Hejosilv

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Tokyo55

Helsingin paras sushibuffet!

Paljon erilaisia rullia ja nigireitä tutusta lohesta ja ravusta ankeriaaseen ja mustekaloihin, eli vaihtoehtoja riittää joka makuun. Myös salaatit olivat erittäin herkullisen näköisiä, joskin itse ahdoin vatsani täyteen sushia niin salaatit jäivät sillä kertaa väliin.

Klo 12 aikaan kuulemma erityisen ruuhkaista, mutta itse kävin klo 14 tienoilla ja silloin oli ainakin reilusti vielä syötäviä ja ruuhkakin alkoi helpottaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 0

Morrisonsin paljon puhutut burgerit ovat hieman yliarvostettuja. Hintaansa nähden saa kyllä reilusti syötävää mutta makuelämyksenä samaa kamaa kuin kaikkialla muuallakin... Lisukesalaatti annoksesta riippumatta aina sama, eli tilaat sitten lehtipihvin tai burgerin, rehut ovat samoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 1

Restaurant: Sakura Ruoka

Kympin sushibuffet josta syömistä joka lähtöön.

Todella laaja valikoima erilaisia susheja kasviksista kaloihin. Aina tarjolla myös muutama majoneesisushi jossa majoneesimössössä kalaa, kasviksia ja mätiä. Erilaisia kasvisvaihtoehtoja tarjolla niin runsaasti että toisin tänne sellaisen sushinsyöjän joka vierastaa ajatusta kalasta. Miinuspuolena täytyy kyllä sanoa että riisiä on monesti aika paljon.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 0

Restaurant: Mange sud

Ikinä ei ole Mangessa ollut mitään valittamista - päinvastoin. Palvelu pelaa, henkilökunta on asiansa osaavaa, ruuat on uskomattoman suussasulavia ja viinisuositukset ovat osuvia.

Erityisesti suosittelen kokeilemaan Mangen Bouillabaissea!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 0

Restaurant: Fernando

Hyvää ruokaa ilman ihmeempiä kikkailuja. Erityisen suuren vaikutuksen teki listalta löytynyt kenguru sekä taikinakannella peitetty liharuukku Fernandos Hideaway. Annokset reilun kokoisia eikä nälkäisenä tarvitse lähteä matkaa jatkamaan. Ei mitään kovan luokan gourmeeta, vaan rehtiä ja hyvää perusruokaa järkevään hintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 0


Bilder


Followers