Barud

165 Bewertungen

Oluen ja ruoan liitto. Vahvat ja rohkeat maut. Eettisyys: tehotuotettu liha ei kuulu hyvään ravintolakokemukseen, se kuuluu historiaan.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (163)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Restaurant Maithai

One of the best Thai restaurant in Helsinki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 27.03.2011
Note -1

Aamupalapaikaksi sopiva, tuoreet ja maittavat sämpylät sekä täytetyt leivät. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu. Ruuhka-aikana saattaa olla aika täyttä ja hälyisää.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.07.2012
Note 1

Restaurant: Indian Cuisine

Odottaessa nepalilaisten ravintoloiden saapumista Ouluun kannattaa vierailla täällä. Pyydettäessä hyvin tulista, oli ruoka uskallettu maustaa keskivertointialaisnepalilaista paremmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 13.08.2012
Note 0

Restaurant: Koskenranta

Pikkujouluillallinen. Annos pieni, kauniisti sommiteltu mutta jokin puuttuu. Maku? Olutvalikoimasta ei kannata mainita mitään. OK, isot ryhmät ovat haastavia ja vielä haastavammaksi käy erikoisruokavaliota noudattavat. Täytynee käydä testaamassa vielä lounas, kuuleman mukaan olisi "ihan hyvää".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.11.2012
Note 2

Restaurant: Ravintola Ilves

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Ilveksen lounaslistaa: joka päivä vaihtoehtona luomulihaa! Hienoa että ravintola tuntee vastuunsa ja huomioi valinnoissaan myös tuotantoeläinten hyvinvoinnin.

Mutta ei ruoassakaan ollut mitään moitittavaa, nopea palvelu, hyvä salaattipöytä ja kohtuullinen olutvalikoima.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 07.02.2013
Note 4

Restaurant: Sakura Ruoka

Sushit valtavan kokoisia, niiden syöminen runsaan wasabin ja inkiväärin kanssa on haastavaa. Jättikatkarapunigireissä tuntuu olevan 95 % riisiä. Toisaalta misokeitto on äärimmäisen hyvää ja sitäkin saa santsata.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 30.09.2013
Note 1

Restaurant: Teurastamon Portti

Lounaana villisiankäristys. Rasvainen, runsas, tuhti. Muusi OK. Ei puolukkasurvosta vaan makeaa hilloa, siitä miinusta. Mukava terassi, jossa myös infrapunalämmitin syksyllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2013
Note 1

Restaurant: Rosso Citykäytävä

Ruisjauhopohjaiset pizzat ovat OK, makua on paljon enemmän. Mutta tänne ei kannata tulla jos on kiire: pizzaa sai odottaa 30 minuuttia vaikka ravintola oli vain puoliksi täynnä. Henkilökunnan määrä ilmeisen alimitoitettu, kun kiirekin näytti heillä olevan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2013
Note 0

Restaurant: Jailbird

Ystävällinen ja huumorintajuinen palvelu. Viihtyisä kiva paikka. Riistamenu oli houkutteleva. Pieni miinus tuli suppikovahverokeitosta, josta löytyi muutama neulanen (ei kunnolla perattu sieniä). Hirvenfileet erinomaisia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2013
Note 0

Restaurant: Ruoka-aika

Lounaaksi hirvikäristys. Taisi olla kuitenkin saksanhirveä, eikä varsinaisesti käristyslihaa. Liha oli hieman sitkeää. Perunamuusi oli jauhoista tehty. Vain makeaa puolukkahilloa, ei survosta. Salaattipöytä oli runsas ja raikas.

Ravintola lienee muuttanut sisustustaan viihtyisämmäksi viime kuukausina. Avara, työpaikkaruokalan oloinen tila jaettu kahtia, pubiksi ja ruokaravintolaksi. Lopputulos on mielestäni vähän parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2013
Note 0


Followers