OsmoS

72 reviews

Ravintolaan mennessä on nälkä, poistuessa pitää olla sekä kylläinen että tyytyväinen olo. Lompakko taasen ei saa olla liian paljon kevyempi kuin tullessa.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (71)

Restaurant: Makuja sushi restaurant

Mainio sushipaikka. Ravintola sijaitsee ravintolakeskittymässä, joten arkilounasaikaan lienee hälyä ja jopa ruuhkaa. Itse kävin veljeni kanssa lauantaina, jolloin ruuhkaa ei esiintynyt ja saatiin olla aika rauhassa. Tilat ovat siistit ja suhteellisen tilavat (jälleen, kun ei ollut paljoa muita asiakkaita), henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.

Ruoka oli hyvää, erityisesti sushit. Lämpimiä ruokia oli aika pieni valikoima (frittikana, kevätkääryle, sianviipale yms.), pääasiassa varsin maukkaita (sika hieman jäähtynyttä/olisi kaivannut paremman kastikkeen). Sushit olivat herkullisia (mustekalanigiri oli parasta maistamaani) ja valikoima oli varsin laaja (kuvassa ehkä n. puolet sushipöydästä).

Suosittelen kokeilemaan! Paikkana siitäkin hyvä, että kun ympärillä on paljon muitakin ravintoloita (mm. suomalaistyyppisiä ruokia tarjoava lounasravintola, Tamarin ja pari muuta) voi tarvittaessa valkata toisenlaisen paikan jos sushi ei maistukaan (tai on liikaa porukkaa).

Käyty Syö Helsinki -viikoilla, normaalihinta muutaman euron enemmän.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.11.2019
Rating: 0

Restaurant: Pancho Villa Kluuvi

Toimiva hampurilaispaikka. Tilat ovat siisti, hieman ahtaanpuoleiset jos olisi tosi paljon porukkaa samaanaikaan, henkilökunta ystävällistä.

Hampurilaisateria (tuplapekonihampurilainen bataattiranskalaisin) oli hyvä. Hyvä pihvi, joka olisi tosin saanut olla aavistuksen enemmän medium (mehukas kuitenkin), lisukkeet kohdillaan. Bataattiranskalaiset olivat varsin herkullisia, tosin majoneesi olisi saanut olla hieman tukusampaa. Kokonaisuutena ei järin iso annos, mutta kyllä nälkä lähti.

Käyty Syö Helsinki -viikoilla, normaalihinta muistaakseni n. 16 €. Normaalihintaan ehkä hieman tyyris.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.11.2019
Rating: 0

Restaurant: Takumi

Erinomainen sushipaikka. Lämpimät ruuat olivat todella hyviä (mm. ehkä paras hapanimelä sika mitä olen buffetissa maistanut), sushivalikoima oli laaja ja herkullinen. Jälkiruuaksi mm. jäätelöä.

Henkilökunta oli ystävällistä (muttei tuppautuvaa) ja iloista. Paikka on mukavan laaja ja rauhallinen, lisäksi löytyy paljon erilaisia pöytiä (pieniä pöytiä, isompia pöytiä, sohvallisia pöytiä...). Toivottavasti terassi otetaan käyttöön ensi vuonna, muutama viikko sitten käydessäni sinne ei ollut (ainakaan selvää) kulkuväylää asiakkaille.

Kaikkiaan erittäin mainio lisä Konalan ja lähiseutujen ravintoloihin ja varsinkin Kauppakeskus Ristikkoon. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 09.09.2019
Rating: 0

Restaurant: Day and Nite

Loistava sushibuffet. Kävin SYÖ10-kampanjan aikana testaamassa lounasbuffetin lauantaina n. klo 14 aikoihin. Ravintola on aika pieni, mutta onneksi sitä ei ole lyöty liian täyteen pöytiä ja liikkutilaa/lebensraumia on. Itse en tosin juuri välitä sohvan ja pöydän yhdistelmästä, tällä kertaa ei ollut tilaa valita. Paikka oli suhteellisen täynnä, koko ruokailuajan oli aika tasainen "pari ihmistä poistuu, kohta pari uutta tuleekin paikalle" -meininki. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista olematta yhtään teennäisiä tai tuputtavia, siitä myös kiitos.

Sushit olivat herkullisia, nousee parhaiden maistamieni joukkoon. Valikoima oli sopivan laaja ja vaihtuvuus reipasta, ei kuitenkaan tullut sellainen "hitsi, taas tuo loppui, täytyy odottaa lisää" -fiilistä, vaikka ruokailijoita oli paljon.

Suosittelen todella lämpimästi! Normaalihinnasta en ole varma, SYÖ10-hintaan todella edullinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.04.2019
Rating: 0

Restaurant: Hokkaido Sushi

Todella monipuolinen sushivalikoima. Kävin Syö10-tarjouksen siivittämänä kokeilemassa lounasbuffetin (sunnuntaina n. klo 14). Ajattelin paikan olevan rauhallisempi kuin aivan keskustassa sijaitsevat kampanjaravintolat, ja onneksi olin oikeassa. Kohtuupaljon muitakin ihmisiä oli toki syömässä, mutta onneksi ravintola on mukavan tilava ja rauhallinen.

