Küche geöffnet

Pueblo Bar y Taqueria

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (113)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Katkarapu tortillat tosi hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2016
Note 0

Aika mitään sanomatonta mexicano-ruokaa, hyvät bisset ja palvelu.

Illallisaikaan ei ollut hirmuisesti ruuhkaa, joten tilaa oli. Palvelu oli mukavan asiallista. Ruokapuolelta valittiin alkupala-nachoja ja pääruoista lihaista ja kasvista.

Nachojen soossit olivat kivan vaihtelevia, joskin guacamolesta oli melko mautonta. Pääruokapuolella lihaisa versio oli aika peruskamaa, josta kotikokki helposti pistää paremmaksi. Kasvis olikin sitten todella mautonta. Raaka-aineista oli saatu aika mauttomia. Olut-valikoima oli positiivinen yllätys.

Ei ole tarvetta testata uudestaan tällä konseptilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 22.02.2016
Note 0

Miljöö on mukava, palvelu on hyvää ja iloista, mutta ruoka on mautonta, edelleen. Annokset näyttävät hyviltä ja raaka-aineet vaikuttavat tuoreilta, mutta maku puuttuu. Tylsää. Lisäksi todelle ylihintainen. Helsingistä saa hyviä burittoja 8 eurolla, ei kannata mennä Puebloon syömään 18 eurolla pahvia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.12.2015
Note 0

Pienoinen pettymys ruoan osalta, mutta suosittelen rentoon illanviettoon.
Pääruoat olivat lähes jokainen melko laimeasti maustettuja, vaikka odotimme muuta. Niihin sai lisää makuja kun lisäsi alkupaloista yli jäämiä kastikkeita, mutta näinhän se ei pitäisi mennä. Palvelu oli erinomaista ja nopeaa, mutta pieni laskutusvirhe huononsi kokemusta. Virheen huomasin vasta seuraavana päivänä ja kysyessäni asiasta ravintolasta väittivät että virhettä ei ole. Kyseessä oli pieni summa mutta periaatekysymys, mutta huolimattomuutta sattuu, eikä tämä varmasti ollut tahallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.12.2015
Note 0

Aitomeksikolainen buumi on jyllännyt täällä peräpohjolassa jo jonkin aikaa eikä hype tunnu laantuvan. Ja hyvä niin. Pueblo väittää olevansa ensimmäinen aito taqueria Helsingissä, joten oli korkea aika pistää paikka testiin. Heti ensisilmäyksellä esiin nousee paikan rouhea sisustus. Laaja ja mielenkiintoinen juomalista vakuutti seinällä.

Pelkästään menun murtaminen vei neljän hengen seurueeltamme voimia ja lopulta jouduimmekin nöyrtymään ja kysymään apua tiskiltä (tortillojen määriä oli vaikea tulkita listalta...). Niin, totta tosiaan. Tiskin kautta sujuu kaikki: niin juomien ja ruokien tilaaminen kuin maksaminenkin.

Tilasimme alkuun Mixto kertaa kaksi. Maukkaiden nachojen kera tuli muutamaa soosia (mm. pico de galloa ja guacamolea). Hyvä startti, joka vei pahimman nälän. Pääruoaksi tilasimme härkätortilloja, jotka olivat niin aitoja kuin ihminen, joka ei ole Meksikossa käynyt, voi väittää. Raaka-aineiden maut erottuivat toisistaan ja kokonaisuus oli toimiva. Kauas ovat onneksi jääneet makumuistot nykyään ihastuttavan retroista tex mex -ravintoloista…

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.07.2015
Note 0

Ruoka oli maukasta ja tunnelma erinomainen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.05.2015
Note 0

Autenttinen tunnelma, maukas ruoka sekä nopea & ystävällinen palvelu. Mitä muutakaan sitä ihminen voi vaatia :)

Suosittelen tilaamaan pöydän täyteen menusta löytyviä, erilaisia tacoja ja raikkaan margaritan kyytipojaksi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.03.2015
Note 0

Tacojen ja aitojen lattaricocktailien yhdistelmä on Pueblossa uskomattomalla tasolla! Kyynel tuli silmään kun sain aterian kuin ollessani vaihdossa Ensenadassa :')

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.03.2015
Note 0

Aito meksikolainen. Tykkään kun saa itse lisätä salsoilla ruokaan makua. Loistavat nachot ja salsat. Jopa tacot oli hyvä vaikka en yleensä tykkää. Ja drinkit buenos!!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 10.03.2015
Note 0

Vihdoinkin pääsi testaamaan meksikolaista ruokaa eikä mitään Tex-mexiä. Menussa ei ollut paljon vaihtoehtoja, mutta ihan riittävä oli joka tapauksessa. Isoimman annoskoon hoiteli helposti. Chorizo makkara ei vakuuttanut, possu voitti tämän erän. Kastikkeissa hieman tulisuutta ja toimivat. Myös papukastike toimii jälleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0


Standort

Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki - Route
http://pueblobar.fi/

Options