Öffnet um 16:00

Ravintola Tokyo55

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Diät

Bewertungen (194)

Taso laskenut tänä vuonna jyrkästi. Se, mikä oli ennen yksi stadin tasokkaimista japskeista. vastaa nyt enää peruskinkkisushia. Melkein kaikkiin susheihin tungettu chiliä (!), majoneesissa valkosipuia, kalat laiskasti leikattu. Kahvikin perus Saludoa ja jälkiruoat jostain einesjauheesta tehty. Surullista. Tämä oli ennen laadukas hyvä paikka, mutta nyt ei missään nimessä 15e arvoinen lounas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.10.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Synttäreitä vietettiin sushin ja skumpan merkeissä. Tultiin paikalle juuri kun paikka avautui ja vähän oli säätöä ennakkoon tilattujen juomien kanssa. Tästä eteenpäin kaikki sujui kuitenkin hyvin.

Lopulta pöytään tuli hieman vähemmän susheja kuin olimme tilanneet; keittiö myönsi virheensä ja tarjosi puuttuneet sushit ilmaiseksi. Jälkiruokana tarjottiin gluteenittomaksi merkitty annos, jossa oli lisukkeena kauraruohetta. Ei ollut aivan selvää oliko kyseessä gluteeniton kaura ja sitä selviteltiin keittiöstä asti. Ongelma ratkesi sillä, että seuralaiseni söi kaurat jaettavaksi tarkoitetusta annoksesta.

Pienistä kauneusvirheistä huolimatta mukava kokemus ja varmasti tulee toistekin käytyä Tokyossa. Jos tarvitset sushia vähän paremmissa puitteissa, tule tänne.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 14.09.2017
Note 0

Sushibuffetin taso oli laskenut; huomattavasti vähemmän eri susheja tarjolla, toki valikoiman 6 erilaista sushia kuitenkin olivat kaikki erinomaisia. Lounasaikaan myös melko hektinen meininki, palvelu hidasta ja lattialla oli ruokaa jota ei missään vaiheessa siivottu..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.12.2016
Note 0

Parhaimpia paikkoja tilata takeaway-sushit kotiin, erityisesti viikonloppuna! Syöminen itse paikan päällä hieman erilainen kokemus, sillä ravintola on usein täynnä ja pöydät hieman liian lähellä toisiaan. Laatu on tasaista ja sushit maistuvia. Henkilökunta poikkeuksetta ystävällistä ja palvelulatista. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.11.2016
Note 0

Ravintola on ihan hyvän näköinen, mutta toisinaan pinta voi pettää. Tarjoilijat ovat hieman pihalla omasta työnkuvastaan. Istuimme ravintolan takakulmassa. Teimme tilauksen ja saimme juomat pöytään. Tunnin odotellessamme ruokaa kukaan ei tullut palvelemaan, kaatamaan viiniä tai edes kysymään onko kaikki hyvin. Kun naapuripöydän seurue, joka saapui ravintolaan meidän tilauksen teon jälkeen, sai ruokansa pöytään, kysyimme missä meidän ruokamme oli. Ei kuulemma ollut edes mennyt keittiöön asti. Tarjoilijat eivät osaa siis käyttää kassakonetta taikka pitää huolta asiakkaista. Ihmeellistä tämän tasoisessa ravintolassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.10.2016
Note 0

Kaikki kohdallaan. Kaikki ruoka erinomaista alkukeitosta jälkiruokaan. Palvelu ripeää, mutta kiireetöntä. Tarjoilija kertoi oleellisen heti ja kysymällä kaiken muun. Huippuna vielä (jytä)musiikin vaimentaminen pyynnöstämme. Kokemus oli ruhtinaallinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 41€ Hinzugefügt: 31.08.2016
Note 0

Tokyo55 on kaikkien sushibuffettien matriarkka. Minulla ei ole täsmällistä tietoa siitä, oliko Tokyo55 ensimmäinen ravintola, joka tarjosi nälkäisille (lounastajille) sushibuffettia, mutta arvelisin sen olleen vähintäänkin ensimmäisessä aallossa osallisena. Oli miten oli, minulle Tokyo55:n sushibuffet on pitkään ollut se one and only. On kuitenkin käynyt niin, että uusia haastajia on viime aikoina putkahtanut markkinoille kuin kastematoja sateella konsanaan. Oli siis jälleen aika testata, miten vanha leidi pärjää kovassa kilpailussa.

