nknb

12 Recensionen

Nuori mimmi suurella halulla tutustuu Suomen ruoka&viinikulttuuriin. Jos ravintolasta lähtiessä on itsellä hyvä fiilis, niin silloin on ainakin jossain onnistuttu!

Badges

Blog link

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Johans Kesäbistro

Viime kesänä sain täällä elämäni parhaan vuohenjuustosalaatin, joten suurin odotuksin tulin syömään saman annoksen uudelleen. Valitettavasti salaatti ei ollut yhtä mehevä ja maukas kuin viime vuonna, mutta ihan ookoo edelleen. Viimevuotinen salaatti oli 18 euron arvoinen, mutta tämän kesän yksilö ei.

Erityisen viihtyisän terassin vuoksi pistäytynen tänne tulevaisuudessakin vielä kokeilemaan! Palvelussa ei ole ollut valitettavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 0

Restaurant: Fuku Supreme

Enpä voi juurikaan kehua. Ihan ok sushia, muttei yhtään sen enempää. Erikoisia yhdistelmiä laitettu makien sisään, jotka eivät vakuuttaneet. Lämmin ruoka oli ihan hyvää, mutta sushibuffettiin tullessa olin asennoitunut sushin syöntiin. Olisin toivonut löytäväni avokadoa ja rapua sushien sisältä, mielelläni maksaisin niistä myös sitten vaikka enemmän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 0

Restaurant: Bistro O mat

Viimeaikaiset käyntini ovat osuneet sunnuntaibrunsseille, ja tämänpäiväinen mukaanlukien kaikki ovat olleet onnistuneita. Alkupalabuffet on aina ollut monipuolinen ja maukas. Pääruoat myös onnistuneita ja kastikkeille täytyy antaa eritysmaininta!

Palvelu on aina ystävällistä ja tarjoilijoilla on mukavan rento ote asiakkaisiin. Viinisuositukset ovat poikkeuksetta osuneet nappiin!

Hienoa, että Kirkkonummelta löytyy näin tasokas ja raikas ravintola! Aion ehdottomasti tulevilla Kirkkonummivisiiteillä kokeilla myös heidän uuden lounasravintolan, Ervastin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 31€ Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 0

Söin ihanan lohiannoksen, jossa erityismainintaa saa viskillä maustettu Erikssonin sinappisilli - nam (tätä onneksi myynnissä myös heidän liikkeessään!! Erittäin mukava palvelu, viinikin oli kohdillaan. Kaikenkaikkiaan jäi todella hyvä mieli, tulen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 08.06.2015
Betyg: 0

Restaurant: Street Gastro - Hietalahden kauppahalli street food

Hyvät leivät täynnä makua. Aina olen saanut maistuvan ja runsaan leivän eteeni täältä. Tuoreus myös maistuu ruoasta, ja leivissä onkin hyvä, freesi maku. Ainoa miinus on ollut leivän paksuus, toivoisin että itse leipämassaa ei olisi aivan yhtä paljon kuin nykyään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Rulla

Kevyttä, raikasta ja maistuvaa! Laadukkaat raaka-aineet selkeästi käytössä ja iso peukku siitä. Rullien kanssa tarjottavat kastikkeet ovat taivaallisia. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja mukavaa. Viineissäkään en ole joutunut pettymään. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Sushibar + Wine sushi, vin

Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista Sushipaikoista, maut eivät ikinä ole pettäneet. Prawn mousse -makit ansaitsevat vielä erityismaininnan! Miellyttävä sisustus, mutta alvelussa olisi vielä toivomisen varaa. Tarjoilijat eivät tunnu olevan palvelualan ammattilaisia.. Sushit kuitenkin vetävät tänne aina uudestaan ja uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Mt. Everest

Luottonepalilaiseni, ei ole ikinä pettänyt. Annoksissa on runsaasti lihaa ja muutenkin sen kokoisia, että aliravitsemuksesta ei täällä tarvitse huolehtia. Maku on kohdallaan. Ruoat tulevat suht nopeasti, kunhan ei ole sali aivan täynnä. Mangochutneyn suosittelen tilaamaan aina kylkiäiseksi! Sivusalaatti voisi olla monipuolisempi, mutta kiva kuitenkin että se kuuluu aterioihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Hanko Sushi, Espoo

Olen jo vuosia ollut asiakas täällä. Hakkaa mennen tullen monet muut kantakaupungin sushipaikat maistuvilla ja tuoreilla ruoillaan. Edelleen ihmettelen miten näin kookas ketju on onnistunut pitämään tason näin korkeana, propsit siitä! Palvelu on aina ollut ystävällistä ja avuliasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Sakura Sushi

Ystävällinen palvelu ja tuoreet sekä maistuvat sushit. Jäi häiritsemään se, että listalla mainittu 'rapu' ilmaantuikin surimin muodossa makien sisälle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites