MrPink

15 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (15)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Rulla

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.08.2016
Note 0

Restaurant: Rulla

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.08.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Neville

Otin Enchiladan broileritäytteellä. Einesmäistä, mautonta ja mikrossa lämmitetyn oloista. Kerrassaan surkea esitys "meksikolaiseksi" ruoaksi. Neville on perinteikäs ja sinänsä ihan mukava paikka. Palvelu on ystävällistä ja asiakaskokemus on varsin mukava, mutta tehkää nyt hyvänen aika jotakin ruoan laadulle. Olutvalikoima on hyvä, ja mielelläni pistäydyn oluella jatkossakin, mutta ruokailun aion jättää väliin ellei laadussa tapahdu jotakin radikaalia muutosta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.07.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Poikkesimme ravintolaan (Espalla) hieman lounasajan päättymisen jälkeen, mutta se ei haitannut vaan saimme tilata lounaslistalta. Alkuun erinomainen tuore leipä + levite ja salaattipöytä, ruoaksi valitsimme halstrattua kirjolohta sitruunakermaviilillä, punajuurella ja vuohenjuusto-perunapyreellä. Annos oli erittäin laadukas, olisi kelvannut mainiosti illalliseksikin. Hinta laatuun nähden käsittämättömän edullinen ja palvelu superystävällistä, joten ei voi kuin suositella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.07.2016
Note 0

Restaurant: Natura

Keskipitkän menun ruokalajit vaihtelivat akselilla hyvä-erinomainen. Omaan makuuni erityisen loistavia annoksia olivat grillattu keltajuuri ja jogurttisorbee-jälkiruoka, mutta yksikään muukaan annos ei aiheuttanut minkäänlaista pettymystä. Viinipaketin viinit olivat hyvin valittuja ja palvelu kaikin puolin miellyttävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 59€ Hinzugefügt: 02.07.2016
Note 0

Restaurant: Toca

Erinomaista ruokaa sekä kauniit ja riittävän suuret annokset. Kolmen ruokalajin menun jälkeen ei todellakaan jäänyt nälkä. Saimme paljon mielenkiintoista tietoa valituista viineistä ja tarjoilu oli muutenkin sopivan rentoa ja ystävällistä. Aivan varmasti tulemme vierailemaan uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.09.2015
Note 0

Restaurant: Spis

Tunnelmallinen pikkuravintola, jossa henkilökunta erittäin ystävällistä. Nautin pitkän maistelumenun suositusviineineen ja pidin kovasti. Yksinkertaisia makuja, jotka toimivat hienosti ja toivat raaka-aineet loistavasti esille. Muutamassa annoksessa oli itselleni aivan uusiakin makuja kuten myös erittäin mielenkiintoisissa, jopa hieman "eksoottisissa", viineissä. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 77€ Hinzugefügt: 27.05.2014
Note -4

Restaurant: Savoy

Neljän ruokalajin menu (sisälsi lisäksi 3 keittiön tervehdystä) oli erinomainen. Erityismaininta ensiluokkaisesta mutta kuitenkin mutkattomasta palvelusta. Hinta on varsin suolainen, mutta eipä tuo harmittamaan jäänyt kokemuksen ollessa kuitenkin kaikin puolin täydellisyyttä hipova.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 107€ Hinzugefügt: 21.02.2015
Note 3

Restaurant: Sumo

Söin lounaaksi Yakiniku naudanlihaa-bento ja tykästyin sen verran, että taidanpa alkaa vierailemaan Sumossa säännöllisesti. Hinta on halpa laatuun nähden ja palvelukin oli mielestäni asiallisen ystävällistä ja ripeää. Kuten joku jo aiemmin totesikin, sisustus on ostaripaikaksi selvästi keskivertoa fiinimpi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 21.02.2015
Note 0

Restaurant: Xin Long

Suosikki-lounaspaikkani Tapiolassa. Peruskiinalaista + sushia (tosin melko laajalla valikoimalla), mutta sen sijaan toisinaan lounasbuffetissa olevat Thaimaalaiset vaihtoehdot ovat todella maukkaita ja muutenkin erinomaista vaihtelua. Plussaa jälkiruokakahvista keksien kera.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.02.2015
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites