Avautuu 10:30

Jyvänen Myllypuro

suomalaista
Arvosana 3.8 / 5

Tarjoamme Myllypuron ostarilla kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa. Kun mielesi tekee nautiskella, irroitella, rentoutua, palaveerata, treffata, pelata, jännätä, nauraa tai muuten vain viettää laatuaikaa, kaikki käy, senhän lupaa jo Jyväsen lentävä iskulausekin: "Mikäpä siinä!".


Arvostelut (19)

Hyvää safkaa ja laadukasta livemusiikkia. Tosin tilan skobeista ei lähtenyt ääntä juuri nimeksikään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelua ei tule pöytiin kun syömässä. . Istuttiin mieheni kanssa puoli tuntia pöydässä eikä kukaan edes tullut kysymään mitä haluamme syödä. Lähdettiin viereiseen Hesburgeriin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.09.2015
Arvosana: 0

Halusimme pientä purtavaa. Tilasimme vain alkupalalistalta ruistikut + halloum ja kanan siipilat. Siipipalat oli aivan onnettoman pieniä ja niitä oli vain muutamia vaikka hintaa 8,9€! Ruistikut ja halloum ihan ok, mutta aivan ylihinnoiteltuja. Annan toki pääruolla vielä joskus mahdollisuuden. Illanvietto paikkana kuitenkin loistava paikka! Mukava miljöö, sekä henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Palvelu TODELLA töykeää ja epäystävällistä etenkin meitä palvelleelta vanhemmalta miestarjoilijalta. En tiedä oliko uusi, mutta hukassa oli ja ei ainakaan pelisilmää löytynyt, huumorintajulla olisi tilanteen voinut hoitaa. Tai sitten oli vain "vanha ja kalkkeutunut". Pariloitu maksa oli ihan ok, mutta en tule maistamaan toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 4

Tuli kokeiltua uudestaan, tällä kertaa lounasta. Lounaalla hinta-laatusuhde kohtaa jo hyvin. Ehkä menen uudestaankin, mutta ainoastaan lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 06.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Vuosi sitten kesällä käväisin yhdellä bissellä. Ei ollut tarvetta viipyä pitempään. Tarjoilija todella vihamielinen, miksiköhän? Sisätilat pimeät vastenmieliset. Terassilla voisi auringonpaisteella istua jos olisi ystävällistä henkilökuntaa!!! Ei tulis mieleenikään mennä uudestaan. Enkä suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.05.2014
Arvosana: -1

Tarjoilija töykeä. Ei mitään salaattia. Muikut liian kovia koppuroita. Rasvaista. Toista kertaa ei tule mentyä. Enkä suosittele. Nuo S-ryhmän ravintolat kaikki tyynni ovat ylihinnoitelleet ruokansa ja juomansa. Pahan olon vain tuottaavat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: -1

Ruoka on hyvää, mutta mielestäni ylihinnoiteltua. Tarjoilija heittelee typeriä vitsejään joka väliin, ja käyttäytyy erittäin töykeästi maksaessamme laskua. En tänne enää toiste mene, tarjoilijan vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 07.01.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Quite typical finnish suburban restaurant.
The escargots were good. Overall a bit overpriced.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2013
Arvosana: 0

Kahden hengen testiryhmällä perjantai-iltana yhdeksältä arvioitu paikka. Tarkoituksena syödä pientä iltapalaa ja testata oluttarjonta.

Kirjoittajalle chicken wings "hot" ja kumppanille paistettua maksaa. Annokset saapuivat kohtuullisessa ajassa - paikka oli melkein tyhjä eli keittiössä ei ollut kiireitä - ja näyttivät asiallisilta. Maksa-annos oli reilun kokoinen. Siivet olivat syötäviä, mutten todennäköisesti tilaa toiste. Kastike oli suoraan pullosta kulhon pohjalle valutettua chililitkua, joka oli aikamoinen pettymys. Maksassa ei ollut vikaa, mutta mikään mieleenpainuva kokemus sekään ei ollut. Täysin perussettiä, jota voit odottaakin saavasi ketju- ja lähiökuppilasta.

Kuten "vesi" mainitsi, salaattipöytää ei varsinaisesti ollut, mutta leivät ja levitteet olivat ruokailun ehdotonta ykköstä. Käydessämme tarjolla oli kolmea tuoretta paikan päällä paistettua leipää, joita sai ostaa mukaankin - tosin hintaa oli neljä euroa kappale. Olutvalikoima ei ollut huonoin mahdollinen, suht suppeaan listaan on valittu eri oluttyyppien edustajia ja se on plussaa. Vakavamman tai erikoisuuksia etsivän harrastajan kannattaa suunnata Puotilaan, nämä on kuitenkin nähty niin moneen kertaan.

Päivitys 4/2013 sunnuntai-iltana syödyn wieninleikkeen jälkeen. Paljon perunamuusia ja isoksi nuijittu leike - tosin liian ohueksi oman makuun. Ei turhia rehuja lautasella mistä plussa. Asiallinen annos, mutta tulenko syömään tämän toiste. Jaa, en kyllä tällä hinnalla. Jyväsestä muuten saa taatusti Suomen pienimmän capuccinon!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kiviparintie 2, 00920 Helsinki - Reitti
010 76 64620
http://www.ravintolajyvanen.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita