Opens at 11:00

Kantipur

nepalese cuisine
Rating 4.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets
Free wifi

Reviews (115)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En ole missään saanut näin hyvää ruokaa. Kaupungin paras butter chicken! Suositten lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 27.08.2019
Rating: 0

Ruoka oli maittavaa, mutta asiakaspalvelu oli tylyintä, mitä olen kohdannut. Tarjoilija ei tervehtinyt, kiittänyt, tai osoittanut millään tavalla kohteliaisuuttaan asiakkaitaan kohtaan. Taisi loukkaantua, kun juomaksi tuli valittua 8,5€ oluen sijaan pelkkä vesi. En voi suositella ravintolaa, asiakaspalvelu oli sen verran tyrmistyttävää, ettei hyvä ruoka korvannut sitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.01.2018
Rating: 0

Käyn viikottain Kantipurissa lounaalla ja otan aina lunch mixin, eli valitsen lounaslistalta kaksi ruokalajia. Yksittäiset annokset ovat vähän alle 9 euron hintaisia ja lunch mix on 10.50. Lounaaseen kuuluu annoksen lisäksi salaattipöytä ja kahvi/tee sekä ruokajuomana vesi.

Mielestäni ruoka on ollut Kantipurissa parempaa kuin muissa lähialueen nepalilaisissa ravintoloissa. Ruossa on makua ja annokset ovat täyttäviä. Omia suosikkeja ovat olleet kana- ja lammasannokset. Inhokkeja taas ovat olleet pinaattia sisältävät ruuat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 21.09.2017
Rating: 1

Arroganttia palvelua paikan junnulta tarjoilijalta jälleen. Paremman puutteessa paikka menettelee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.02.2017
Rating: -1

Edelleenkin ihan vakinepalilaisia, vähän ehkä henkilökunnan muuttuessa palvelu muuttunut.
Siltikin yhä ystävällistä palvelua, ja ruoka edelleenkin ensiluokkaista, tosin annoskoko toisinaan tuntuu pienemmältä mitä ennen. Mutta maut kohdallaan, tulinen on tulista ja mieto miedompaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Bhendo masala ja naan-leipä maistuvat, kuten toisaalta muissakin nepalilaisissa. Sijaintiin nähden melko edullista perushyvää
nepal-mättöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.09.2016
Rating: 0

Todella hyvää ruokaa! Erinomainen palvelu ja kaikin puolin siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja annokset kohtuullisen kokoiset.Hinta-laatu suhteeltaan aivan erinomainen paikka. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.11.2015
Rating: -3

Excellent food and service! ! Have tried many nepalese restaurants and this came out to be my favorite. I recommend this place...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 10.11.2015
Rating: -3
     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.11.2015
Rating: 0

Kävin useamman vuoden paikassa kanta-asiakkaana. Ruoka oli mielestäni hyvää, ei erinomaista, mutta sitä söi mielellään ja palvelukin oli hyvää. Erään kerran olin käynyt ostoksilla ja tulin väsyneenä lahjakassit kädessä jälleen syömään. Istuin yhteen pöytään, kuten aina ennenkin, laitoin kassit vierelleni, otin takin pois ja huokaisin helpotuksesta. Jonkin ajan kuluttua nuori tarjoilijamies tuli komentamaan minua pois paikaltani toiseen pöytään. Mitään varausta ei kuulema ollut, eikä ravintola ollut edes puolillaan. Kyselin syytä, johon tarjoilija totesi kylmäkiskoisesti, että paikka voi tulla täyteen. Hän halusi, että siirryn pienempään perällä olevaan pöytään. Sanoin, että syön lounaan ja jatkan matkaani, mutta hän vaati ehdottamasti siirtymään. Lopulta keräsin tavarani ja lähdin pois, en ole kertaakaan käynyt siellä tämän jälkeen. Eipä ole ennen kukaan tullut tylysti ajamaan pois ravintolan pöydästä, johon olen ehtinyt asettautua. Jos tarjoilija olisi ollut edes ystävällinen, asia olisi ollut ok. Outoa toimintaa, olin sentään käynyt paikassa pitkään ja tunsin tarjoilijan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.10.2015
Rating: 0


Location

Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsinki - Route
(09) 6940266
http://www.ravintolakantipur.fi/

Options