Ciardha

12 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tänne tullaan usein lounaalle, jos päivällä pitää mennä leffaan. Sijainti on kätevä. Itse tykkään pannupizzoista, mutten raaski mennä syömään pizza hutin pizzoja muihin aikoihin, kun hinnat ovat liian tappavia kun kyseessä on vain pizza. Lounasbuffet on kiva, kun voi sammuttaa pizzahimoni kohtuuhinnalla. Pizzat ovat tuoreita lounasaikaan ja salaattipöytäkin on suht kiva. Tykkään pistää paljon rucolaa pizzojen päälle. Se on aina niin luxusta kun sitä rucolaa näkyy :D

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 1

Restaurant: HOKU

Oli kyllä todella hyvää ruokaa. Jälkiruokia en oikein suosittelisi, kun ei ollut mitenkään erikoista, mutta pääruoat! Meidän pöytään tuli bi bim bap, kuha ja joku haudutettu naudanliha tjsp. Kaikki pääruoat olivat hyviä. Alkuruoatkin olivat ok/hyvä mut eivät jääneet niin hyvin mieleen. Ensi kerralla minun pitää vain muistaa sanoa, että bibimbapiin saisi laittaa hieman vähemmän hoisin kastiketta, kun se oli makuuni hieman liian makea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 1

Restaurant: Grilli Ribis

Ihan kiva paikka. Käynyt täällä aina välillä lapsesta lähtien äitini kanssa, kun hänen pitää käydä tapiolassa. Ruoka ja tunnelma on ollut samanlaista 20 vuoden aikana. Jos satut olemaan Tapiolassa, niin suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 27.09.2013
Note 0

Restaurant: Ani

Ihan kiva paikka. Menin kaverini kanssa syömään iltapäivällä kun hän suositteli paikan buffettia. Buffet + vesi 9,9e. Kiva salaattipöytä, kuskus-salaatti ja hummus hyviä. Lämpimät ruoat ovat pitkään seisonneet, joten hieman kuivia. Maussa ei kuitenkaan mitään vikaa.
Menen uudestaan vain, jos joku kaveri haluaa minut seuraksi. Itse en ehdottaisi menemään kun on niin kaukana ja ruoka ei ollut niin special et pääsisi mun suosikkien listalle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.09.2013
Note 0

Kylmiä burgereita, pehmentyneet friteeratut ruoat ja vanhentunut vicy.
Olen aina kuullut kavereilta, että täältä saa hesan parhaimmat burgerit, joten päätin pyytää tuttavat kokeilemaan. Meitä oli 7 ja jokaisella oli erilaiset annokset. Itse tilasin naudankuve burgeria ja minun lisäksi 4 muutakin tilasivat burgereita. Kaikkien burgerit olivat viileitä/kylmiä. 2 tilasi fish & chipsiä ja ne olivat myös viileitä. Ranskalaiset olivat löllöjä ja kala ei ollut tuore. Huvittavinta oli se kivennäisvesi, mikä on menny vanhaksi. Nähtävästi kaikki vetää kaljaa täällä, niin muut ehtii vanhentua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 25.08.2013
Note -2

Restaurant: Kannas

Tultiin kaverin kanssa tänne maistamaan erikoisia burgereita. Ei kyllä kaduttanut ollenkaan. Syötiin puokiksi se häränkuve-, ja pullet pork burgerit (ei taida olla enää listalla?) Se häränkuve oli täydellinen. Harmitti hieman, että aloitettiin siitä ensin niin se possunliha pääsi jäähtymään jonkin verran, niin se rasva alkoi hieman tökkimään. Uskon kuitenkin, et kuumana tämäkin burgeri on täydellinen. Suosittelen burgeri-metsästäjille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 0

Restaurant: Sushinroll Töölö

Oltiin oikeasti menossa tokyo55 syömään lounasta, mutta sateen takia päädyttiin lähimpään sushi-buffettiin. Hinta on sama, eli sen 15e ja sushien laatu oli mielestäni hyvä. Lajikkeita oli useampi ja kaikki maistui. Negatiiviset asiat mitkä jäivät mieleen ovat kuiva wasabi ja liian makea sushiriisi. En tiedä onko makuaistissani vikaa, mutta mielestäni paikan soija on makeutettu?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 0

