Okänd

Ristorante Momento

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (27)

Hyvää ostoskeskus ravintolaksi. Mureat pihvit herkullisilla kastikkeilla. Medium gorgonzola pihvini oli paistettu erinomaisesti ja seuralaiseni kypsät pihvit olivat sopivan mehukkaita. Kastikkeessani sopivasti aurajuustoa. Palvelu oli ripeää mutta ravintolan sisustus tylsä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 24.01.2016
Betyg: 0

Lievästi ylihintaista perushöttöä. Pipourileikkeen leike ja paistetut perunat kuivahkot. Miniporkkanat vetiset ja ilmeisesti suoraan pakastepussista. Salaatti väritöntä ja nihkeää. Leikkeen kastike erinomainen. Palvelu ok. Puitteet valjuhkot.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Formaggi pizzassa oli aivan liikaa vihreää pestoa. Koko pizza maistui pelkälle pestolle ja juustojen maut jäi sen alle :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 139€ Tillagt: 14.01.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Isot annokset, erityisesti lohi-annos loistava!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 30.07.2015
Betyg: 0

Aivan mahtavaa ruokaa, jopa pastat ovat tuoretta, ei liian löysää, juuri sopivan kypsää ja mitkä herkkukastikkeet. Siis nam! Mielelläni käyn kyseisessä paikassa syömässä ja terassi upea kesäisellä ilmalla! T.Heidi

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 22.07.2015
Betyg: 0

One of the best restaurants in Helsinki! Great food, huge portions, friendly and quick service, love it!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.06.2015
Betyg: 0

Erinomainen ruokapaikka yhä yli kymmenen vuotta jatkuneen asiakkuuden jälkeenkin. Suosittelen erityisesti perinteisten pihvien ja pizzojen ystäville. Lohipizza aivan erityinen herkku sekä pippuribroileri esim. lohkoperunoilla. Ceasarsalaatti myös aina mainio, monta täytevaihtoehtoa. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikkana ei mikään tunnelmallinen ravintola, mutta ostarikonseptina mitä mainioin!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.05.2015
Betyg: 0

Savulohipizza sekä palvelu olivat erinomaista, mutta ravintolassa leijui todella tunkkainen rasvankäry. Lähdettyäni ulos huomasin, että myös vaatteeni haisevat samalle. Ilmastointiin voisi panostaa enemmän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Ravintolan toimintamalli oli hieman epäselvä, missään ei ollut selkeästi ilmaistu pitääkö tilaukset tehdä tiskiltä. Kana- avokado pastasta ei ole mitään huonoa sanottavaa ja annos oli riittoisa. Voin suositella shoppailun ohessa nopeaksi ruokapaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.12.2014
Betyg: 0

Minun suosikki mesta ilman muuta. Olen syönyt ainoastaan pihvejä erilaisilla kastekkeilla. Pihvit erinomaisesti kypsennettyjä. Perunavaihtoehtoina ollu lohkoja ja juustoperunoita, molemmat erinomaisia. Jälkiruuaksi on ollut hyvää jäätelöä :) Nopea palvelu ja hinnat kohtuulliset. Ei ihme että usein ei tahdo paikkaa löytyä edes lounasajan ulkopuolelta. Tällaista paikka on todella odotettu :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.11.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Kauppakeskus Itis, 00930 Helsingfors - Route
093433301