lakytoido

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: El Karim

Haettiin shish kebab kotiin ja se oli täysin syömäkelvotonta. 25eurolla annos jossa oli vähän pippurista kurkkutomaattisalaattia vetisellä jgurttikastikkeella ja päällä jänteisiä pahalta haisevia lammasklönttejä. No hyi helvetti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 22.09.2013
Betyg: 3

Restaurant: Big Bang

Hyvien suositusten perusteella eksyttiin tänne ja en voi kyllä suositella kebabin ja thai-ruoan perusteella. kebab maistui grillimakkaralta ja thai annos oli koottu herne-maissi-paprikasta. Nettisivut antaa kuvan että paikka olisi laadukkaampi, mutta ikävä kyllä ei eroa muista take away kebab-pizzerioista mitenkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.04.2014
Betyg: 3

Restaurant: Kitch

Rennon mukava paikka. Tästä on muodostunut itselleni vähän niinkuin olohuone jonne aina keskustassa ollessa hetkeksi istahtaa.
Helppo lähestyä, hyvä sijainti ja siellä tulee istahdettua pelkästään päiväkahville tai illalla viinilasilliselle.
Tosi monta eri makua listalta maistanu ja kaikesta pitänyt. Erityismaininta kasvisburgerista, kokki kuulemma itse tekee alusta loppuun pihvit ja oli tosi hyvää. Annokset on isoja ja ruokaisia, voissa ja kermassa ei ole säästelty. Esimerkkinä herkullisen kermaisa kanttarellipasta ja ceasar-salaatissa oli reilusti kastiketta. Suosittelen myös inkiväärilohi salaattia ja tomaattivuohenjuustokeittoa.
Namm!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 30.11.2011
Betyg: 5

Restaurant: Villipuutarha cafe

Koen salaatit haasteellisiksi ravintoloissa, monesti ne on kuivia, liian pieniä ja yllätyksettömiä. Villipuutarhan salaatit on kaikkea muuta, erikoismaininta salaattiöljystä ja herkullisista isoista oliiveista! Nam! Myös annosten runsaaseen ja värikkääseen ulkonäköön on panostettu.
Paikkana Villipuutarha on ihanan kodikas ja tunnelmallinen. Ihastuttavia sisustus-aarteita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Enjoy it

en suosittele. Olen aijemmin kehunut paikan porkkanakakkua Helsingin parhaaksi. Fiilistä ja miljöötä mukavan rennoksi, mutta nyt on kyllä pakko päivittää arvostelu ja vetää kehut takaisin. Lounasaikaan sisällä tuoksui kyllä ihanalta mutta fiiliksen pilasi todella nopeasti ynseä paikan omistaja(?) vanhempi mies joka käski meidän ottaa kahvit ja kakut mukaan koska emme voi jäädä viettään aikaa sinne koska hänellä on lounasasiakkaita. katsoimme ihmeissämme ympärillemme, kahvilassa oli yli puolet pöydistä tyhjillään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.09.2011
Betyg: 1

Restaurant: Kahvila Sävy kaffebar

Ihana! Täydellinen latte ja juuri uunista tulleita croisantteja..kiva persoonallinen pikku kahvila ja mukava myyjä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 30.10.2011
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Pihatonttu familjerestaurang

Panhuilun soidessa tarjoilija tuo pöytään kipon jossa on toisessa laidassa pieni vuohenjuusto-kasvislasagne, joka lilluu rasvassa. Lempiruokani on saatu täydellisesti tuhottua, muuta en annoksesta maistanu ku öljyn ja juuston. Maha tuli kipeäksi.
Olikohan naapuripöydän pestopasta pinjansiemenillä saatu myös pilattua jotenkin? Ainakin se näytti houkuttelevan isolta.

Ruokalista oli lihapainotteinen ja annokset kalliita. Ravintola oli iso ja sisustus yllätyksettömän perinteistä. Panhuilumusiikki viimeistään sinetöi sen etten mene kokeilemaan toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 30.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Espresso Edge café

Lämmin ja värikäs paikka. Ihana yllätys ratikkamatkan varrella. Latte oli super hyvää ja samettista, vaahtoa oli paljon. Ei ollut yhtään semmoinen vahvan kirpakka ja tunkkainen mitä juot pari huikkaa ja kroppa tärrää loppupäivän kofeiiniövereistä. Aamupalavaihtoehdot oli joko normikahvi vaalealla tai tummalla leivällä ja mehu tai erikoiskahvi, croisant ja mehu.
Olisin toivonut croisanttini väliin jotain vihanneksia, toivottavasti tulevaisuudessa tulisi ja olisin varmasti saanut nytkin jos olisin vain pyytänyt. Ihmettelenkin edellistä mielipidettä epäystävällisestä ilmapiiristä, itse koin ihan päinvastoin.

Ainoa miinus paikan kovasta melutasosta. Ehkä paikan akustiikkaan puuttumalla sitä sais pienennettyä?

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 27.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Siltanen

Pieni pettymys. Aluksi kun katsoin netistä ruokalistaa ajattelin, että tällaista onkin Helsingissä kaivannut. Brunssilautasia ja todella herkullinen kasvispainotteinen menu. Mutta paikanpäällä fiilis laski. Menu oli vähän erillainen ja tytöillä baaritiskin takana liian välitön ja uupunut meininki. Falafelit olivat kuivia kuten myös salaatti, mutta annoksen bulguri kuivahedelmillä, tomaattipesto sekä hummus olivat todella hyviä. En silti tilais samaa ruokaa toista kertaa. Ystäväni tilasi saman aterian lihapullilla ja niissä ei ollut mausteita eikä suolaa ollenkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 17.07.2011
Betyg: 2

Restaurant: IhanaKahvila

Ihana kesäkahvila! Huikeat näkymät!!! Riippukeinussa ja rennossa ilmapiirissä vierähtää helposti puolipäivää.
Lähistöllä on myös telttasauna, mikä on vapaassa käytössä kunhan tuo omat puut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2011
Betyg: 0


Followers

Following (1)