Mittagessen jetzt erhältlich

Manala

Note 3.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (165)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lauantai-illan ruokakestit. Manala ei ollut entuudestaan tuttu paikka, mutta olipas todella jännän hienosti sisustettu! Liikenteessä oltiin tyttöporukalla, synttäreitä juhlistamassa. Palvelu oli ok, ei moitteita. Itse tilasin poronkäristystä, perunamuussi oli täydellistä mutta itse käristys aavistuksen liian mautonta, ehkä pikku suola olisi ollut paikallaan. Ystävän järkyttävän kokoinen pitsa aiheutti aika ajoin pientä annoskateutta, sitä pitää tulla uudestaan testaamaan. Muuten annokset olivat aika maltillisia, oma mielikuvani paikasta oli enemmänkin rehtiä ja runsasta suomalaista ruokaa, joten vähän ehkä tuntui ylihinnoiteltulta (varsinkin jälkkärit!). All in all viihdyin, tulen kyllä toistekin, ehdottomasti!:)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 24.04.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.04.2016
Note 0

Loving their pizzas. I have been eating here mostly pizzas after I found them. Renne is my all time favourite, and it brings me back to Manala. Once I took a caesar salad with crayfish (jokirapu), and it tasted like you could imagine, but it was way too small dish for a main course, even though the price was high. Last time I also ate snails there which were not too tasty. I would warmly recommend the pizzas here!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.01.2016
Note 0

Hyvää ruokaa ja ennen kaikkea loistavat aukioloajat! Palvelu perustasoa perusnopeudella. Listalta löytyi jokaiselle jotakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.12.2015
Note -1

Paras lounas ja risotto!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.11.2015
Note 0

Ajattelin satsata ruokaelämykseen, ja tilasin ruokalistan kalleimmasta päästä olevan sisäfilepihvin. Eteen tuotu annos oli kyllä suuri pettymys: lautasella ei ollut juuri muuta kuin tuo pihvi, ja se oli savuesanssilla höystetty sen makuiseksi, ettei sitäkään saanut yksinkertaisesti syötyä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 0

Keskellä viikkoa kahden aikaan tulimme ovesta sisään.
Ruokapuolella taisi olla yksi pariskunta.
Poke istui baaritiskin päädyssä ja jutteli tarjoilijan kanssa.
Kumpaakaan ei sisääntulomme hetkauttanut.
Seisoimme parin kaverini vähän aikaa hölmistyneinä, ja menimme Jaskan grillille.
Se ei pettänyt taaskaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.08.2015
Note 0

Manalan pintaremppa on onnistunut - on tuonut ravintolan takaisin tunnelmalliseksi. Ruoka oli mielestäni onnistunutta - alkupaloiksi jaetut etanat, pääruuakasi nieriää ja jälkkärinä mascarponea marjoilla. Ei pahaa sanottavaa - ehkä nieriän kastiketta olisi ehkä hieman voinut vähentää. Mutta kaikki tuli syötyä. Meitä huomioitiin henkilökunnan toisesta sopivasti ja ystävällisesti. Pidin myös osittain "palautetusta" miljööstä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 0

Tilasin hampurilaisen black angus pihvillä, ihmettelin kun tarjoilija ei kysynyt pihvini kypsyydestä mitään mutta kysyi kyllä ystäväni haudutetun häränposken kypsyyttä!!?? Ja niinhän se saapui
pöytään täysin kypsäksi kumiläpyskäksi paistettuna. Kun hampurilaisen hinta läheni 20€ niin päätin huutavasta nälästä huolimatta että haluan uuden annoksen. Tarjoilija otti asian vastaan aika ylimielisesti ja ilmoitti että "No tehdään sitte uus". Yhtä tylysti se myös tuotiin sitten uudemman kerran. Jälkiruoaksi tilasimme tuoreita marjoja ja mascarponea joka ei todellakaan ollut 9€ arvoinen! Huono kokemus, en mene uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 08.07.2015
Note 1

Tulimme syömään 12 hengen seurueen kanssa. Ruoka oli niin hyvää, että menisin mieluusti uudellenkin. Alkupaloina toast skagen paljastui saaristolaisleiväksi kermaviilipohjaisella katkarapuherkulla, jonka kanssa tulleet savumuikut sulivat suussa. Pääruuan parsa oli ehkä aavistuksen liian al dente, mutta korvasienirisotto parmesanlastuilla ja rucolalla oli erinomaista. Jälkiruuaksi marjoja ja mascarponevaahtoa oli pikkuruinen mutta todella kaunis ja hyvän makuinen.

Palvelu sen sijaan oli monessa kohtaa aivan onnetonta. Olisin halunnut tilata Kesämenun alku- ja jälkiruuan, mutta eri pääruuan. Olin valmis maksamaan niistä "pakettihinnan" sijaan normaalihinnan, mutta se ei käynyt päinsä. Menun alkuruokaa ei siis myyty mistään hinnasta erikseen, koska keittiön mukaan se olisi liian vaivalloista! Jostain syystä saman menun jälkiruuan sai lopulta tilattua, vaikka sitäkään ei jälkkärilistasta löytynyt.
Aperitiivin jälkeen oli juomatilausta kysyttiin vasta, kun alkupalat oli jo syöty ja pääruuat kannettiin pöytään, silloinkin vasta, kun erikseen pyysimme sitä. Pisteenä i:n päällä laskun saaminen kesti yli puoli tuntia, jonka ajan istuimme lasit tyhjinä, osa loppuajasta jo takki päällä odottelemassa kun viisi henkilökuntaan kuuluvaa teki laskutoimitusta.

Kun lasku vihdoin saapui, niin hinta oli kuitenkin varsin kohtuullinen: hyvä kolmen ruokalajin ateria alkujuomalla ja lasillisella viiniä jäi alle kuudenkympin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.05.2015
Note 0


Standort

Dagmarinkatu 2, 00100 Helsinki - Route
(09) 5807 7707
http://www.botta.fi/manala/

Options