Avautuu 10:30

Fu Shun Lou

aasialainen
Arvosana 4 / 5

10.08.2013 Itäkeskusessa on avattu uusin aasialainen ravintola joka sijaitsee aivan Itis ostoskeskus sisällä.
Ravintola ruokavalikkoimat ovat mm. Kiina,Thai ja Sushi.
Buffet-pöytä hinnat alkaen 9,20€ hinnat sis. juomia.

Tervetuloa!!!


Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella suuri pettymys. Ei enää koskaan tämän ravintolan ruokaa. Ruoassa ei ollut mitään makua, kaikki maistui vain vetiseltä. Kana oli epämääräistä harmaata mössöä, kasvikset raakoja. Annokset jäivät syömättä ja menivät suoraan roskikseen. EN SUOSITTELE!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.06.2017
Arvosana: 0

Myönnän että oon karttanut tätä paikkaa koska sijainti ei ole kaikkein vilkkain ja ohi kävellessä on käytävälle näkynyt vain pari asiakasta. Siksi buffetin kierto on epäilyttänyt. Tänään kuitenkin uskaltauduin sisään muiden Eat.fi-arvostelujen rohkaisemana ja jouduin syömään sanani.

Ensinnäkin, ravintolasali jatkui piiloon tiskin taakse ja siellä asiakkaita riitti. Jokainen maistamani ruoka sushia myöten oli erittäin maittavaa buffetruuaksi. Erityismaininta kuuluu herkulliselle Peking-possulle, joka olisi mennyt aivan täydestä mikäli olisin ala cartesta moista saanut.

Tokihan lähiöraflalle ominaisesti paikka on hieman nuhjuinen ja kahvipöydässä härskiintyvä Flora-paketti herätti kummastusta, mutta muuten hygieniataso vaikutti olevan kohdallaan; ruokien siisti esillepano ja astioiden puhtaus läpäisi tällaisen hygieniafriikinkin tason.

Hinta-laatusuhde on erinomainen varsinkin limun kuuluessa hintaan ja jälkkärikarkki jätti hyvän mielen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2016
Arvosana: 0

Aika hyvä lounasbuffa, itseasiassa sen verran hyvä että ollaan syöty täällä useammankin kerran. Ruokaa tehdään sen mukaan mitä asiakkaat sitä syö, joten tarjolla on tuoretta (ja todella hyvänmakuista) ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: 0

Hyvät ruoat. Kerrankin keitossa ja kastikkeessa oli kokonaisia siitakesieniä muiden aasialaisten mestojen ainaisten purkkiherkkusienien sijaan. Friteeratut kasvikset myös herkkua. Semmosia en olekaan vielä muualla saanut :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2015
Arvosana: 0

Hyvät ruoat ja laaja valikoima buffa-pöydässä. Ihanaa ku saa myös sushia ja juomat kuuluu hintaan. Lempiravintolani, jossa käyn kerran viikossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Siisti ja ystävälliset omistajat sekä nami nami sushiiiiii ;-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Tässä on hyvä ja halpa kiinalainen, sijainti myös hyvä ja keskeinen. Itse olen käynyt 2-3 kertaa täällä arkena lounasaikaan. Hyvä puoli ravintolassa on se, ettei jengiä ole (arkisin) liiaksi. Tämän lisäksi hanajuomat (perus cokis, jaffa ja spraitti) sisältyvät buffetin hintaan: tämä on ehdoton plussa muihin kiinalaisiin verratessa. Sushivalikoima on pienehkö mutta sushit ovat laadukasta tekoa. Lämpimiä ruokia on suppeahko valikoima. Suosittelisin ehdottomasti itixessä kävijälle hinnan ja ruoan perusteella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 0

Olen erittäin tyytyväisenä käynyt ruokailemassa vähintään kerran viikossa. En edes tiennyt juomien olevan ilmaisia, täältä vasta opin.

Ruoka on maittavaa ja sopivan tulista. Jälkeenpäinkin on ihan hyvä olo vatsassa eikä sellainen ähky olo, joka monista kiinalaisista ravintoloista on tullut. Kalalle allergisena en ole voinut sushia maistaa, mutta siitä päätellen miten monta kertaa sitä käydään santsaamassa, oletan senkin olevan hyvää.

