Closed now

Street Gastro - Hietalahden kauppahalli

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Täytetty leipä on kivaa vaihtelua purilaisten ja patonkien rinnalle. Oikein virkistävä. Nämä eivät todellakaan ole mitään huoltamosämpylöitä, vaan ateriankorvikkeita. Olen kokeillut ainakin vegen ja karitsan(?). Virvoikevalikoima on suppea ja kahvilatyyliin ylihinnoiteltu, joten suosittelisin vesilinjaa ja juomaan limut jossain muualla.

Iso-Roballa ei ole omaa sivua, joten laskin kommenttini tähän. Niin sanotuksi trendipaikaksi Street Gastro on poikkeuksellisen helposti lähestyttävä. Sisään astuessa ei tunne pukeutuneensa väärin tai häirinneensä henkilökunnan illanviettoa. Palvelu on hivenen kesähessumaista (nuorta, joskus reipasta, joskus tennareihin tuijottelua), mutta tehdään se mitä pitää. En suosittele sandwichia treffiruoaksi, sillä suupieleen voi jäädä kastiketta, ja käärepaperin välistä valuu helposti öljyä rinnuksille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.08.2016
Note 0

Halusin kovasti pitää paikan ruu'ista, mutta ei vaan taitu. Leivät, jotka olen testannut ovat olleet hyvin keskinkertaisia paksua taikinaa, täytteet kädenlämpöistä valmista mössöä. Salaatin härkä oli kylmää, rasvaista ja limaista - annos meni roskiin parin haarukallisen jälkeen. En valitettavasti voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 15.01.2016
Note 0

Erinomaisen maukasta katuruokaa! Ei ruuhkaa sunnuntaina. Voin lämpimästi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.10.2015
Note 0

Heittämällä parasta katuruokaa mitä Suomesta voi saada. Palvelu on aina ollut mielettömän hyvää. Ainoa miinukseni tulee itse leivän vaihtelevasta koosta. Kysyin tiskiltä minkä takia viime kertainen leipäni oli niin helvetin paksu, niin vastaukseksi sain hymyileviltä kasvoilta että leipomolla ollaan oltu hieman huolimattomia. Sillä kerralla leipäni oli juuri sopiva, hyvässä suhteessa rapeaksi paistettua leipää ja hyviä täytteitä.
Tämä paikka on todella lohkaissut paikan sydämestäni, sillä vastaanotto tiskin takana on kokemuksieni mukaan parhaasta päästä täällä Pääkaupunkiseudulla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note 0

Hyvät leivät täynnä makua. Aina olen saanut maistuvan ja runsaan leivän eteeni täältä. Tuoreus myös maistuu ruoasta, ja leivissä onkin hyvä, freesi maku. Ainoa miinus on ollut leivän paksuus, toivoisin että itse leipämassaa ei olisi aivan yhtä paljon kuin nykyään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.05.2015
Note 0

Ihmiset, tehkää elämästänne parempi syömällä Street Gastron Vegeleipä!

Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 21.05.2015
Note 0

Possu ei täräyttänyt. Makuja olisi kaivannut enempi ja puutteen vuoksi liha oli aika pliisua. Kuiva leipäni ei kylläkään ollut. Naapurin seitaniin iski annoskateus! Leivän lisukkeena meni levä-kukkakaaleja ja jotain majoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Possusandwich oli kuiva ja mauton. Possu leivän sisällä oli harmaata ja sitkeää. En todellakaan käsitä, mistä kaikki hype. Olisi ihan hauska konsepti, jos ruoka vain olisi syötävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.11.2014
Note 0

Aivan loistavat sandwichit ilmastoidussa ja siistissä ympäristössä. Yllättävän hyvä olutvalikoima!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.08.2014
Note 0

Tasty Sandwiches !

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.07.2014
Note 0


Standort

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki - Route
0407059610
http://www.streetgastro.fi

Options