Kitchen is open

Gran Delicato Kalevankatu

greek style café-deli
Rating 4.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (201)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Gran Delicatossa on kaupungin parhaat ciabattat. Plussaa siitä, että palautetta on ilmeisesti kuunneltu, eikä leipä ole enää ihan niin kovan rapeaa kuin ennen: suulaki ei enää mene rapeasta leivästä rikki, mutta se on silti ihanan pureskeltavaa. Oma suosikki on ihanan muheva graviera-ciabatta (jolla lähtee muuten myös krapula).

Superhyvät kahvit, aina iloinen palvelu, tosi hyvä paikka treffeille/haastattelulle/lounaalle/aamiaiselle. Paljon kahden hengen pöytiä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Erittäin hyvää kahvia( + lämmin kahvikuppi) sekä tuore, tilauksesta valmistettu leipä. Todella sympaattinen sisustus ja iso plussaa rauhallisista nurkkauksista salin peräosassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2015
Rating: 0

Kohtuullinen pasta, mutta annokseen ei kuulu salaattia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.04.2015
Rating: 0

Peruspastaa lounaaksi. Tilat ns. tunnelmalliset mutta myös hyvin sotkuisen oloiset. Lounaan hintaan ei nähtävästi kuulunut itse annoksen lisäksi mitään muuta: tarjolla ei ollut leipää tai vettä eikä tarjoilija myöskään maininnut sellaisista mitään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.03.2015
Rating: 0

Maistuva kana-feta ciabata leipä, jossa todella paljon pesto-öjy levitttä. Erittäin cappucino-mainen latte, kahvi sopivan tujua muttei maistunu/vaikuttanut latelta. Lähtiessä maksaminen hauska yksityiskohta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2014
Rating: 0

Nappasin iltapalaksi ciabatat. Ne olivat ihan törkeän hyvän makuisia.
Palvelu oli ihan ok, omistajalla nyt on omistajan elkeet, mutta eipä se haitannut. Ihan ystävällisesti hänkin hymyili ja toivotti illan jatkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.11.2014
Rating: 0

Enpä ole enne ollut olut paikassa, jossa omistaja kommentoisi tarjoilijalle vaimostani, että ”olisit voinut vaikka panna tuota pimua. ” Näin kävi, kun tarjoilija oli käynyt näyttämässä vaimolleni tien WC:hen. Itse istuin tiskiä lähinnä olevassa pöydässä, joten kuulin ikävä kyllä kaiken kreikankielisen keskustelun selvästi. He eivät tietenkään tienneet, että puhun sujuvaa kreikkaa, vaan olettivat, että en ymmärtänyt mitään. Jutun muista asiakkaista eivät olleet sentään vyön alapuolella, mutta selvästi omistajaa tympäisi olla asiakkaidensa kanssa tekemisissä. Mielestäni on todella ala-arvoista käytöstä, jos ravintolassa pitää kuunnella henkilökunnan solvauksia – vaikka ne olisivat kielellä, jota ei ymmärrä. Sinne vain syömään sämpylää, jos haluat saada korvasi kuumottamaan. Leivät olisivat voineet olla ok, mutta suuhun noussut sappi sain ne maistumaan syömäkelvottomilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.11.2014
Rating: 2

Mielettömät ciabattat ja cappucino, suosittelen lämpimästi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 19.10.2014
Rating: -1

Pistäydyimme ciabattalla lauantaina. Tilatessa muuten sympaattinen tarjoilija osannut suositella mitään, toinen asiakas teki sen oven suusta. Pois lähtiessä toinen tarjoilija keskusteli maksamisen ajan tuttavansa kanssa. En käy enää täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.05.2014
Rating: -6

Community

Images

Fans (110)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kalevankatu 34, 00180 Helsinki - Route
+358 9 694 0403
https://www.facebook.com/grandelicato/

Options