurant

traditional chinese food
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan timanttinen mesta. Kannattaa tilata ruoka Bambupäällysteiseltä kiinalistalta. Annossuositus munakoisoa talon "Tsingdao" tapaan. Ruuat ovat joskus melko outoja ja kannattaa suhtautua vakavuudella tulisuusmerkintöihin. Annoskoko vaihtelee reilusta hervottomaan. Paikka on hieman nuhjuinen, mutta tapetit ovat mielenkiintoiset. Palvelu on ystävällistä, mutta silloin tällöin on pieniä ongelmia kommunikaatiossa.

Ehdottomasti ykkössuositus Helsingin kiinalaisten ravintoloiden joukosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2019
Arvosana: 0

A simple and unpretentious place with great flavours, nice do-it-all-by-himself owner-chef, and relaxed atmosphere with typical diners being locals in the know.

This place is definitely not one of those thirteen in a dozen chinese places Finland is so full of. Flavours are sharp, veggies fresh and crispy, and overall value of the food is through the roof.

Only spring rolls I recommend not: they are from a supermarket freezer.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.07.2016
Arvosana: 0

En ole kokeillut paikkaa, koska olin luullut sen olevan ennemminkin baari: kokeilu kuitenkin kannatti, mausteista kiinalaista edullisesti! Sunnuntai-iltana paikka oli täynnä kiinalaisia ruokailijoita, tilasin etukäteen Woltilla mukaan. Kokilla oli kiire, mutta ruoka oli erinomaisen tulista ja maukasta, huomattavasti pareampaa kuin normikiinalaiset yliöljyiset mätöt. Loistava hinta-laatu-suhde ja suuret annokset! Haen uudestaankin. Kielimuuri ei haitannut, kun tein tilauksen kännykällä. Lounas kuulemma vain 6 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.03.2016
Arvosana: 0

Kävimme tänään perheen kanssa syömässä tässä ravintolassa. Lapset ottivat ananaskanaa, minä valkosipulikanaa ja seuralaiseni lihaa. Kaikkien annosten liha oli huonolaatuista (sitkeää ja rasvaista) ja annoksiin oli lorahtanut liikaa soijakastiketta. En usko että tulemme tänne enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 0

Kävimme lounaalla kolmen hengen voimin, kun halusimme testata ruokia etukäteen isompaa takeaway-tilausta varten. Omistaja/kokki on lounais-Kiinasta, ruoka hiukan tulisempaa kuin monissa kiinalaispaikoissa, mutta siitä voi neuvotella. Meillä possussa oli runsasti chiliä, kana ja naudanliha olivat miedompia ja hapanimeläkala hiukan turhan makeaa; kaikki erittäin maukkaita ja annokset varsin isoja. Tämän perusteella teimme takeaway-tilauksen ja syöjät ihastelivat, kun ruoka oli niin erilaista kuin tusinapaikkojen. Ravintolan sisustus yksinkertainen ja kokin kielitaito aika heikko, mutta ruoan vuoksi suosittelen paikkaa - ja meille siitä kertoi kiinalainen ystävä, mikä sinänsä jo kertoo jotain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppakartanokatu 10, 00930 Helsinki - Reitti
0451530080

Vaihtoehtoisia ravintoloita