Suikkeli

83 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (81)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Satkar

Lounasannokseni nepalilainen lohi oli uusi kokemus ja näin jälkikäteen ajateltuna olisi kannattanut pysyä jossain perinteisemmässä nepalilaisessa. Ongelma tässä makuyhdistelmässä tosin saattaa olla oman pääni sisällä. Kuutiolohta ei myöskään ollut montaa annoksessa. Naanleipä oli hyvää eikä sitä täytynyt tilata erikseen. Raita oli ehkä turhan vetistä litkua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.03.2011
Note 2

Restaurant: Dynasty

Lounasbuffetilla lähti nälkä vaikka gurmee oli kaukana. Olisin kaivannut enemmän thaimaalaista ruokaa, koska sitä oli tarjolla pöydässä vain yhtä laatua ja kiinalaisia useampia vaihtoehtoja. Sushit olivat buffetsusheiksi ihan ok vaikka tilattu varmasti hakkaa ne mennen tullen. Wasabi oli ihmeellistä kastiketta johon en ole ennen törmännyt.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.10.2010
Note 2

Restaurant: Sävel

Hyvän hinta-laatusuhteen rento paikka. Sävelen burgerit, leivät ja salaatit taltuttavat isomman ja pienemmän nälän maukkaasti ja yhdistettynä kohtuulliseen hintaan on tänne tullut poikettua melko usein.
Plussana täältä löytyy myös vegaaniystäville ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 01.12.2012
Note 2

Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Symppis paikka. Täällä ei varmaankaan puolivalmiisiin "eineksiin" törmää kuten muissa lounasruokaloissa. Paikka ja ruoka eivät ole mitenkään fiiniä vaan paikka on ennemminkin hyvä henkinen ja ruoka niiden äitien tekemää jotka tuon homman taitavat. Lounasaikaan jouduin odottamaan istumapaikkaa joten paikka ei kiireessä ole ehkä se paras valinta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.12.2012
Note 0

Restaurant: Kiila Food & Bar

Kohtuuhintainen ja mutkaton paikka. Olen käynyt pari kertaa syömässä illalla täällä kun on kaivattu mukavaa ja mutkatonta mahan täytettä. Syömistäni ruuista salaatti oli erittäin tylsä (ei juuri muuta kuin vihreää salaattia kasviksina) ja burgeri hyvä mutta onneksi lompakko ei laihdu tällää paljoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.09.2012
Note 0

Restaurant: Happiness

Hyvää ruokaa kaaoksen keskellä. Paikka on usein täynny ja täällä joutuu helposti lounasaikaan jonottamaan pöytään. Viime käynnillä tarjoilija alkoi tappelemaan naapuripöydän pariskunnan kanssa koska he eivät maksaneet susheista mutta söivät niitä.

Virkistävää ja mukavaa lounaspaikkaa haen muualta mutta jos hyvä ruoka riittää niin tämä on ihan OK paikka. Kampin Tang Dynastyssa saa mielestäni samanlaisen lounaan mutta huomattavasti miellyttävämmässä ja tilavammassa ympäristössä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.08.2011
Note 2

Restaurant: Yobot Frozen Yogurt

Hyvää mutta hieman ylihintaista jäätelöä. 16 euroa kahdesta jäätelöstä tuntui melko paljolta vaikka annokset olivatkin runsaati. Paikka mainostaa olevansa terveellinen vaihtoehto joten sen toivoisi näkyvän myös jäätelöiden "mausteissa" eli tarjolla voisi olla eism. hedelmiä karkkien sijaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.05.2012
Note 0

Vallilan työpaikkaruokaloiden Rax. Täällä saa olla tarkkana ettei syö liikaa sillä ruoka on rasvaista ja vaihtoehtoja on monia. Viimeksi mm. kanaa, burritoja, pizzaa, jäätelöä ja kinuskikakkua. Kaikkea ei kannata siis yrittää edes maistaa, vaikka hintaan kuuluvatkin, mikäli haluaa olla hereillä vielä iltappäivällä. Jos haluaa herkuttella tai kaloreiden maksimointi on mielessä, tämä paikka on hyvä siihen. Ruoka on mielestäni perus työmaaruokalan tasoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 06.09.2011
Note 2

Restaurant: Coffee Bean Helsinki

Vallilan lounastähti. Vallilan lounaspaikat eivät häikäise mutta beanista saa aina takuuvarmasti hyvän salaatin ja kahvin ja mm. keskiviikkoisin sushia. Istumapaikkoja on melko vähän joten paikkaa voi joutua puolen päivän tienoilla odottamaan mutta ruokaa saa myös mukaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.04.2012
Note 3

Restaurant: BLINIt

Hyvä mäkin korvike eli kohtuuhintaista take away ruokaa kotimatkan varrella. Paikassa on persoonallinen fiilis ja suolaiset letut ovat ainakin omaan makuuni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.04.2012
Note 4


Bilder


Followers

Followers (1)