Closed now

Rune's Ravintola

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Vegetarian
Special diets

Reviews (3)

Kävimme täällä työporukalla. Päädyin vain pääruokaan ja jälkiruokaan runsaan juomapuolen lisäksi.

Hiilloksella paistettu Black Angus Rib Eye lisukkeineen oli hyvä, mutta hinta ehkä aavistuksen korkea. Jälkiruoasta ei jäänyt mitään mieleen. Gluteenittomuus toimi hyvin.

Ravintolan juomalista jää kaipaamaan kunnon kuivaa omenasiideriä, mutta pisteet Kukko Helles -oluen tarjoamisesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Rune’s ei ollut minulle entuudestaan tuttu, minkä vuoksi se oli luonnollinen valinta maanantai-illan kohtaamispaikaksi entisen kollegan kanssa. SYÖ-viikkojen tarjouksessa oli joko kanaa ja lohkoperunoita, metsäsienirisottoa tai burgeri. Metsäsienirisotto olisi ollut elegantti valinta, mutta alkaneen viikon kunniaksi päädyin kuitenkin roisiin burgeriin, mikä myöhemmin harmitti. Listalla annos oli vielä hyvänkuuloinen, jopa mahtipontinen: Black Angus-rotukarjaburger – luomuleppähiilillä grillattu rotukarjaburgerpihvi á 160 g, briossi, cheddarjuustoa, tomaattia, marinoitua punasipulia, jäävuorisalaattia, Rune´sin majoneesi- ja BBQ-kastiketta, valkosipulisuolakurkkua sekä SteakHouse-frittiperunaa.

Totuus paljastui valitettavasti toisenlaiseksi. Hampurilaisen pihvi oli kohtuuhyvä ja se oli jätetty rohkeasti todella mediumiksi. Sinappinen majoneesi toimi. Muutoin burgeri sortui omaan mahdottomuuteensa yrittäessään liikaa. Lopputuloksena oli makujen sekamelska. Hampurilaisissa yksinkertaisuus on kuitenkin hyve. Esimerkiksi jäävuorisalaatti hampurilaisessa saa minulta tuomion, koska se on turhaa. Annoksen ranskalaiset olivat luvalla sanoen harvinaisen surkeat. Edes portugalilainen punaviini (9,40 €/16 cl) ei pystynyt pelastamaan kokonaisuutta.

Rune’sin sisustus on avara ja yllättävän fiini. Pöytiä ei ole asetettu vieriviereen, mitä arvatenkin kaikki arvostavat. Vaalea ja tumma lyövät onnistuneesti kättä. Tarjoilu toimi varmaan tyyliin.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.02.2018
Rating: 0

Syö Helsinki 10 € -tarjous testattu, toimii.

Kävin syömässä Syö10-tarjouksessa olleen nautaburgerin. Burgeri oli kokonaisuudessaan oikein hyvä. Pihvi oli ihanan medium- (ei kysytty haluttua kypsyysastetta, joten jos jostain syystä tykkää kypsästä, kannattaa sanoa tilattaessa) ja muut ainekset ihan hyviä, joskin aavistuksen epätasapainoisia (hieman "keinuva" burger, kastike toispuoleinen).

Lisukeperunat olivat oikein hyviä, kuumia ja rapsakoita.

Kävin arki-iltapäivänä kolmen nurkilla syömässä, ravintolassa ei ollut juuri muita ruokailijoita. Tilana erittäin siisti paikka, uskoisin pysyvän myös suht rauhallisena, vaikka olisi enemmänkin porukkaa. Muutama oluthana, joissa myös "peruskaljaa" parempia vaihtoehtoja, siitäkin plussaa.

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista, eivät kuitenkaan tuputtavia.

Kokonaisuutena 10 euron hintaan erinomainen setti, normaalihintaan (17 €) hyvä ateria, vaatisi hieman vielä panostusta burgeriin kokonaisuutena (tai vaikka vähän monipuolisemmat lisukkeet ja majoneesin/vast) kylkeen, jotta nousisi erinomaiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.02.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Runeberginkatu 60, 00260 Helsinki - Route
+358 50 440-14-84
https://www.runes.fi/

Options