VMajander

17 reviews

Badges

Blog link

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Toscanini italian

Pieniä, mitäänsanomattomia annoksia. "Käsintehty" pasta muistutti kovasti kaupan kuivapastaa, suola oli unohtunut koko prosessista - oliiviöljyllä, valkosipulilla ja chilillä taiottu pasta-annos heräsi hieman henkiin kun lisäsi suolaa, mutta jotain jäi silti uupumaan. Seuralaisen hirviragu oli kyllä hyvää, mutta ei suurempia tunteita herättävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 12.12.2012
Rating: -1

Restaurant: Trattoria Sogno italian

Erinomaiset maut. Alkupalaksi tarjoillut antipasto- ja leikkelautaset hävisivät viimeistä öljytippaa myöten herkullisen leivän saattelemana. Pääruoaksi tilaamani porsaankylki oli erinomainen, pinnalta rapea ja suussasulava. Erikseen tilattavat lisukkeet ovat hauska konsepti - tryffelignochhit veivät kielen mennessään. Tänne palaan varmasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 20.11.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Emmy

Aiemmissa arvioissa suositellut Dumplingit olivat erinomaisia. Seuralaisen "Gung Po" -kana oli keskivertosuoritus mutta itse syömäni "Double fried pork" oli erinomaista. Palvelu oli hieman ujoa ja verkkaista mutta asiallista. Dumplingsien perässä tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Papa Albert italian/pizza

Erinomaisen hyvää italialaista kohtuuhintaan. Carpaccio ja pizzat Helsingin ravintoloiden parhaimmistoa, raaka-aineet tuntuvat ensiluokkaisilta. Caprese ja Pizza Diavolo erityisesti kokeilemisen arvoisia. Tarjolla myös erinomaisia viinejä laseittain.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.08.2010
Rating: 0

Restaurant: Kantipur nepalese cuisine

Butter chicken helli myös kotiin kuljetettuna. Palvelu oli ripeää ja toiveet huomioitiin (ylimääräistä nan-leipää mukaan...) Ruoka säilyi herkullisena ja lämpimänä kotiin. Parhaita Nepalilaisia keskustassa, butter chicken yksinään on käymisen arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.04.2011
Rating: 3

Restaurant: Kantipur nepalese cuisine

Erinomainen butter chicken - kana oli marinoitu meheväksi ja mureaksi. Riisi, nan-leipä ja kastikkeet osuivat myös kaikki nappiin. Ystävällinen ja ripeä palvelu ja loistava sijainti takaavat että tänne tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.03.2011
Rating: 0

Carpaccio oli hyvä, erinomaisen laadukkaasta lihasta valmistettu. Pizza Bresaola vakuutti tyyriydestään huolimatta. Viinilista kaipaisi mielestäni korjausta, etenkin laseittain tarjottavien osalta. Palvelu oli ystävällistä joskin turhan hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 29.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Amarillo Mikonkatu

Hampurilainen erittäin hyvä, bataattiranskalaiset erikoinen ja herkullinen idea. Talon tarjouspunaviini ei todellakaan toiminut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.10.2010
Rating: 0

Restaurant: Papa Albert italian/pizza

Erittäin positiivinen yllätys s-ryhmän hotelliravintolalta. Alkupalat olivat hyvin mietittyjä kokonaisuuksia ja erittäin herkullisia. Pasta oli myös erittäin hyvää, joskin kastiketta oisi voinut olla enemmän. Carbonara olisi hyötynyt mustapippurista ja oli hieman kuiva, mutta maku muuten erittäin hyvä. Jälkiruoaksi nautittu pannacotta oli erittäin hyvää. Asiallinen viinilista ja ystävällinen, joskin hieman viipyilevä palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 28.05.2010
Rating: 1

Restaurant: Salve finnish

Jungmannin pannusta tullut vakioiltapala, porsasta parhaimmillaan, myös makkarana. Terassi on viihtyisä vaikka aurinko ei paistakaan ja autotie humisee vieressä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 18.08.2010
Rating: 2


Followers

Followers (1)