PunainenParonitar

48 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (47)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pihvi (New York, medium rare) erinomainen: mehevä, murea, maukas ja sopivan kokoinen. (Talon)kastike vähän pliisu, ei tuonut lisäarvoa annokselle. Lisukkeeksi valitsemani grillatut kasvikset ihan ok, niissä - kuten pihvissäkin - maistui grillin aromi kivasti. Alkuun tarjotulle leivälle tarkoitettu yrttinen levite ei tainnu olla voita vaan margariinia tms, ei maistunut. Palvelu oli asiallista ja nopeaa, perushyvää. Kokemukseni mukaan pihvihommat paikassa osataan todella, muihin aterian osiin ei vaikutelmani mukaan sitten olekaan niin hurjasti panostettu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 7

Restaurant: Vivo's Roba

Valitsin pitaleipään kääräistyt falafelit. Annos oli oikein maukas, itselleni vieraammat mausteet maistuivat upeasti, eikä ruoassa ollut liikaa suolaa. Hintaansa nähden käärö oli ehkä hiukan naftin kokoinen. Myös minua hämmästytti ravintolan kertakäyttömukit ja erityisesti folion käyttö annosten kääreenä, paperikin voisi toimia... Ravintolan katossa roikkuvat kukka-amppelit olivat hauskat, niistä plussaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2014
Note 0

Restaurant: Döner Harju

Seitan-lautanen tuotti upean makukokemuksen! Seitan oli maukasta, juuri sopivan paksuiksi siivuiksi vuoltua ja hyvin paahtunutta (ei kuivaa, mutta sopivan rapeaa). Kasvislisukkeet olivat loistavia: ainakin kivan kirpakkaa kukkakaalia, papuja, punakaalia, makeita tomaatteja ja sopivan tulinen chili löytyivät lautaselta. Runsas määrä tuoretta korianteria ja minttua antoi annokselle upean lisäsäväyksen. Kastikkeita oli kahtalaista: jogurttista ja tomaattista. Annoksen heikoin lenkki oli mielestäni leipäviipale, joka meni epämiellyttäväksi hötöksi kastikkeiden imeydyttyä siihen, mutta ei se loistavaa kokonaisuutta silti pilannut. Ravintola oli alkuillasta melko täynnä, mutta annokset tulivat silti todella nopeasti pöytään. Palvelu oli oikein ystävällistä ja rentoa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2014
Note 0

Restaurant: Bellevue

Illallisen alkuun zakuskalajitelma joka oli erinomainen. Erityisesti mieleen jäi suussasulava kieli ja ihanasti marinoidut sienet. Vaikka jo alkupaloilla sai jo melko kylläisen olon, niin onneksi tilaa jäi vielä pääruoalle kuitenkin. Valitsemani paahdettu kyyhky oli nimittäin todella hyvää. Annoksessa oli lintua reilusti, myös krokettina ja pateetyyppisesti. Lisukkeena olleessa palsternakkapyreessä taisi olla vaniljaa, nam! Jälkiruokaa en oikeastaan olisi enää jaksanut, mutta maistoin kuitenkin seurueen toisen jäsenen pavlovaa, maittavaa oli sekin!

Tunnelmaltaan ravintola oli viehättävän rauhallinen. Saniteettitilat olivat jopa ylelliset, millä mielestäni viime tipassa erotellaankin jyvät akanoista ravintoloiden kohdalla, mutta Bellevue on siis tältäkin osin oikein tasokas paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.04.2014
Note -1

Restaurant: Himalaya

Kasvisthalissa mukava lajitelma erilaisia pikkuannoksia. Erityisen hyvänä mieleen jäi juusto tomaattikastikkeessa (shahi paneer), myös tofuannos (sag tofu) ilahdutti sopivalla tulisuudella. Naanleipä oli maukasta ja sopivasti voitakin siinä oli päällä. Palvelu oli hyvää, toimivaa ja asiallista. Asiakkaitahan tässä ravintolassa näyttäisi aina olevan, mikä vaikuttaa mielstäni positiivisesti tunnelmaan, eikä varsinaisessa sisutuksessakaan mitään moitittavaa ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.04.2014
Note 0

Restaurant: Hyve & Pahe

Hyvää wokkia kivalla konseptilla! Wokkiin sai itse poimia kulhollisen raaka-aineita valikoimasta tuoreita kasviksia (myös herkkusieniä), tai säilöttyjä (oliivi, bambu, valkosipuli), myös siemeniä ja pähkinöitä oli tarjolla. Niistä, nuudeleista ja valitusta proteiinista (itse otin broilerin) sekä kastikkeesta kokki valmisti maukkaan annoksen joka tuotiin pöytään kauniisti esille pantuna. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Miljöökin melko miellyttävä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.03.2014
Note 1

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2014
Note 0

Restaurant: Fuku

Lounas-buffet hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Lämpimät ruoat perushyviä, erityisplussaa kasvisten rapsakkuudesta, ilmeisesti ei pakastetavaraa eikä myöskään kauaa tarjoilussa seissyttä. Väkimäärästä päätellen (lounasaikaan pöydät täynnä ja jono ajoittain ulos asti) paikassa ei kyllä mikään kauaa esillä seiso, vaan kierto on hyvä ja täydennystä tuodaan jatkuvasti. Sushivalikoima oli laaja, ja joiltain osin hiukan erikoinen (mihin olin osannut tämän sivun arvosteluiden myötä jo varautuakin), jossain näytti olevan jopa jotain gotlermakkarantyyppistä, mutta enpä rohjennut sitä maistamaan, eli en oikeastaan voi sitä arvostellakaan! Kaikki mitä maistoin oli kuitenkin oikein oivallista ja tyydytti sushintarpeeni.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.03.2014
Note 0

Pitihän se tämä paljon puhuttu Burger King käydä kokeilemassa. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, ja siksipä ne kai täyttyivätkin :-) Jonottamaan joutui n. 25 min, mutta ehtipähän miettiä tilauksensa valmiiksi: Whopper, ranskalaiset ja mansikkapirtelö. Hampurilainen oli ok, ranskalaiset hyvät ja pirtelö... no, laimea, mansikan makua vain häivähdys ja värikin aivan valkoinen. Kävin asiaa tiskillä tiedustelemassa, ettei olisi sattunut kuitenkin vanilja vahingossa, mutta oli kuulema kuten pitikin. Esillä olleissa kuvissa mansikkapirtelö oli kyllä reilusti punaisempi, tiedä sitten... Palvelu oli ylipäätään jotenkin laimeaa, pikaruokapaikassa sopisi mielestäni odottaa jotenkin hieman pirteyttä ja reippautta tiskin takaa.
Paikka oli koko ajan hyvin täynnä ja siihen nähden siellä oli siistiä, ja esim. pillejä ja paperiservettejä oli annostelijoissa riittämiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.01.2014
Note 7

Restaurant: Fulbari

Ystävällinen vastaanotto heti ovelta ja palvelu jatkui sellaisena koko vierailun ajan. Ainakin lounasaikana kaikki tapahtui nopeasti: tilaus, ruoan tulo ja pöydän raivaaminen. Vähän tuli hoputettu olo jopa.
Itse ruoasta sitten: valitsin lounascombooni juustoa chilikastikkeessa ja lampaanlihapullat. Näistä edellinen oli erittäin hyvää, ei lihapullissakaan vikaa, olivat vaan tylsemmät ja haaleahkoina tarjoillut. Naankin oli oikein oivallista.
Ravintolasali oli... no, sisustamaton, lounastaessa tämä ei haitannut, mutta pidemmälle iltaruokailulle viihtymään se ei oikein houkuttaisi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.01.2014
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Es folgen (1)