Küche geöffnet

Parrilla Española

Note 3 / 5

Bewertungen (59)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Parrilla Espanola on rohkeasti pitänyt oman tyylinsä vuosikymmeniä, mikä on ilahduttavaa tämän päivän ravintoloiden vaihtaessa liikeideaansa nopealla sykkeellä. Olen käynyt täällä satunnaisesti vuosien ajan ja edelleen tuntuu, että tänne on mukava tulla viettämään rauhallista illallista hyvässä seurassa. Alkuun nauttimamme tapakset eivät olisi ehkä pärjänneet espanjassa aiemmin syksyllä nautituille, mutta suomalaisen mittapuun mukaan tarjolla oli kattava valikoima lihaa, kalaa kuin kasviksiakin. Pääruokana nautittu kokonaisena paistettu härän filee oli erinomainen, kuten jälkiruokana tarjottu crema catalanakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 09.11.2015
Note 0

. .

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 23.03.2015
Note -6

Olimme varanneet pöydän perjantai-illaksi ja muita asiakkaita vaikutti olevan ihan kivasti. Saavuin paikalle ystäväni jälkeen ja sain odotella hetken ennenkuin minulta tultiin kysymään haluanko jotain juotavaa ja saimme ruokalistat. Kiinnitin huomiota siihen, että kanaruoat vaikuttivat ylihinnoitelluilta; ne maksoivat 24 €. Kun taas kuha (joka on arvokkaampi raaka-aine) maksoi 26 €. Päädyimme tilaamaan Paella Valencianan kahdelle hengelle. Ihmettelimme hieman kun pöytään ei tuotu leipää, koska olemme tottuneet että useissa ravintoloissa sitä tuodaan. Kysyttyämme asiasta saimme rivien välistä käsityksen, että leivän tarjoaminen ei kuulu tämän heidän toimintatapaan, mutta tarjoilija ystävällisesti lupasi tuoda sitä. Valitettavasti ruoka oli kypsynyt epätasaisesti ja pannun reunoilta riisi oli täysin raakaa. Huomautimme asiasta henkilökunnalle heti sen havaittuamme. Meiltä kysyttiin haluammeko katsoa listalta jotain muuta vai odotammeko uuden paellan valmistumista. Odotusaikana viinilasimme tarjouduttiin täyttämään. Toinen paella-annos oli todella maukas ja ehdottomasti hintansa väärti.
Illan aikana ensiksi tuotua raakaa annosta ei missään vaiheessa pahoiteltu tai pyydetty anteeksi. Saimme toki korvauksena pienen lorauksen viiniä, mutta se tärkeä pieni sana unohtui molemmilta meitä palvelleilta henkilöiltä. Toinen heistä tuli vielä keskustelemaan kanssamme illallisen loppupuolella ja tuli samallapaljastaneeksi, että keittiössä oli ollut erimielisyyttä siitä oliko annoksemme raaka vai ei. Muutoin ravintola oli todella miellyttävä ja viihtyisä, ja ruokakin oli lopulta hyvää. Siitä huolimatta kokemukseeni aiheutti särön se, että raaka annos päästettiin keittiöstä asiakkaalle, tapahtunutta virhettä ei pahoiteltu, keittiö kyseenalaisti asiakkaan reklamaation syyn ja se vielä tultiin paljastaneeksi asiakkaalle.
Summasummarum epäonnistumisista huolimatta oli myös onnistumisia, joiden ansiosta annan ravintolalle vielä mahdollisuuden ja voisin kuvitella tulevani uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 12.10.2014
Note 0

Ruoka ok, mutta hintaansä nähden ylihinnoiteltu. Palvelu ystävällistä ja miljöö nostalgisen mukava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.09.2014
Note 0

Vähän tylsä ja auttamattoman ylihintainen. Kiva paikkana, vaan ei vaan toimi. Sukulalle töitä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.09.2014
Note 0

Olemme testanneet nk. kivijalkaravintoloiden courdefilee annoksia, jotka ovat yleensä listan kalleimpia annoksia. Espanjola oli hirmuinen pettymys. Mediumina pyydetty annos oli aivan liian raakaa ja mautonta, Kun kerroimme tarjoilijalle ettemme pitäneet annoksesta niin hän selitteli että niitä oli eilen myyty 12 annosta. Ei se meitä kiinnosta kuinka monta annosta niitä on myyty. Viini ja palvelu oli muuten hyvää, mutta 10 vuoden tauon jälkeen Parilla espanjolalle lopullisesti henkselit päälle ja courdefileelle vaikkapa Sea Horseen tai Messeniukseen niin tulee hyvä mieli ja rahoille vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 25.03.2014
Note -3

Loistava ruoka, mielettömän hyvä palvelu! Olemme olleet pettyneitä viiden viimeisen vuoden aikana ravintolaan kuin ravintolaan, nyt emme, ISO KIITOS, TULEMME ehdottomasti uudelleen!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 05.03.2014
Note 0

Viihtyisä rauhallinen ympäristö, ruoan hintalaatusuhde erinomainen, hyvä palvelu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 16.10.2013
Note 0

käytiin noin vuoden jälkeen syömässä ja oli hyvä kokemus. Laatu on välillä heitellyt mutta nyt oli noin 5 vuoden kokemuksella paras kerta. Tapaslautanen oli muuttunut edukseen. pihvit ok. Minun medium ehkä hieman liian raaka. Perunat ovat olleet joskus pettymys nyt ok. Jos laatu pysyy tällä tasolla niin hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 14.10.2013
Note 0

Tapakset suoraan säilyketölkistä, liha ok. Kokonaisuus valju. Palvelu ja viini hyvää. Aivan liian kallista ruoan laatuun nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.03.2013
Note 2


Standort

Eerikinkatu 4, 00100 Helsinki - Route
(09) 603305
http://www.parrillaespanola.fi/

Options