Kitchen is open

Bistro O mat

scandinavian
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (104)

Lounaan Osso Bucco oli täysin syömäkelvoton. Ilmeisesti koko pala oli sidekudosta. Valitukseen vastattiin antamalla annoksesta 20 prosentin alennus!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 27.11.2018
Rating: 0

Bistro O mat hemmotteli jälleen. Hiukan alussa jouduimme odottamaan ruokalistoja, vaikka ravintola oli mellkein tyhjä. Juteltuamme ruokavaihtoehdoista huomasimme, että pöytäseurueella oli erilaisia listoja. No se asia selvisi ja sitten päästiin ruokia tilaamaan. Listalla paljon hyviä houkuttelevia vaihtoehtoja. Alkupalaksi valitsin tartarpihvin. Se oli hyvin maukas ja valtavan kokoinen. Lihaa oli varmaan 150g. Pääruuaksi olin onneksi valinnut kuhaa, joka hiukan kevensi koko menua. Myös kuha-annos oli maistuva. Viinit olivat hyviä ja miljöö miellyttävä. Tänne tullaan uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 06.07.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomaisen hyvää ja laadukasta ruokaa. Tuoreita raaka-aineita ja kauniisti aseteltuja annoksia. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 07.09.2016
Rating: 0

Loistava lounas

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Loistava lounas

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Bistron hampurilaiset ovat varmaan pääkaupunkiseudun parhaimmat. Tunnelma oli muutenkin rento torstai iltapäivänä ja tarjoilija oli vähän muistikatkoinen, mutta korvasi muistamattomuutensa kyllä hienosti. Ehdottomasti paikka, jos haluaa erinomaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2016
Rating: 0

Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hintataso kokonaisuuteen nähden ehkä hitusen korkeahko, mutta hyvä mieli jäi tästä käynnistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2016
Rating: 0

Taidolla valmistettua ruokaa Kirkkonummella. Kävimme vapun tienoilla aikaisella päivällisellä. Kaverini otti menun viinipaketilla ja itse valitsin annokset listalta. Ruoka oli taiten tehtyä ja yhdistelmät osuvia, mutta ilman liikaa yrittämistä tai kikkailua. Erityisesti meille maistuivat eggs benedict alkuruokana ja pääruoaksi tarjottu entrecote lisukkeineen, joka sopi omaan suuhuni täydellisesti. Kaikki kastikkeet olivat myös erittäin maukkaita. Viinisuositukset olivat hyviä, ja viinipaketin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Tila oli valoisa ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu. Tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja annokset tulivat juuri sopivaan tahtiin. Käymisen arvoinen paikka, erityisesti, jos olet Kirkkonummella ja miksei Helsingistäkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 01.05.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Erinomainen, aisteja hivelevä ja näyttävä ruoka. Loistava palvelu. Kaikkien aikojen paras Irish Coffee. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 30.01.2016
Rating: 0

VIime käynnilllä palvelukin hyvää. Ruoka ei petä ikinä, mutta palvelussa on monesti ollut parantamisen varaa. Usein tarjoilijat sekoilevat tilausten kanssa, ja keittiöstä on tullut väärää ulos. Mutta aina virheet on korjattu paikan päällä ja aina tyytyväisenä lähdetty kotiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2015
Rating: 0


Location

Asemankulma 2/ Kirkkolaakso, 02480 Kirkkonummi - Route
050 4338 700
http://www.bistromat.fi/

Options