Opens at 16:00

Konstan Möljä

finskt
Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (112)

Positiivisesti perinteistä suomalaista ruokakulttuuria edustava ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.05.2020
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikka tunnelmallinen. Erittäin ystävällinen vastaanotto ja palvelu. Ruoka kautta linjan ehkä hiukan suolainen omaan makuun mutta todella maukasta ja hyvää. Päivän keitto oli borch - joka oli parasta borchia mitä olen koskaan maistanut. Suosittelen lämpimästi kaikille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 24.02.2017
Betyg: 0

Tämä on tämä Helsingin standardi "suomalainen" ravintola. Työkaverit vievät ulkomaisia vieraitaan tänne lounaalle ja päivällisellekin, ja käydessämme paikka oli melko täynnä ulkomaalaisia, pääasiassa nuoria pariskuntia. En tiedä, olivatko turisteja vai opiskelijoita.
Ruoat ovat suomalaista "perinteistä", mitä muissa ravintoloissa ei niin paljon tarjoilla. Ihan hyvää ja syötävää, mutta jos itse ei ole suomalaisesta perusruoasta kiinnostunut, eikä luule, että tätä pitää ulkomaisille vieraille näyttää, niin en oikein tiedä, miksi mennä. Lähistöllä on myös sellaisia turisteille selvemmin suunnattuja rafloja, joissa on teennäinen tunnelma ja kitchimpi sisustus, ruoaksi poroa, lohta jne., joten vaihtoehdot saattavat tietysti olla vähissä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.04.2016
Betyg: 0

Tyylikäs paikka, suoraviivainen mutta kohtelias palvelu, kattava anti. Sulkemisajan lähestyessä ei tullut olo että painostetaan lähtemään ulos.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 13.11.2015
Betyg: 0

Ei aivan huippuarvosanojen mukainen mielestäni. Ruokatarjonta on kattava, mutta alemmissakn kommenteissa mainittu mauttomuus vaivaa. Lisäksi olisin kaivannut sinänsä runsaaseen salaattipöytään jotain muutakin kastiketta kuin oliiviöljyä. 19 euron buffet-hintaan olettaisi kahvin kuuluvan mukaan.

Miljöönä viihtyisä, paikkaa suositellaan varmaankin laajalti turistioppaissa, koska meininki oli kansainvälinen, missä ei tietenkään mitään vikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 0

Kylläpä oli maistuvaa! Käytiin viikko sitten ensimmäistä kertaa ihan siksi että paikka kuulosti mielenkiintoiselle. Olimme ensimmäiset päivällisellä, pöytää emme olleet varanneet. Pikkuhiljaa väkeä valui enemmän sisälle. Myös arki-iltaisin siis on syöjiä. Ruokana oli alkupalapöytä jossa sillejä, suolakurkkuja, graavilohta, salaattia, karjalanpiirakoita+munavoi yms. Pääruokabufeessa tarjolla poronkäristys, worschmak ( parasta koskaan syömääni) linnapaistia, uunilohta ( todella hyvää!) kanaa, lihakeittoa, pelmeneitä, parsakaaligraatiinia ( eikä ollut ylikypsää parsakaalia, siitä iso +) todella herkulliset kermaperunat ja muussi. Saattoi jäädä jotain mainitsematta, mutta kaikki oli todella hyvää. Suolaä juuri sopiva, kerrankin ei oltu hukutettu suolaan. Paikan omistaja kertoi paikan historiasta ja esineistä mitä seinillä oli. Tämä toi hienoa fiilistä ja tunnelma oli käsinkosketeltava. Kaikin puolin siis hieno kokemus ja hyvä ruoka. Varmasti menemme uudestaan ja suositeltu on jo useille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

asiallinen paikka. suosittelen

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.12.2014
Betyg: 0

Superb experience. It was very nice to get my English guest there. This was her first time in Finland and also the first experience of traditional Finnish or Karelian food.
Interesting interior, personnel had very relaxed and friendly style. The buffet included many different kind of traditional foods. Delicious, value for money is excellent.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.11.2014
Betyg: 0

Amazing place owned by amazing people. The food is excellent, every bit of it. For example, even a well-known salmon - I thought it was the first time i felt the real taste of it. Nothing is oversalted, and everything just perfectely cooked. The owners communicated with us in a very human and friendly way. I happened to forget my earphones in the restaurant. I wrote them an email and they sent them over to me abroad, and refused to take any money for this! I am so thankful!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0


Läge

Hietalahdenkatu 14, 00140 Helsingfors - Route
(09) 694 7504
http://www.kolumbus.fi/konstanmolja

Options