Küche geöffnet

Viikinkiravintola Harald

Note 2.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (91)

Olin kolmenkymmenen hengen ryhmän kanssa nauttimassa yhteistä lounasta viikolla 10 tyhmälle varatussa pöydässä lähes tyhjässä ravintolassa. Alkusalaattipöytä oli ilahduttavan raikas, mutta tullessani pöytään tarjoilija toi kysymättä lämpimän ruoan eteeni jäähtymään.
Paistettu turska oli luokattoman huonoa. En tiedä, miten turskasta oli onnistuttu saamaan sitkeää, mutta veikkaan, että se oli odotellut syöjäänsä ainakin puoli tuntia lämpölampun alla.
Kysyin myöhemmin, miksi eläkeläisryhmän kanssa meneteltiin niin tylysti, vaikka henkilökunnan aikaa olisi vienyt vähemmän se, että he olisivat odottaneet alkusalaattilautasten tyhjenemistä, hakeneet lautasen ja samalla kysyneet, minä pääruoan asiakas oli tilannut. Vastaus olikin sitten silkkaa v......a:
"Meidän kylässämme lounaalla yleisen käytännön mukaisesti pääruuat tuodaan patavahdeilta pöytään sitä mukaan kun ne valmistuvat. Näin saamme lämpimät ruuat passattua pöytään nopeasti ja lounastajat pääsevät lähtemään lounastuntinsa puitteissa kylästämme takaisin hommiinsa."
Ainakin ryhmämme aikana muut lounastajat olivat kaikonneet hommiinsa - tai pysyneet siellä.
Ainoa kiitoksen arvoinen asia oli, että kallostani ei tehty juoma-astiaa viikinkitapaan. Tiestittekö muuten, että skål tarkoittaa kalloa?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.03.2020
Note 0

Olimme päivällisellä Harald Helsingissä kuuden hengen joukolla 22. 10. klo 16.45 -18.55 Ruoka oli mielestäni erinomaista ja ravintolan teema (rekvisiitta, mukit, karahvit ja jopa henkilökunnan pukeutuminenkin) tosi hauska. Kuitenkin palvelun nopeus, joka muistutti enemmän mannerjään etenemistä kuin viikinkien juhlaa, jätti paljon toivomisen varaa.

Tarjoiluhenkilökuntaa oli kolme henkilöä ja vierailuajankohtamme aikaan asiakkaita oli yhteensä vain kuudessa pöydässä. Tästä huolimatta emme nähneet tarjoilijoita kuin erittäin harvoin ja silloinkin pääasiassa ohimennen vahingossa kun olivat matkalla jonnekin muualle - heitä piti huudella ja huitoa jotta pysähtyivät. Kukaan ei missään vaiheessa tullut varmistamaan että meillä oli ”kaikki hyvin” (ei ollut) ja esim. juomat pääsivät loppumaan. Pääasiallinen muistikuva ateriasta liittyy loputtomaan odottamiseen. Tämmöiseen ruokailuun olisi pitänyt mennä ehkä tunti ja kaksikymmentä minuuttia, nyt siihen meni reippaasti yli kaksi tuntia. Mitä olisi tapahtunut jos ravintolassa olisi ollut enemmän asiakkaita? Olisimme varmaan vieläkin siellä.

Onneksi meillä oli kännykät jotta saatoimme seurata muun maailman tapahtumia sillä välin kun olimme toivottomina jumissa pimeällä keskiajalla, odottamassa että tarjoilija vihdoin saapuisi päästämään meidät pois tästä tyrmästä. Koska aikaa oli, luimme eat.fi:stä arvosteluja ja meille selvisi, että huono palvelu on tässä ravintolassa yleistä. Kun luimme arvosteluita ääneen pöydässä, jostain lopulta ilmestyi tarjoilijakin. Poistuessamme ryhmämme konsensus oli että ruoka oli hyvää, mutta palvelu niin huonoa ettei ole mitään syytä vierailla paikassa enää uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2019
Note 1
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tunnelma ravintolassa on hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä ja palvelualttiita. Hieman erilainen ruoka kiehtoo ja täältä löytyykin paljon hyviä vaihtoehtoja varsinkin alkupaloista ja jälkiruoista. Pääruoat ovat ehkä aavistuksen tylsiä alku- ja jälkuruokien rinnalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2017
Note 0

