Keittiö auki

Primula

skandinaavista
Arvosana 3 / 5

Perinteikäs ravintola Primula on uusittu kokonaan syksyllä 2015. Primula bistron uusi menu on pohjoinen, moderni ja kotoisa.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ensimmäinen ruokailukokemus Primulasta. Listalta valikoitu pitsantapainen Surf & Turf. Maku kohdallaan, hyvää oli, mutta ei nyt sen kummempaa kuin monessa muussakin laadukkaita pitsoja tekevässä ravintolassa, ehkä hieman liian suolaista oli myös.

Miljöönä Primula oli talvi-iltana viihtyisän hämyisä, palvelu oikein ystävällistä ja asiantuntevaa.

Hinnallisesti pikkasen yläkanttiin kun nyt ei aivan unohtumattoman hyvää ollut. Voisin kuitenkin kuvitella käyväni uudestaan syömässä täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.03.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli todella maukasta alkupala/salaattipöydästä alkaen. Alkupöydän antimista erityisesti savustetut pienet muikut jäivät mieleen. Herkullinen pääruokani eggs benedict tuotiin pöytään ja jälkiruoaksi nautittiin kakkupöydän antimia. Viihtyisästi uudelleen sisustetetussa tilassa pöydät on sijoiteltu mukavan väljästi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 23€ Lisätty: 11.03.2016
Arvosana: 0

Nyt täytyy kyllä kehua! Sekä alku-, pää- että jälkiruoka erinomaisia. Alkuruokia tuli maisteltua seurueen kesken jaettuna useampiakin. Kaikki toimivat.

Nuori miestarjoilija hoiti vilkkaassa illassa isohkon seurueemme palvelun aktiivisen tyylikkäästi. Ravintolamiljöö meluisahko, mutta mukavasti eläväinen.

Eka kertaa täällä, mutta tämän kokemuksen perusteella tulen ehdottomasti uudelleenkin. Hintalaatusuhde kohdallaan, eli 3/5.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2015
Arvosana: 0

Primula uudisti kasvonsa ja siirtyi skifferiläisten hoiviin. Samalla uudistui ruokalista ja mukaan otettiin pitsat, hampurilaiset ja muuta pientä syötävää. Toki paikasta saa edelleen pihvi- ja kala-annoksia.

Otin ensimmäisellä kerralla grillatun entrecôten ja lisukkeeksi muusia. Lisuke maksaa vitosen. Pihvi oli peruskamaa, ei mitenkään erityisen mehukas tai marmoroitunut. Grillauksen maku oli pantu hyvin piiloon kastikkeen alle. Perussuoritus.

Toisella kerralla päivän kala paistettuna. Alkuun paahdetut juurekset. Siika oli suht mehukas vaan ei mitenkään erityisen mieleen jäävä. Kylkeen muusia. Vitosella. Alkuruoka oli hyvä, pääruoka OK.

Tarjoilu oli molemmilla kerroilla ystävällisen nuorekasta muttei järin tehokasta. Tämä on kotimaisten ravintoloiden yleinen ongelma. Miksi esimerkiksi juomien suosittelu on niin vaikeaa? Mikäänhän ei ole helpompaa kuin oluen myyminen suomalaisäijälle tai viinilasin suositteleminen pihvin kylkeen - ja kun lasi on tyhjä, kysyä haluaako asiakas mahdollisesti toisen.

Pöytää ei tarvinnut varata kummallakaan kertaa, vaikka olimme liikenteessä keskiviikkoiltana.

Primula on ihan kiva perustason paikka, josta on hieno näkymä Viiskulman vilinään. Hieman hintava ruoan laatuun nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 2

Kovin hapuilevaa. Brunssissa eniten harmitti se, että uppomunat, joita oli lähes jokaisessa lämpimässä annoksessa, olivat lähes poikkeuksetta keitetty ylikypsiksi niin että sisus ei ollut valuvaa. Sama moka joka annoksessa oli se sitten Eggs Benedictine tai Huevos Rancheros. Kun asiasta tarjoilijalle kerroimme, oli hänen "kovasti pahoillaan " ja kuulema oppisivat asiasta. Toivottavasti jatkossa brunssaajat saavat uppomunansa niin että keltuainen on valuvaa!! Toinen ihmetystä hgerättänyt asia oli leivän puuttuminen noutopöydästä, olihan kyse entisestä leipomo Primulasta. Tarjolla oli vain pakasteesta leivottuja suklaacroissanteja (peruscroissantti olisi toiminut paremmin). Syy on tarjoilijan mukaan se, että sunnuntaina he eivät saa tuoretta leipää vakiotoimittajaltaan.
Kiva interiööri ja mukava seura pelasti tämän brunssin, mutta kotona olis saanut parempaa ruokaa!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 19.10.2015
Arvosana: 0

Alku hankaluuksia. Mukavan oloinen paikka. Palvelu vielä hakusassa. Tarjoilija ei ollut kaikkein palvelualttein. Listojen ruokiin ei halunnut tehdä muutoksia mutta kuitenkin keittiössä kysymällä homma onnistui. Listan ruokien nimet ja kuvaukset antavat odottaa enemmän. Jokirapusalaatti oli vetinen ja aika mauton. Entrecote medium oli aavistuksen liian raaka. Liha tuntui olevan perusnautaa. jos olisi ollut hyvin raakakypsennetty niin liian raaka ei haittaa. Perunat ja pizzat hyvät. Annosten tulo kesti vaikka vielä ei ollut täyttä ja annokset tuli eri aikaan. Hyvät puitteet mutta tarkkuutta raaka-aineisiin, palveluun ja makuihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Laivurinkatu 10, 00150 Helsinki - Reitti
+358 456419955
http://www.ravintolaprimula.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita