aurisch

24 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (20)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Tuk Tuk

Mainio lounasbuffetti! Ruoassa oli mukana mukavasti tulisuutta, siitä iso plussa. Taustalla soiva thaimaalainen iskelmä oli myös ihan mukava bonus, loi kivasti tunnelmaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.05.2011
Note 1

Lounassetti toimii. Laadukkaanoloista sushia ja vielä misokeitto kaupanpäälle. Ihmeen rauhallisen oloinen paikka vaikka onkin suht pieni. Poppi soi kivasti taustalla, jäi hyvä fiilis.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.05.2011
Note 0

Restaurant: Meze Point

Mezelautanen toimii kerta toisensa jälkeen. Sopivan kevyt setti pieneen nälkään, kuitenkin 9 eri lajia syötävää. Palvelukin ystävällistä, mukavan rauhallinen paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 05.03.2011
Note 0

Restaurant: Ravintola Elviira

Viiden ruokalajin yllärimenussa oli tosiaan yllätyksiä! Hyvin luovia kombinaatioita, mm. hirveä, retiisiä ja terälehtiä. Kaikki annokset oikein kauniisti aseteltuja. Plussana mainittakoon myös se, että vaikka ruokailumme venyikin reilusti yli sulkemisajan, ei meitä tultu hätyyttämään pois missään vaiheessa. Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.11.2010
Note 2

Restaurant: Ravintola Martta

Nopeaa palvelua lounasaikaan. Ruoka kivasti aseteltua ja varmasti myös laadukasta, mutta hieman mautonta - kuten suomalainen ruoka toisaalta usein on ihan luonnostaankin.
Kannattaa käydä varsinkin keskiviikkoisin, tällöin lounaaseen sisältyy jälkkäriksi täytekakkua:p

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.11.2010
Note 0

Restaurant: Alakerta

Hyvä lounaspaikka erityisesti näin kesällä. Mikäs sen parempaa kuin nautiskella lounasta ulkosalla terassilla! Buffetissa parasta salaatit ja keitot.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.06.2010
Note 2

Tunnelmallinen paikka. Alkusalaatti ja lounas tuotiin pöytään, ei valittamista kummastakaan. Nätinnäköiset annokset verrattuna moneen muuhun lounaspaikkaan, myös maku oli kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.09.2010
Note 1

Restaurant: Asia I

Hyvä aurinkoinen terassi. Ihan tyylikkään näköinen paikka myös sisältä. Lounasbuffetilta olisi odottanut enemmän - ruoka oli ihan ok kuten monessa muussakin kiinalaisessa, muttei herättänyt sen suurempia tunteita. A la carte on varmaankin enemmän tämän paikan juttu kuin lounas, pitää käydä testaamassa joskus..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 09.09.2010
Note 1

Restaurant: Salve

Hyvää kuhaa. Alkuruoaksi tilatut etanat olivat lievästi kärtsähtäneitä, mutta kuha sai moiset vastoinkäymiset unohtumaan. Sisustus keskivertoa mielenkiintoisempi, palvelu aika perus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.08.2010
Note 1

Restaurant: Kolme Liisaa

Huoltoasemaravintoafiilistä Kruunuhaassa. Samanhenkisiä paikkoja löytää tyypillisemmin motareiden varrelta, joten sikäli ihan mielenkiintoinen rafla. Tykkäsin, tarjoilijalla oli asennetta ja ruokakin (muikut) ihan maistuvaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 29.08.2010
Note 0


Bilder


Followers