Restaurant: Kitzens

Tabletti tökki aina välillä, mutta tilaus meni kuitenkin lopulta perille. Meitä oli 7 ja jokainen tilasi erilaiset annokset. Valitettavasti äitini salaattiin on laitettu valkosipulimajoneesia, vaikka sanoin tarjoilijalle ettei hänen annokseen saa laittaa ollenkaan maitotuotteita ja valkosipulia. Sen lisäksi hänen pääruoan (pork belly tjsp) lisuke maistui kunnolla voille, mutta liha oli hyvää.
Itse tilasin ribsit ja se on kyllä yksi kamalempia ribsejä mitä olen saanut ravintolassa!!! Maussa ei mitään vikaa, ihan ok. Tekstuuri on kuin söisi beef jerkeytä, eli super kuivaa. Oli niin kuivaa, etten pystynyt edes leikata tai jyrkiä hampaillani. Puolet annoksesta jäi syömättä. Onneksi sentään muille tuli parempaa ruokaa, joten taso on keskiverto/välttävä. Itse en tulisi enää uudestaan, kun parempiakin ravintoloita löytyy.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 0

Restaurant: Sumo

Hinta-laatu suhde ainakin kohillaan. Tilaan täältä aina special makeja. 3 semmoista rullaa saa kunnon kylläisen olon. Tilaan täältä joka kerta ainakin soft crab (tjsp) makin ja salmon cariforniaa. Nämä ovat todella huippuja! Kolmanneksi otan yleensä sen mukaan mitä tekee mieli. Jälkiruoaksi otan aina sekä punapapujäätelöä että vihreäteejäätelöä. Punapapujäätelö on hieman erilainen kuin muissa paikoissa. Tavallisen vaniljajäätelön päälle on laitettu punapapusosetta/hilloa. Vihreäteejäätelö ei ollut yhtään makea ja siinä on todella voimakas teen maku mikä on hyvä juttu mielestäni. Kompensoi hyvin punapapujäätelön makeutta :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 28.06.2012
Note 3

Olen käynyt kaksi kertaa kyseisessä ravintolassa seuran kanssa ja voin lämpimästi suositella.

Ekalla käynnillä tilasin alkuruoaksi sienikeittoa. Mielestäni se oli todella hyvä, ainakin super kuuma. Monesti ravintoloista saa melko viileentyneitä kermaisia keittoja mitä on vaikeaa saada alas. Tämä keitto on taas niin kuuma etta kieli voi palata jos ei ole varovainen. Leipä oli myös ihanan lämmin, mutta sitä poromoussea en oikein ymmärtänyt. Ei se pahaa ole, mutta en ole koskaan ottanut selville pitääkö se heittää siihen keittoon sekaan vai syödä leivän kanssa. Itse teen sen jälkimmäisellä tavalla. Tokalla käynnillä otin jonkun vadin missä oli kaikenlaista riistaa ja se oli ihan kiva kokeilu. Kaikki meni helposti alas mutta se lautanen oli iso miinus. Kastike valui todella helposti pöydälle.

Pääruoaksi otin ensimmäisellä käynnillä ribsejä. Tämä oli paras ribsiannos mitä olen saanut suomesta. Kaveri tilasi samanlaisen ja sekin kehui sitä ruokaa. Annos oli maukas ja _todella_ iso. Nälkä lähtee sillä varmasti!
Tokalla käynnillä tilasin jonku kolmen possun annoksen mikä sisälsi perus possua ja villisikaa eri muodoissa. Ihan hyvää oli muttei ollut semmoista, että tilaisin uudestaan.

Jälkiruoaksi tilasin molemmilla kerroilla lettuja. Ensimmäisellä kerralla tämä oli super hyvää. Siinä oli oikeasti pitsireunaa kuten listalla luki, eli rapeaa reunasta. Harmitti kovasti kun tokalla käynnillä tämä lettu oli pehmeä ja öljyn peittämänä... Kaverini tilasi suklaakakkua, mitä sain myös maistaa. Kakku oli tavallinen (pieni ja todella makea) mutta se sorbetti mikä tulee mukana oli tosi hyvää.

Ravintolan oma kuplivavesi vaikutti melko pitkään seisoneelta soodalta. Valinnanvaraa ei kuitenkaan ollut kun mitään bonaquaa tai vicyä ei ole tarjolla. Kaverini tilama fanta oli melko mautonta myös. Veikkaan, että hanapaketista on loppunut tiivisteet.

Palvelu on ihan hyvä mielestäni. Ainakin tarjoilijat yrittivät parhaansa. Ehkä hieman hukassa, mutta harjoittelulla niistäkin voi tulla todella hyviä :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 28.06.2012
Note 4


Followers