Opens at 12:00

Salve

finnish
Rating 2.2 / 5

Salve is a significant part of Kamppi and Hietalahti area’s past. The restaurant’s glorious journey started in a small kiosk selling food and tobacco mainly to sailors in 1897.
The famous and possibly Finland’s best pan-fried herrings as well as Salve’s special have been on the menu since the early days.
Salve has kept its characteristic style through the years. It has become a cult restaurant where artists, authors, workers and gentlemen and, these days, ladies too like to spend their evenings.


Reviews (176)

Silakat edelleen hyviä.

Ensikäynti uudessa Salvessa oli miellyttävä kokemus. Mukava palvelu, ruoka oli hyvää ja myös seurueen vegaani sai ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 14.06.2017
Rating: 0

Erinomaiset silakat. Salaatti vaatimaton ja leipä puuttuu. Leikkeet hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 27.01.2017
Rating: 0

Pariloitu lohi ok, mutta peitetty epämääräisellä kastikkeella (muka tartarkastiketta). Tilliperunat kuulosti herkulliselta,olivat pieniä kuorellisia. mauttomia, haaleita ja kuivia, ehkä eilen keitettyjä. Hinta lähes fine dining tasoa, annoksen laatu huoltoaseman halpa lounas- Täydet 0 pistetä. Eikä edes vanhan Salven ilmapiiri ja tunnelma tullut mukaan uudeen moderniin rakennukseen..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 10.01.2017
Rating: 0

Palvelu oli erittäin hidasta ja jotkut tarjoilijoista varsin töykeitä, toiset epävarmoja ja kokemattomia. Alkuruoat tulivat noin puolen tunnin odottelun jälkeen, pääruokien saapumista odottelimme sen jälkeen tunnin. Taiteilijjamenun lettuset olivat päältä kärventyneitä, sisältä raakoja. Mediumina tilattu maksa oli lähes raakaa. Poronmaksa-annos oli muutenkin varsin mauton. Ilahduimme kuitenkin kovasti siitä, että lasku tuli heti, kun pyysimme ja että punaviinipullo unohdettiin laskuttaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 10.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Helsingin hitain palvelu☹️
Alkuruuan jälkeen odotimme reilut
45 minuuttia, kyselimme onko kaikki kunnossa, niin tarjoilija vastasi että viikon kuluttua helpottaa ???
Tulee paljon parempi mieli jos ilmoitetaan tulovaiheessa että kestää kauan.
Tähän ravintolaan ei päde sanonta "Hyvää kannattaa odottaa". Maksa oli paistettu liian kauan ja perunat maistuivat vanhoilta.
En tule uudestaan enkä suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2016
Rating: 0

Salven silakat ovat kaupungin ja ehkä koko Suomen parhaat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 13.04.2016
Rating: 0

Salven Ateneum-taidemenu osoittautui hintansa arvoiseksi kun kaupan päälle sai pääsylipun näyttelyyn. Jokirapukeitto oli ihan ok, leipä tosin muistutti enemmän korppua. Pääruuan lohi taas ihan perustasoa, mutta muistelen, että annokset olisivat olleet täällä ennen isompia - johtuiko sitten tuosta tarjouksesta, sitä en tiedä. Hintatasosta on pakko sanoa etten muista missä viimeksi olisin nähnyt peräti 36€:n pippuripihvin kun siis puhutaan "tämän tason paikoista". Itse en kokenut tarjoilua myöskään kovin kummioseksi ja puitteetkin muistuttavat ennemmin baaria kuin ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Hinnan ja ruuan laadun puolesta voisin kuvitella käyväni uudestaan, annosten hinnat n. 20 euron paikkeilla ja laadultaan kilpailukykyisiä kalliimpienkin ravintoloiden kanssa. Palvelu puolestaan hidasta ja erittäin töykeää - odotimme pöydässä 40 minuuttia ilman kosketusta tarjoilijaan lopulta itse hänet keittiöstä hakien. (ei anteeksipyyntöä, vaan mutinaa jostain) Muutenkin henkilökunta tuntui pakoilevan asiakkaita pl. maksuhetki, jolloin oltiin tipin toivossa erittäinkin mukavia ja puheliaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 09.01.2016
Rating: 0

Olimme parin ystäväni kanssa syömässä ja ei Salve petä edelleenkää ! !! naisenergiaa oli niin että yhä paranee kiitos Tupulle ja Tiinalle !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.12.2015
Rating: 0

Ruoka rasvaista mössöä, palvelu hidasta ja epäystävällistä. Emme suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 08.12.2015
Rating: 0


Location

Hietalahdenranta 5 C, 00180 Helsinki - Route
010 766 4280
http://www.ravintolasalve.fi/