Opens at 16:00

Kannas

finskt
Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Diet

Recensioner (93)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kiva kortteliravintola, jossa isot annokset ja takuuvarma rento meininki. Ei hienostelua, voi pysähtyä myös oluelle. (Ja torstaisin musavisaan!)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.09.2017
Betyg: 0

Foodoran kautta tilattuna: poro-hirvipihvit, kalalautanen, talon maksaa, Kannaksen härkää. Kaikki kastikkeet olivat valuneet pitkin pussia ja ylisuurista pakkauksista johtuen annokset näyttivät lähinnä jäteastiasta nostetuilta. Lisukkeet samoja lämpimissä annoksissa. Ravintola ei pahoitellut ollenkaan vaan tarjosi selityksiä, Foodora sentään korvasi kuljetuskulut. Poro-hirvipihveissä oli sisällä lähinnä sulatettua riistakäristystä muistuttavaa, sitkeää ja jänteistä raakaa tavaraa. Muut annokset olivat ulkonäköä lukuunottamatta ihan hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.07.2016
Betyg: 0

Oltiin pikkujoulua viettämässä kamerakerhon kanssa. Annosten valmistuminen kesti 2 tuntia. Maksa oli jänteistä ja kalvot oli jäänyt osassa annoksia pintaan.
Mukava paikka ja kiva fiilis. Mikään muu ei toimi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 15.05.2016
Betyg: -1

Olen käynyt kolme kertaa ja poistunut joka kerta tyytyväisenä. Ruoka on todella maistuvaa kotiruokaa. Henkilökunta todella ystävällistä, tarjoilijalla homma hakusessa hetkittäin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

7 hengen seurueemme viettin Kannaksessa sunnuntaina poikani 18-vuotissyntymäpäivää lounaan merkeissä. Alkuruuat ja pääruuat olivat pääasiassa kelpoisia, paitsi häränlihapihvi, joka oli syömäkelvottoman sitkeä. Sen sijaan tarjoilija oli ilmeisesti täysin ammattitaidoton, koska mikään ei onnistunut. Kädet vapisivat kuohuviiniä kaataessa; viimeiseenkin lasiin tilkan saatuaan hän kolautti lasin rikki pullolla; lähin ruokailija sai roiskeita päälleen. Tarjoilija siivosi toki sotukun, mutta ei edes pyytänyt anteeksi tai tarjoutunut hyvittämään hukattua juomaa. Kysyttäessä lupasi kyllä, että eiköhän se jotenkin saada korvatuksi, mutta ei sitten toteuttanut hyvitystä ilman eri pyyntöä laskua maksettaessa. Kun muistutin siitä, hän totesi että "Voi rotta!", askarteli kotvan laskujen parissa ja toi muutaman euron pienemmän laskun. Koko aterian aikana hän ei tullut kaatamaan lisää juomaa, ei huolehtinut, että meillä olisi vettä klannussa ja ruokailuvälineitä myös pääruualle (niitä haimme naapuripöydästä itse) eikä saanut sytytetyksi pöydässä olleita kynttilöitä ennen kuin toisella pyytämällä kesken aterian. Varsinaisesti epäystävällinen hän ei ollut, mutta tunnelma oli kyllä pilalla, kun mikään ei toiminut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.08.2015
Betyg: 0

Töykeä tarjoilija sunnuntaina 28. 6. Eikö oikeasti löydy ystävällistä henkilökuntaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.06.2015
Betyg: -1

Very good beef steak in a pool of sublime red wine sauce. The setting is cozy dim lit old time diner/pub/restaurant and the staff is very friendly.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2015
Betyg: 0

Hyvä palvelu, maittava ruoka, runsaat annokset. Paljon valikoimaa ruokalistalla, kaikille jotain. Tarjoilu onnistui mutkattomasti isommallekin porukalle. Kiitos, tullaan jatkossakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.05.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 0

Olen ollut Kannaksessa säännöllinen asiakas jo muutaman vuoden ajan. Lähes joka kerta tilaan kasvishampurilaisen. Laatu on ollut hieman vaihtelevaa: joskus pihvinä oli linssipihvi, joka oli paksu ja kuiva käntty. Punajuuripihvi oli ensiluokkainen. Nyt uusin versio kasvispihvillä on erinomainen. Kasvispihvi oli maukas, mutta rakenteeltaan hyvin kevyt ja ilmava. Halloumi sopi hampurilaiseen hyvin. Majoneesit, salaatit ja muut olivat hyvässä tasapainossa: kokonaisuus toimi.

Itse pidän siitä, että hampurilaissämpylä on kevyt: täytteitä on paljon ja ne ovat niin maistuvia, että paksu kokojyväleipä saattaisi olla liikaa.

Ranskalaiset olivat rapeita ja salaatissa oli uusi, hieman erikoinen mutta hyvä kastike.

Seuralainen söi chilipekoni-hampurilaisen ja oli erittäin tyytyväinen.

Tunnelma oli kuten yleensä ennenkin: taustalla vanhoja suomi-iskelmiä sekä mukavaa puheensorinaa. Palvelu pelasi ja oli ystävällistä, ehkä hieman hätäistä.

Kannas ilahduttaa useimmiten, joskus tulee pieniä pettymyksiä. Kerran taustalla soi Gangnam star. Huomautimme tästä ja baarimikko lupasi poistaa sen soittolistalta. Tämän tapauksen jälkeen taustamusiikki on aina ollut miljööseen sopivaa.

Kannas joskus yrittää kikkailla liikaa (linssipihvit, musiikkivalinnat jne) ja sen vuoksi ei voi olla ihan varma mitä paikassa vastaan tulee. Useimmiten kuitenkin poistumme ravintolasta hyvin täysinä ja tyytyväisinä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2015
Betyg: 0


Läge

Eerikinkatu 43, 00180 Helsingfors - Route
096944780
http://www.kannas.fi

Options