Opens at 11:00

Retro

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (56)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pariin kertaan on tullut käytyä täällä lounaalla ja ihan hyvät vaihtoehdot ovat olleet tarjolla. Jonkin verran on tullut käytyä myös ilta-aikaan. Koskaan ei ole tarvinnut ruokia odotella pidempään ja annokset ovat olleet hyvän kokoisia ja juuri sitä mitä toivoikin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.02.2018
Rating: 0

Erinomainen Syö Helsinki 10 €-tarjous.

Kävin veljeni kanssa testaamassa Retron tarjoushampurilaisen. Hampurilainen oli todella hyvä, pihvin kypsyysaste (medium) oikein sopiva (täällä kysyttiin tilattaessa, mikä kypsyysaste halutaan). Burgerin muut osat olivat myös erittäin hyvät, sopivasti myös juustoa ja kastiketta.

Lisukeperunat olivat hyviä, mutta niitä olisi saanut olla enenmmän.

Ravintolana Retro oli oikein miellyttävä, sisustus siisti ja paikkana rauhallinen. Sijaitsee ihan Finnkinon myymälän kulmalla, joten en tiedä olisiko (jonkun isomman) leffan alla enemmänkin hälinää (avoin tila).

Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, ei kuitenkaan tuputtavaa.

Kokonaisuutena ateria on 10 € hintaan erinomainen, normaalihintaan (17 €) hieman turhan pieni itselleni (en toki osaa sanoa, millainen kilpailutilanne Leppävaarassa yleisesti on tällä saralla).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.02.2018
Rating: 0

Söimme ulkofilepihvit jotka olivat tarjouksessa 13e/annos. Punaviinipekonikastike oli erinomaista, kasvikset tuoreita ja pihvi täydellinen medium. Miljöö oli kiva ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Hyvä ruoka ja palvelu. Karitsa-vihanneskebab kannattaa ehdottomasti testata!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2015
Rating: 0

Paneroitu pihvi oli päällystetty 5mm paksulla raaalla taikinalla? kuvottavin kokemus mitä olen yrittänyt syödä. Kaveri kuori paneroinnin kokonaan pois ennensyömistä. Huonoin ruoka mitä olen ikinä syönyt. muuten ok ilmapiiri ja hyvä palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.01.2015
Rating: 0

Fank steak ateriassa oli niin pakasteestapussista suoraan kasvikset ja perunat sekä bbg kastike oli ihan valmiskastiketta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.11.2014
Rating: 0

Kävin lounaalla ystäväni kanssa. Söin Flank Steak, BBQ-kastiketta ja Paistin perunoita (VL,G). Maistui valmisruoalta. Vihannekset olivat suoraan pakastepussista, bbq-kastike oli valmiskastike, perunat mauttomia ja vetisiä. En suosittele! Saarioisten valmisruoatkin voittavat tämän annoksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.11.2014
Rating: 0

Tilasimme seuralaisen kanssa Cesar-salaatit, ruokajuomaksi alkoholitonta olutta. Ensin tuotiin oluet, jotka olivat huoneenlämpöisiä. Eka miinus.

Annosten tekeminen kesti melko kauan, mutta ravintolassa oli kohtuullisen paljon asiakkaita, joten ei sinällään ihme.

Itse ruoka-annokset olivat valtava pettymys. Annos oli melko pieni, huolimattomasti tehty ja esillepantu. Lautasella pieni kuiva broilerin rintafile, muutamia salaatinlehtiä ja kurkunpaloja. Ruoka-annosta ei voinut kutsua ammattimaiseksi ravintola-annokseksi. Täysin ala-arvoinen suoritus, en suosittele kenellekään ko. ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.09.2014
Rating: 0

PIELEEN MENI !
Kävimme syömässä mm pihviä Heinäkuun alkupuolella 2014, johon kuului myös "ranskalaiset perunat", jotka olivat kuivia ja kovia. Ammattikokki näkee kyllä heti päältä mikäli tällaista on saatu aikaiseksi, eli pisti annokset härskisti saliin. Huomautimme kyllä asiasta myöhemmin tarjoilijalle maksun aikana, muta hän ei ymmärtänyt hyvittää kokin virhettä millään tavalla. Ei ole oikeastaan väliä missä vaiheessa reklamoi asiasta koska ravintolan on osoitettava tilannetajua kun laatu on huono. Nyt ei tajuttu ottaa vastuuta ollenkaan. Pahoittelut ei auta kun on kyse korjausliikkeestä, jota on vaan tehtävä oikein. Kun ei tehty oikein => Olemme käyneet useastikin Retrossa syömässä mutta nyt päätettiin, ettemme taida astua Retroon enää koska laadun taso on selvästi heikentynyt siitä mitä se on joskus ollut. Näillä mennään. Kävimme eilen naapuriravintolassa ( Italialainen ) ja homma oli heillä hanskassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.07.2014
Rating: 0

Kaveri tilasi pihvin ja minä Cesarsalaatin. Pihvi oli toiselta puolelta palanut ja muuten raaka. Söin Cesar-salaatin, joka taisi olla niitä mauttomimpia, mitä ravintolassa olen syönyt. Äänestämme jaloillamme, emmekä enää astu tähän kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.09.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (8)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Ratsukatu 3, 02600 Espoo - Route
010 839 4000
http://www.ravintolaretro.fi/

Options