Taso vaihtelee, tiedä mitä tilaat. Esim. Berserkkien porsas, "porsaanulkofileetä sekä tiristettyä porsaankylkeä", oli ihan ok kyljen osalta, jota tosin oli liian vähän. Porsaanulkofilee maistui samalta kuin se kaupan vastaava kuiva fileepala.

Seuralaisen Valkyyrioiden Vasikka taas oli aivan loistava.

Henkilökunta... vaihtelevaa niin kuin ruokakin; Toinen on supermukava, toinen taas hoputtaa tilaamaan ja muutenkin tuntuu kuin olis pystymetsässä ikänsä asunut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 25.09.2016
Note 0

Liian kallis. Pettymys. Samalla rahalla syö tasokkaammin. Annoksen lisukkeet (kermaperunat, uunijuurekset) kuin pakaste-altaan valikoimasta. Lihat olivat hyvänmakuisia, mutta eivät säväyttäneet. Kotona omassa keittiössä pystyn samaan. Ravintola oli asiakasmäärältään hiljainen, mutta silti pahoiteltiin viivästystä, johtuen tilausten määrästä. En mene toiste. En suosittele. Tähtiä 2,5/5

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 17.01.2016
Note 0

Tarjolla oli vain pikkujoulumenu, jossa oli kolme vaihtoehtoa ja todella hintavia, 50€ hintainen sisäfilekin onnistuttiin pilaamaan ja perunapaistos oli kylmä ja valmistettu varmaan päiviä ennen tarjoamista, olimme todella pettyneitä ruuan laadun suhteen, tarjoilija oli onneksi ystävällinen ja ymmärtäinen, tämän kokemuksen jälkeen ei enää koskaan kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 30.11.2015
Note 0

Kiitos ravintolalle erittäin mukavasta palvelusta. Ruoka oli mahtavaa; makuja piisasi eikä niitä oltu peitelty ylemmääräisellä määrällä voita tai kermaa. Esim.tervapuolukat ja kuusenkerkkä kastikek, HUIPPU makuja. Kannattaa mennä nälkäisenä,, aivan ympyriääksi sai syötyä ihtensä.
kannattaa kokeilla. Illan istujaiset isommallakin porukalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 06.08.2015
Note 0

Todella hauska viikinkiteemainen ravintola. Ruoka on myös laadultaan erittäin hyvää, mitä nyt vähän ylihintaista omasta mielestä. Suosittelen käymään jo viikinkikokemuksenkin takia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.05.2015
Note 0

Ruoka oli maultaan normaalia ketjuravintolan tasoa, mutta hintaansa nähden ala-arvoista. Enemmän kokemuksessa kuitenkin häiritsi tarjoilijan nuiva asenne. En tiedä olisiko meidän pitänyt pyytää anteeksi tuloamme. Tämä riitti kokemukseksi meille, ensi kerralla paikka on aivan varmasti joku muu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 78€ Hinzugefügt: 04.05.2015
Note 0

Pääsääntöisesti hyvää, toisinaan jopa erinomaista. Kerran olen pettynyt annoksen mitäänsanomattomuuteen. Hinnat aavistuksen yläkanttiin, mutta tunnelma on mukava; terva haisee ja ystävällinen henkilökunta tepastelee kaavuissansa. Ainut ISO miinus tulee siitä, että alkoholiton olut on liian usein "juuri nyt loppu".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 01.05.2015
Note 0


Standort

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Route
044 766 8010
http://www.ravintolaharald.fi/?kaupunki=helsinki

Options