Suikkeli

83 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (81)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Satkar

Lounasannokseni nepalilainen lohi oli uusi kokemus ja näin jälkikäteen ajateltuna olisi kannattanut pysyä jossain perinteisemmässä nepalilaisessa. Ongelma tässä makuyhdistelmässä tosin saattaa olla oman pääni sisällä. Kuutiolohta ei myöskään ollut montaa annoksessa. Naanleipä oli hyvää eikä sitä täytynyt tilata erikseen. Raita oli ehkä turhan vetistä litkua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.03.2011
Betyg: 2

Restaurant: Dynasty kinesiskt

Lounasbuffetilla lähti nälkä vaikka gurmee oli kaukana. Olisin kaivannut enemmän thaimaalaista ruokaa, koska sitä oli tarjolla pöydässä vain yhtä laatua ja kiinalaisia useampia vaihtoehtoja. Sushit olivat buffetsusheiksi ihan ok vaikka tilattu varmasti hakkaa ne mennen tullen. Wasabi oli ihmeellistä kastiketta johon en ole ennen törmännyt.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.10.2010
Betyg: 2

Restaurant: Sävel restaurang

Hyvän hinta-laatusuhteen rento paikka. Sävelen burgerit, leivät ja salaatit taltuttavat isomman ja pienemmän nälän maukkaasti ja yhdistettynä kohtuulliseen hintaan on tänne tullut poikettua melko usein.
Plussana täältä löytyy myös vegaaniystäville ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.12.2012
Betyg: 2

Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Symppis paikka. Täällä ei varmaankaan puolivalmiisiin "eineksiin" törmää kuten muissa lounasruokaloissa. Paikka ja ruoka eivät ole mitenkään fiiniä vaan paikka on ennemminkin hyvä henkinen ja ruoka niiden äitien tekemää jotka tuon homman taitavat. Lounasaikaan jouduin odottamaan istumapaikkaa joten paikka ei kiireessä ole ehkä se paras valinta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Kiila Food & Bar

Kohtuuhintainen ja mutkaton paikka. Olen käynyt pari kertaa syömässä illalla täällä kun on kaivattu mukavaa ja mutkatonta mahan täytettä. Syömistäni ruuista salaatti oli erittäin tylsä (ei juuri muuta kuin vihreää salaattia kasviksina) ja burgeri hyvä mutta onneksi lompakko ei laihdu tällää paljoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Happiness

Hyvää ruokaa kaaoksen keskellä. Paikka on usein täynny ja täällä joutuu helposti lounasaikaan jonottamaan pöytään. Viime käynnillä tarjoilija alkoi tappelemaan naapuripöydän pariskunnan kanssa koska he eivät maksaneet susheista mutta söivät niitä.

Virkistävää ja mukavaa lounaspaikkaa haen muualta mutta jos hyvä ruoka riittää niin tämä on ihan OK paikka. Kampin Tang Dynastyssa saa mielestäni samanlaisen lounaan mutta huomattavasti miellyttävämmässä ja tilavammassa ympäristössä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.08.2011
Betyg: 2

Restaurant: Yobot Frozen Yogurt

Hyvää mutta hieman ylihintaista jäätelöä. 16 euroa kahdesta jäätelöstä tuntui melko paljolta vaikka annokset olivatkin runsaati. Paikka mainostaa olevansa terveellinen vaihtoehto joten sen toivoisi näkyvän myös jäätelöiden "mausteissa" eli tarjolla voisi olla eism. hedelmiä karkkien sijaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.05.2012
Betyg: 0

Vallilan työpaikkaruokaloiden Rax. Täällä saa olla tarkkana ettei syö liikaa sillä ruoka on rasvaista ja vaihtoehtoja on monia. Viimeksi mm. kanaa, burritoja, pizzaa, jäätelöä ja kinuskikakkua. Kaikkea ei kannata siis yrittää edes maistaa, vaikka hintaan kuuluvatkin, mikäli haluaa olla hereillä vielä iltappäivällä. Jos haluaa herkuttella tai kaloreiden maksimointi on mielessä, tämä paikka on hyvä siihen. Ruoka on mielestäni perus työmaaruokalan tasoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 06.09.2011
Betyg: 2

Restaurant: Coffee Bean Helsinki

Vallilan lounastähti. Vallilan lounaspaikat eivät häikäise mutta beanista saa aina takuuvarmasti hyvän salaatin ja kahvin ja mm. keskiviikkoisin sushia. Istumapaikkoja on melko vähän joten paikkaa voi joutua puolen päivän tienoilla odottamaan mutta ruokaa saa myös mukaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.04.2012
Betyg: 3

Restaurant: BLINIt

Hyvä mäkin korvike eli kohtuuhintaista take away ruokaa kotimatkan varrella. Paikassa on persoonallinen fiilis ja suolaiset letut ovat ainakin omaan makuuni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.04.2012
Betyg: 4


Bilder


Followers

Followers (1)