Tällä kertaa ei ollut jonoa ulko-ovella, olimme kai niin aikaisessa. Lounasmaksu (15 €) suoritetaan etukäteen ovensuussa ja sitten vain alas syömään. Muitakin sushinnälkäisiä kuitenkin riitti, sillä alakerta oli tuttuun tapaan lähes täynnä. Miljöö on sinänsä rauhallinen, mutta tilat ovat ahtaanoloiset ja pöydät lähellä toisiaan. Ei siis mikään maailman idyllisin paikka nauttia lounastaan. Ne paikat ovatkin tyystin muualla – täällä täytetään silloin tällöin henkilökohtaiset sushivarastot.

Mutta miltä ne sushit sitten maistuivat? No, kiitos kysymästä, ihan hyvältä. Varmaa työtä sanoisin. Eivät pärjää sushiskenen valioyksilöille, kuten saman kadun Sushi Wagocorolle, mutta näitä saakin syödä masunsa täyteen. Tokyo55 ei myöskään sorru halpamaisiin temppuihin tai selkeisiin ylilyönteihin, kuten pekonisusheihin. Jotkut osaavat arvostaa myös paria salaattilaatua, joita tarjonnasta löytyy sushien lisäksi. Sitten vielä jaetaan lisäplussa ja -miinus. Plussa ylipäätään jälkkäristä, vaikka se olikin vähän outo. Miinus kahvikoneesta, jota laajan neljän ihmisen otannan perusteella ei osata käyttää. Kun lopulta siinä onnistuin, sain kuppiini pahaa kahvia.

Haastajat ovat pistäneet pelin kovaksi, eikä enää voida aukottomasti väittää, että Tokyo55 hallitsee kauniin pääkaupunkimme sushibuffatarjontaa – jonkinlaisena benchmarking-kohteena se kuitenkin ainakin itselleni edelleen toimii.

Tässä kohtaa on vielä nostettava esiin Tokyo55:n naapurissa sijaitseva sisarravintola Izakaya, joka tarjoaa Stadin parhaan afterwork-diilin!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.08.2016
Note 2

Ruoka erinomainen, ISO KIITOS KEITTIÖÖN!
Palvelu salissa surkea.
Tilasimme 7 henkilön seurueelle pitkän illallismenun ja osalle juoma-menun.
Tulihan ne pöytään, kuin koirille heitettynä. Eipä kerrottu kuin kysyttäessä, mitä eteen heitettiin.
Eivät vaivautuneet vastamaan useamman henkilön antamaan palautteeseen. Kun pistin toisen viestin, niin oli vastaus, ettei palautetta ole tullut. Kummallista, että useampi palaute hukkuu. EN SUOSITTELE muuta kuin pikaruokailuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 58€ Hinzugefügt: 30.03.2016
Note -1

Yksi parhaista sushibuffeteista. Jonottamisen arvoinen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.12.2015
Note 0

Ilta-aikaan syömässä. Kaupungin parhaita susheja, muutkin ruuat erinomaista laatua. Tarjoilijat todella ystävällisiä, tehokkaita ja palveluhalukkaita. Kaikki toimi erinomaisen hyvin, kuulemani kehut eivät pettäneet!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.11.2015
Note 0


Standort

Runeberginkatu 55, 00260 Helsinki - Route
09 4342 7640
http://www.tokyo55.fi

Options