Tarjolla on todella laaja valikoima erilaisia susheja, sisältäen paitsi kaikkien rakastamat lohinigirit ja perusmakit myös erikoisempia settejä kuten paisti- ja mansikkanigireitä. Sushit olivat varsin hyviä, eivät kuitenkaan loistavia. Tarjolla oli myös muutamia lämpimiä ruokia (perussetti, sika-, kana- ja nautakastikkeet, frittikana, kevätkääryle...), nämä olivat todella hyviä (lihat olivat mehukkaita ja palakoko tarpeeksi iso jne.).

Kokonaisuutena varsin miellyttävä kokemus, varsinkin näin kampanjahintaan (normaalihinta muistaakseni 12-15 € riippuen onko arkena lounasaikaan vai arkena iltaisin/viikonloppuisin liikkeellä). Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.04.2019
Rating: 0

Restaurant: Shahrazad Restaurant

Hyvä lounaspaikka Herttoniemessä. Kävin Offerilla-tarjouksen innoittamana kokeilemassa lähi-itätyylisen lounasbuffetin.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli kiitettävän monipuolisesti tarjolla, myös salaattipuolella. Alkukeitossa oli potkuakin, mutta muuhun ruokaan olisin kaivannut hieman rohkeampaa maustamista. Kaikki oli kuitenkin vähintään hyvää, ellei erinomaista (haudutettu kala oli suussasulavaa). Erityisesti tarjolla ollut leipä ja humukset olivat erinomaisia.

Tilat ovat isot ja siistit, täällä söisi helposti isompikin porukka mukavasti. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista.

Hinta Offerillan kautta 8 euroa, normaali hinta 10,90.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.09.2018
Rating: 0

Restaurant: Bambino

Erinomaista pizzaa yllättävästä paikasta. Paikalla on aiemminkin ollut pizzeria/kebabila, mutta Bambino on ollut pystyssä vasta vähän aikaa ja laatuero edelliseen on huimaava.

Pizzat ovat erinomaisia, täytteet maukkaita ja monipuolisia sekä tilat erittäin siistit. Olen kahdesti jo pizzan tilannut paikasta, ja ne ovat olleet aivan parhaita syömiäni pizzoja.

Henkilökunta on myös palvelualtista ja mukavia.

Paikka löytyy myös Pizza-Onlinesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.09.2018
Rating: 0

Restaurant: THAI ORCHID ITIS

Erinomainen thaimaalainen/sushipaikka. Kävin veljeni kanssa syömässä lounasbuffetin Offerilla-tarjouksen kautta (hinta 10 €/hlö, normaali 12,90-14,90 €/hlö).

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, maukkaita ja valikoima oli suhteellisen laaja. Parempia olen syönyt vain parissa (buffet)paikassa. Lämpimät ruuat olivat erinomaisia, parhaita syömiäni. Vahvat, selkeät maut ja monipuoliset vaihtoehdot. Kerrankin myös kevätkääryleet olivat herkullisia, isoja ja maukkaita. Ja keitto (Jääw hon), ai että se oli herkullista, heittämällä parasta syömääni! Kävin lounasajan loppupuolella, niin ainoastaan frittikana oli hieman keskimääräistä huonompaa (tuntui siltä, että sitä oli jäänyt).

Paikka on erittäin viihtyisä ja rauhallinen, ainakin torstaina lounasaikaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, muttei kuitenkaan tuppautuvaa. Plussana myös se, että buffetin yhteydessä oli lappu muistuttamassa ihmisiä välttämään ruokahävikkiä ("älkää ottako enemmän ruokaa kuin mitä jaksatte syödä").

Suosittelen erittäin lämpimästi, täällä täytyy käydä toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2018
Rating: 0

Restaurant: Raku Japanese Cuisine

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2018
Rating: 0

Restaurant: Memphis Hesari american-italian

Kävin veljeni kanssa testaamassa Syö10-tarjouksen, Bacon Cheese Burgerin. Annos oli kohtuullisen kokoinen, ei nälkä jäänyt. Ikävä kyllä maku ei ollut erityisen hyvä, ranskalaiset olivat kohtuulliset mutta aika jauhoiset, hampurilainen oli ihan ok, mutta vähän pliisu kokonaisuus. Olisi kaivannut vahvemman pihvin (tai ehkä vähän paremman kastikkeen tuomaan säväystä). Pihvi ihan hyvänmakuinen, muttei ollut kyllä pyydetty (ja "hyväksytty") medium miinus.

Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, vähän joutui odottamaan (koska oli paljon muitakin syömässä), siitä sai "korvauksena" lasillisen popkornia eturuuaksi.

Kokonaisuutena hyvin tasapaksua keskitasoa, en usko että tulee toiste käytyä.


Hinta aterialla tosiaan 10 euroa tarjouskampanjassa, täysin vastaavaa tuotetta ei listalla normaalisti ole mutta normaalien hampurilaisaterioiden hinta on n. 17 €. Kympin hintaan ihan ok (tosin paljon parempiakin tarjouksia löytyy), jos hinta olisi lähempänä 17 euroa niin olisi pahasti ylihinnoiteltu. Miinusta myös siitä, että vesi maksoi euron, eikä tästä varoitettu selkeästi. Tämä lopulta nippanappa keikauttaa hinta/laatusuhteen pikkuisen miinukselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 19.04.2018
Rating: 0


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites