Unbekannt

Ravintola Pompier

Note 4.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Diät

Bewertungen (44)

Palvelu oli luonnikasta. Erityistoiveet huomioitiin hyvin. Neljän ruokalajin ateriassa alkuruokana ollut siika oli loistavaa. Muuten ateria oli ihan hyvä ja erityisesti valkoviinit sointuvat hyvin ruokalajien kanssa, pääruuan punaviini oli yllättävä ja jakoi mielipiteitä. Tarjoilija Annele oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja loi miellyttävän leppoisan tunnelman.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.02.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aina hyvät salaatit ja suosittelen .

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.02.2018
Note 0

Pompier Espa, Helsinki. Kaikkien aikojen suosikkini Postresin raunioille noussut rennompi ruokapaikka. En ollut koskaan aiemmin käynyt, nyt päätettiin testata. Oltiin liikkeellä nelistään, kaksi pariskuntaa.

Tervetulotoivotus oli ihan ystävällinen, samoin pöytään ohjaus. Ruokalistat olivat pöydässä valmiina. Meille ei suositeltu listalta mitään eikä kerrottu ruuista mitään, vaan jäätiin valitsemaan ruokia aika lailla oman onnemme nojaan. Juomasuosituksia emme myöskään saaneet oikeastaan minkäänlaisia, ja vaikka ruokalistassa mainittiin viinipaketit menuille, ei tarjoilijamme millään tapaa yrittänyt niitä meille myydä, vaikka otimme neljän ruokalajin yllätysmenut. Tarjoilijamme kysyi, millaisia ruokajuomia haluaisimme, mitta siihen emme oikein osanneet sanoa mitään koska emme tienneet menujen ruokalajeja. Tässäkään vaiheessa hän ei suositellut meille viinipaketteja, joten päädyimme sitten juomaan koko aterian läpi shamppanjaa.

Ensimmäinen ruokalaji oli härkätartaria sipulin ja savumajoneesin kera. Tartar oli oikein maukasta ja olin annoksesta iloinen, koska sellaista aika harvoin saa. Lisukkeena oli savumajoneesia, josta en kyllä savun makua löytänyt, mutta joka silti oli oikein hyvää.

Toisena alkuruokana tarjoiltiin maa-artisokkakeittoa omenan kanssa. Rakastan artisokkakeittoa ja tämäkin oli oikein hyvää. Omena oli pieninä kuutioina, ja se toi kivaa kirpeyttä keiton täyteläisyyteen.

Pääruokana oli turskaa ja rapukastiketta. En ole mikään turskan ylin ystävä, mutta tämä oli todella maukasta, kiinteää ja mehevää. Rapukastike oli todella herkullista, joskin hieman suolaista. Yksinkertainen puikulaperunamuusi tämän annoksen lisukkeena oli täysosuma.

Jälkkärinä oli talon creme brulé tyrnimarjahillolla terästettynä. Lisäksi päällä oli täysin turhaan crumblea, joka oli kovaa ja kuivaa. Tyrni maistui kirpakalle, mutta itse creme brulé oli mauton ja lattea esitys, jossa rakenne oli kyllä oivallinen mutta makuna ei ollut muuta kuin sokeri.

Ruoka oli ihan okei, mutta ei herättänyt minkäänlaisia intohimoja mennä toiste. Hintatasoltaan paikka oli tasoisekseen edullinen ja hinta-laatusuhde ruuan suhteen erinomainen. Minua häiritsi se, että salin puolen tekemisestä puuttui tietynlainen intohimo ja tekemisen ylpeys ja jonkinlainen...miten sen sanoisi, palo tehdä asiakkaalle hyvä ravintolakokemus. Suoraan sanottuna tuntui ravintolassa ollessa siltä, kuin kaikille olisi ollut oikeastaan ihan se ja sama, olimmeko siellä vai emme ja mitä tilasimme ja oliko valintamme yhtään onnistunut vai ei. Ruokien puolesta Stadissa on varmasti kymmeniä yhtä hyviä paikkoja. Ruoka oli hyvää eikä harmita, että käytiin tuolla, mutta siinä kaikki. Heille oli ihan sama, kävinkö siellä vai en. Minulle on ihan sama, käynkö siellä enää koskaan. Ei mitään sellaista, että en haluaisi käydä tms, ainoastaan ihan sama. Voin käydä tai olla käymättä. Vähän kuin olisi käynyt Martinassa. Ruoka vain parempaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.12.2017
Note 0

Albertinkadun ravintola tarjoaa Suomen parhaan lounaan, olen suositellut kaikille Helsingissä asuville ja siellä vieraileville!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 20.09.2017
Note 0

Yksi ehdoton suosikki. Mukava palvelu ja todella hyvää ruokaa! Aina hyvät salaatit ja suosittelen myös testaamaan kun tarjolla on burgeria!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.09.2017
Note 0

Aggressiivinen ja kovaääninen rock häiritsi ruokailukokemusta Espan Pompierissa. Sisään tullessani minut ohjattiin mukavasti sopivaan pöytään ja kerrottiin hyvin, miten systeemi toimii.

Salaattibuffet oli melko monipuolinen ja maistuva. Keitto oli maukas ja melko voimakkaasti maustettu. Siinä tosin oli lievää palaneen makua, joka oli mahdollisesti peräisin savupaprikasta. Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin ruokaan tyytyväinen.

Ruokailukokemusta häiritsi vahvasti se, että kaiuttimista soi kovaäänisesti aggressiivinen rock, joka ei sopinut lainkaan ruokailutilanteeseen. Muutenkin paikka oli vähän rauhattoman oloinen. Jos musiikin saisi kokonaan pois tai vaihdetuksi paljon rauhallisempaan, voisin tulla uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 30.06.2017
Note 0

Pompier ei petä koskaan, ja ruoka on erinomaisen herkullista. Raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, ja ruoka on maustettu hyvin ja välillä erikoisempiakin – mutta toimivia – yhdistelmiä käyttäen. Huomaa, että keittiössä on aiempaa kokemusta fine dining -ravintoloista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Poikkesimme ravintolaan (Espalla) hieman lounasajan päättymisen jälkeen, mutta se ei haitannut vaan saimme tilata lounaslistalta. Alkuun erinomainen tuore leipä + levite ja salaattipöytä, ruoaksi valitsimme halstrattua kirjolohta sitruunakermaviilillä, punajuurella ja vuohenjuusto-perunapyreellä. Annos oli erittäin laadukas, olisi kelvannut mainiosti illalliseksikin. Hinta laatuun nähden käsittämättömän edullinen ja palvelu superystävällistä, joten ei voi kuin suositella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.07.2016
Note 0

Etenkin Esplanadin Pomierissa on aivan huikeat eväät. Varmaan Helsingin paras lounas. Albertinkadulla myös oiva ja tunnelmallinen buffet, vanhassa VPKn tilassa. Esplanadilla erityisesti huikeat ruuat - hieman ehkä normilounasta kalliimpi, mutta helposti hintansa arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 15.01.2016
Note 0

Ravintolan lounaalla on mielestäni kaupungin paras hinta/laatusuhde. Ruoka on lounaalla tasaisen erinomaista ja paikka onkin useimmiten lounasaikaan täynnä. Kannattaa tulla yhdentoista maissa tai puoli yhden jälkeen, jos haluu saada jonottamatta istumapaikan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.10.2015
Note 0


Standort

Albertinkatu 29, 00180 Helsinki - Route
+3589663301
http://www.pompier.fi

Options