Mittagessen jetzt erhältlich

Famu

Note 3.6 / 5

Bewertungen (9)

Tuntuu vähän siltä, että Famu kärsii samasta syndroomasta kuin moni muukin hotellin ravintola: kukaan ei tiedä sitä, kukaan ei puhu siitä, eikä sitä mainita vaihtoehtona, kun mietitään illan ravintolavalintoja. Huonoista lähtökohdista huolimatta kävin tavallisena arki-iltana testaamassa vajaa neljä vuotta sitten auenneen Famun kesäisen ruokalistan.

Avasin pelin kesän takuuhitillä Aperol Spritzillä (9,50 €). Ei parhaimmasta päästä, mutta ihan mukiinmenevä avaus. Koska skippasin alkuruoan, oikeutin itseni tilaamaan grillipihvin (Grill Steak 200g, 28,90 €). Pihvi oli kotimaista Black Angus -ulkofilettä. Sitä täydensivät basilikavoi, paahdetut vihannekset sekä ranskanperunat. Annos oli varsin tasapainoinen, sillä tuhtia pihviä tasapainottivat raikkaat vihannekset, kuten herneenpalot ja porkkanat. Basilikavoi ryyditti kivasti pihviä. Ranskanperunat olivat keskimääräistä herkullisempia.

Jälkiruoalle oli vielä tilaa, joten tilasin karamellivanukasta (Flan Caramel, 6,90 €). Annos oli kaunis kuin kesäinen morsian, mutta auttamattoman pieni. Pientä kokoa kuitenkin korvasi hyvä maku. Marinoidut mansikat olivat herkullisia. Myös varsinainen vanukas maistui.

Famun sisustuksesta mieleen jäävät katosta roikkuvat kuparipannut ja eriparivesilasit. Suuret ikkunat avautuvat hotellin edessä olevalle kääntöpaikalle ja sen takana ärjyvälle Mannerheimintielle.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 05.08.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Todella surkeaa palvelua ja mauton pääruoka. Tästä ei voi paljon alemmas enää vajota. En suosittele paikkaa edes pahimmalle vihamiehelle. Täyttä sekoilua koko reissu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 19.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Pöytäänohjauksen ja monistetun listan saatuamme emme enää saaneet palvelua, juomista puhumattakaan. Puolen tunnin odotuksen jälkeen poistuimme toisaalle tilaamatta. Lisäksemme illastajia oli kourallinen, tarjoilija mm. ehti siivota viereisen pöydän. Kyllä oli itsenäisyyspäivän illallinen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.12.2015
Note 0

Saavuttuani ravintolaan kävi kolme tarjoilijaa sanomassa vain "hei" ja hävisi kuin pieru saharaan eikä ohjannu pöytään. Lopulta yksi tarjoilija ohjasi pöytään ja jätti menuun ja hävisi. Tämän jälkeen hovimestari tulee sanomaan että pöytä on jo toisella pariskunnalla ja sanoo että: "siirtyisittekö tänneppäin tähän pöytään... Olen pahoillani tästä hämmennyksestä."

Noniin sitten puhutaan vähän miten sattuu ja pyöritään kuin päättömät kanat. Seuraavaks tulee paperipussissa leivänpalaset... ja omenahilloa?? Sitähän mä ajattelinkin että sopii leivän kanssa!

Tilasin pippuripihvin joka saapu sitten 30 min päästä. Tilasin meedium, sain well-done läpikypsän. Pihviveitsikin piti pyytää erikseen tarjoilijalta ja koko ruokailun aikana oli 4-5 eri tarjoilijaa pyörimässä päättömästi ympäri pöytää.

Lyhyesti sanottuna en suosittele! Parmpia paikkoja löytyy nurkan takaa..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 27.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Mukava kokemus. Jälleen kerran erinomainen kanacaesar, joka tuli eteen ajatustakin nopeammin. Jälkiruoaksi jäätelöannos, jossa ei mitään erityistä, mutta sain, mitä tilasin. Palvelu ripeää ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 29.05.2012
Note 0

Helt underbara kötträtter, man glömmer lätt bort att det faktiskt är en hotellrestaurang. ..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 11.12.2010
Note 0

Smaklig älgsoppa, traditionellt upplagd, god pytt i panna

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 08.01.2009
Note 0

Pretty good food, professional service, atmosphere a bit clinical--it IS a hotel restaurant. Easy Listening muzak played at a low atmospheric volume. Prices are just a little bit high.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 18.12.2006
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 07.10.2006
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Options