Küche geöffnet

Viikinkiravintola Harald

Note 2.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (89)

Tunnelma ravintolassa on hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä ja palvelualttiita. Hieman erilainen ruoka kiehtoo ja täältä löytyykin paljon hyviä vaihtoehtoja varsinkin alkupaloista ja jälkiruoista. Pääruoat ovat ehkä aavistuksen tylsiä alku- ja jälkuruokien rinnalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Taso vaihtelee, tiedä mitä tilaat. Esim. Berserkkien porsas, "porsaanulkofileetä sekä tiristettyä porsaankylkeä", oli ihan ok kyljen osalta, jota tosin oli liian vähän. Porsaanulkofilee maistui samalta kuin se kaupan vastaava kuiva fileepala.

Seuralaisen Valkyyrioiden Vasikka taas oli aivan loistava.

Henkilökunta... vaihtelevaa niin kuin ruokakin; Toinen on supermukava, toinen taas hoputtaa tilaamaan ja muutenkin tuntuu kuin olis pystymetsässä ikänsä asunut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 25.09.2016
Note 0

Liian kallis. Pettymys. Samalla rahalla syö tasokkaammin. Annoksen lisukkeet (kermaperunat, uunijuurekset) kuin pakaste-altaan valikoimasta. Lihat olivat hyvänmakuisia, mutta eivät säväyttäneet. Kotona omassa keittiössä pystyn samaan. Ravintola oli asiakasmäärältään hiljainen, mutta silti pahoiteltiin viivästystä, johtuen tilausten määrästä. En mene toiste. En suosittele. Tähtiä 2,5/5

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 17.01.2016
Note 0

Tarjolla oli vain pikkujoulumenu, jossa oli kolme vaihtoehtoa ja todella hintavia, 50€ hintainen sisäfilekin onnistuttiin pilaamaan ja perunapaistos oli kylmä ja valmistettu varmaan päiviä ennen tarjoamista, olimme todella pettyneitä ruuan laadun suhteen, tarjoilija oli onneksi ystävällinen ja ymmärtäinen, tämän kokemuksen jälkeen ei enää koskaan kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 30.11.2015
Note 0

Kiitos ravintolalle erittäin mukavasta palvelusta. Ruoka oli mahtavaa; makuja piisasi eikä niitä oltu peitelty ylemmääräisellä määrällä voita tai kermaa. Esim.tervapuolukat ja kuusenkerkkä kastikek, HUIPPU makuja. Kannattaa mennä nälkäisenä,, aivan ympyriääksi sai syötyä ihtensä.
kannattaa kokeilla. Illan istujaiset isommallakin porukalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 06.08.2015
Note 0

Todella hauska viikinkiteemainen ravintola. Ruoka on myös laadultaan erittäin hyvää, mitä nyt vähän ylihintaista omasta mielestä. Suosittelen käymään jo viikinkikokemuksenkin takia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.05.2015
Note 0

Ruoka oli maultaan normaalia ketjuravintolan tasoa, mutta hintaansa nähden ala-arvoista. Enemmän kokemuksessa kuitenkin häiritsi tarjoilijan nuiva asenne. En tiedä olisiko meidän pitänyt pyytää anteeksi tuloamme. Tämä riitti kokemukseksi meille, ensi kerralla paikka on aivan varmasti joku muu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 78€ Hinzugefügt: 04.05.2015
Note 0

Pääsääntöisesti hyvää, toisinaan jopa erinomaista. Kerran olen pettynyt annoksen mitäänsanomattomuuteen. Hinnat aavistuksen yläkanttiin, mutta tunnelma on mukava; terva haisee ja ystävällinen henkilökunta tepastelee kaavuissansa. Ainut ISO miinus tulee siitä, että alkoholiton olut on liian usein "juuri nyt loppu".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 01.05.2015
Note 0

Poro oli sinänsä ihan hienosti paistettu, mutta sen ja lisäkkeiden maut hautautuivat täysin puolukkasurvoksen alle. Sitä olikin koko ison lautasen täydeltä, ihan kuin annos olisi koottu kokonaan sen puolukkasurvosmaton päälle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 15.04.2015
Note 0

Haudutettu possunniska oli aivan loistavaa! Tunnelma ja henkilökunta myös PK-seudun kärkipäätä. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.03.2015
Note 2


Standort

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Route
044 766 8010
http://www.ravintolaharald.fi/?kaupunki=helsinki

Options