Palvelu on ystävällistä ja tuntee itsensä tervetulleeksi ravintolaan. Hintakin on juuri sopiva eläkeläisen kukkarolle. Voin lämpimästi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.01.2014
Arvosana: 0

Cityjätti.
Multi-Aasiabuffetit ovat tulleet jäädäkseen. Näillä sijainneilla buffetin myyntivolyymi voi ollakin riittävä, jotta ruoka ei pääse seisomaan liiaksi. Etenkin sushin kohdalla tämä olisi toivottavaa.

Tässä Itiksen Cityjätin aasialaisessa buffa on pystyssä käsittääkseni aina kun ravintola auki on. Hintaa on 9,20€ - myös viikonloppuisin. Summa sisältää jopa limonadit ja kahvit. Hurjaa on kilpailu täälläkin. Vieressä Hansasillallakin on siirrytty buffettiin. Noh, onhan se näissä safkoissa paras vaihtoehto.

Susheja on tiskissä vähän miten sattuu. Jotenkin tuntuu, että kaikissa kiinalaisissa käytettäisiin jotain valmissushilajitelmaa, jossa on aina määrätty määrä kutakin yksilöä. Niinpä täälläkin kasvisversioita tuntuu olevan tarjolla paremmin. Noh, hyviä ovat kuitenkin.

Salaattipöytä on suppea, hyvä niin. Kuka näihin Kiina-buffetteihin tulee salaatteja syömään? Kasviskääröt mitättömät ja kuivuneet. Sooseissa parantamisen varaa. Pöydän chilisoosi on ihan hyvä, joskin melko mieto. Kanakeittoa olisi alkuun, nyt se jää kokeilematta.

Pääruuissa kolmenlaista kanaa. Kahdenlaista nautaa. Tofuvaihtis. Yksi possu. Parivaljakkomme kokeilee lähes kaikkea. Ei valittamisia. Hyvät maut, muttei mitään spesiaalia. Thaikkukana ei yllä ihan thaikkuloiden tasolle.

Sunnuntailounaalla ravaa jengiä kovasti. Perheitä, nuoria, äijiä. Miksipä ei, hinta-laatusuhteessa FSL on terävintä kärkeä. Limu on aina plussa. Pahasta kahvista jää huono maku.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.01.2014
Arvosana: 0

Kävimme vaimon kanssa tänäänpe 27. 12.2013 asioiden lomassa syömässä ekaa kertaa. Muutaman kerran olen kävellyt ohi ja todennut paikan kelvolliseksi. Ilmeisesti omistaja ei ole ymmärtänyt että joulun välipäivinä on ihmisiä shoppailemassa koska henkilökuntaa oli ilmeisesti vain kaksi. Kokki ja tarjoilija. Tullessamme sisään oli useissa pöydissä vielä edellisten asiakkaiden jätöksiä lautasineen. Menin ottaa hanajuomat ja samalla pyysin tarjoilijaan tulemaan pyyhkimään pöydän, kun jätökset eivät lähteneet pelkillä serveteillä... lautaset jätöksineen olimme jo itse nostaneet pois viereiselle päydälle muiden sekaan... ( vaikka emme ole töissä siellä :P :) ) kunnes parin kyselyn jälkeen tarjoilijatyttö tuli pyyhkimään pöydän, jotta voimme ryhtyä ruokailemaan... Sitten tarjoilun kimppuun... friteerattua taskurapua ei ollut koko aikana tarjolla vaikka (mm. siitäkin) kysyin moneen otteeseen... piti olla nopea, että sai edes friteerattua kanaa... mm. naudanlihaa thai-maustekastikkeessa tuli lisää pitkän odottamisen jälkeen... jos postiivista voisi sanoa, niin paistettu nuudeli em. naudanlihakastikkeen lisäksi oli hyvää ja vaimon mielestä tofua kastikkeessa oli makoisaa.. Hanalimsat oli jees, mut lasit loppu, niin pahvimukista sitten juotiin.. ei kovin kestävää kehitystä.. kaikenkaikkiaan jäi semmoinen "sinnepäin-fiilis" ettemme varmaan toista kertaa mene ko. mestaan syömään. Esim. vanha Tallinnanaukion kohdalla toisessa kerroksessa ollut Kiinalaisravintola oli parempi joka joutui muuttamaan remontin alta aikoinaan pois... siellä ruokaa riitti buffetissa koko ajan ja henkilökunta oli palvelualtista....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

asiakkaankatu 11, 00930 Helsinki - Reitti
+35845880799

Vaihtoehtoisia ravintoloita