Opens at 10:00

Café Esplanad

café salon/restaurant
Rating 1.4 / 5

Customer experience

Accessible
Special diets

Reviews (110)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvi on juomakelvottoman laihaa, pöydät epäsiistit, tarjottimia ei löydä ja palvelu huonoa. Suuret pullat ovat mauttomia. Salaatit ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.02.2017
Rating: 0

Kahvilan oman paahtimon kahvi juomakelvottoman pahaa. Kyseessä oli guatemalalainen keskivaalea paahto, joka maistui myrkyltä. Usein pidän myös melko vaaleista paahdoista, joten vika ei ole siinä vaan luultavasti paahtajan näkemyksen ja osaamisen puutteessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 21.07.2016
Rating: 0

Lohikeitto ei ole maukas. Leipä (jonka annetaan keiton kanssa) ei anna ruokahalua. Palvelu on tyydyttävä. Huono ruoka, korkeat hinnat. Suosittelen käydä "Fazer" kahvilassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.05.2016
Rating: 0

Pieni salaatti 10euria maksoi, annokset ovat huomattavasti pienentyneet muutaman vuoden aikana ja hinta noussut. Jos tämä jatkuu en en kuulu enään asiakaskuntaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2016
Rating: 0

Huono palvelu. Tarjottimet olivat lopussa alkupäässä mutta luulin niitä olevan maksupaikalla ja kun sanoin että tarvitsen tarjottimen kahvin,kahden ison pullan ja sämpylän kanssa niin minua ei-palvellut nuorimies sanoi niiden olevan toisella puolella. Miksei voinut hakea minulle? Heidän moka!
Pulla oli ilmeisen veteen tehty ja mauton. Mozzarellasämpylä oli hirveä! Sämpylä oli laaduton, mauton ja höttöinen, kuin hampurilaissämpylä. Mozzarella, tomaatti ja balsamicoyhdistelmä maistui ja haisi lähinnä pilaantuneelle happamalle ja bioroskikselle. Ei ollut sisällä pestoa, eikä varmaan edes voita. Yäk! Tarjoiluhenkilökunta ei korjannut edellisen asiakkaan puolitäysiä astioita pois pöydästä(ikkunalaudalta), sinä aikana kun istuin siellä

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 10.10.2015
Rating: 0

Kahvila hyvällä sijainnilla, suuret korvapuustit maukkaita, asiakaspalvelussa parantamisen varaa, palvelu hidasta, ylihinnoiteltu mutta sijainti on keskeinen joka selittää jonot.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 06.09.2015
Rating: 0

Huono palvelu ja banaaninkärpäsiä mehussa. Huomautin siitä ja sain uuden mehun, banaaninkärpäsellä sekin.... Surkeeta ja huonoa palvelua vaikka siellä oli yhtä monta työntekijää kun asiakasta..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2015
Rating: 0

Kävimme syömässä eräänä arkipäivänä paikassa lounassalaatit. Sijainti on hyvä ja jos terassilla on tilaa, on siinä mukava istuskella ja katsella ohi vilistäviä ihmisiä. Palvelun taso oli kuitenkin pettymys (hieman vanhempi naispuoleinen asiakaspalvelija oli melkoisen tyly), eikä salaattikaan ollut korkeintaan kuin keskiverto. Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, paikasta jäi hieman nuhjuinen vaikutelma.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 12.07.2015
Rating: 0

Palvelujono on huonosti organisoitu, tarjottimet oli vaikea bongata, varsinkin kun ne olivat pöytätasolta loppu, ja kun pääsimme kassalle asti ja pyysin tarjotinta myyjältä, hän vain osoitti minut jonon alkupään suuntaan sen sijaan, että olisi esim. antanut minulle tarjottimen. Huonoa palvelua. Suuri miinus siitä, että pulla-/kakkutuotteissa on vain yksi ainoa laktoositon tuote, sekin pulla. Paikan kokoon ja sijaintiin nähden sekä palvelussa, organisoinnissa että tarjonnassa on paljon parannettavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2015
Rating: 0

En tajua miksi tätä paikkaa hehkutetaan. Menimme sinne aivan normaalina arkipäivänä, olisin halunnut syödä leivän tai salaatin, mutta molemmat olivat loppu. Huomautimme tästä henkilökunnalle, vastaukseksi tuli vain "voi voi, ne on nyt päässyt loppumaan". Muutenkin epäsiisti paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.05.2015
Rating: 0


Location

Pohjoisesplanadi 37, 00100 Helsinki - Route
(09) 665 496
http://www.esplanad.fi/

Options