Brunch på gång

Café Tin Tin Tango

Betyg 1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (61)

We decided to walk here with some friends and was looking forward to getting a lunch, although we were late for lunch, the waitress was really rude to my group of friends. My friend had a severe dairy alergy and she didnt seem pleasent nor willing to advice what she could eat, she didnt even say hello when we arrived, just gave us a horrible frustrated look. We decided to eat in restaurant Savel where we got amazing service. Pity I always though this cafe was meant to be a good one, but their loss as I wont be bringing any more of my friends who visit me to this cafe nor my family this christmas, which I was thinking of doing. Staff shoukd remember bad customer service is something that you shouldnt mess with, one small incident and it can make a customer and their friends never come back.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.11.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tangoaamiainen.

Paikan sisustus koostuu pienistä pöydistä mutta isommallekin seurueelle näistä rakentaa sopivan kombinaation. Hieman ahdasta toki, mutta kaikki kuitenkin sopii sekaan vaikka lauantai-aamuna ilmeisen suosittu paikka onkin.

Aamiaissetti on ollut mitäkuinkin samalla tasolla aina kun täällä on käynyt. Sopiva, ei tule ahdettua itseään liian täyteen. Kahvi on hyvää ja sitä saa santsata.

Henkilökunta, vaikka määrältään ei valtava, on ystävällistä, ja hyvin tehokasta. Pöydät siivotaan välittömästi kun asiakkaat on poistuneet. Tämä ei suinkaan ole selviö kaikissa kahviloissa.

Ehkä pieni miinus kertakäyttöisestä kananmunakupista. Vähän halvan oloinen kun marmeladikin tarjoillaan söpössä pikkupurkissa. (Voisiko näitä marmeladikippoja ehkä uusiokäyttää kanamunakuppeina??)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 06.08.2016
Betyg: 1

Breakfast for dinner. Pienempään nälkään sopi seurueellemme aamiaissetti croissantilla ja marmeladilla, tuorepuristetulla mehulla (tosin vain appelsiini), kahvilla ja pikkusalaatilla. Vaihtelee ilmeisesti paljon sillä saimme käytännössä itse sanella haluamamme ja katsoa meneekö läpi. Munakasta, puroa tai sämylää ei saatavilla tuolloin, tämä kyllä ihmetytti.

Tunelma sekava ja meluisa. Rohkeimmat ulkoili terassilla mutta tyydyimme omaan ahtaan nurkkaamme ja pikkulasten itkuun. Keskinkertainen kokemus.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 05.01.2016
Betyg: 2

Takuuvarma aamiaissetti todella hyvällä croissantilla. Ihanaa saada ruokaa ja alkoholittomia juomia vaikka keskellä yötä ilman liiallista baaritunnelmaa. Kun kaipaan todella hyvää croisannttia tulen tänne herkuttelemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.12.2014
Betyg: 0

Tympeä ja huono palvelu. Paikka oli täynnä, tarjoilijat kireitä ja tylyjä. En todellakaan tuntenut oloani tervetulleeksi asiakkaaksi. En mene toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 12€ Tillagt: 21.10.2014
Betyg: 0

Maukas mutta pieni aamiainen. Hintaansa nähden (10 euron molemmin puolin) annokset sisälsivät vähän elementtejä, mutta kyseessähän onkin aamiainen eikä brunssi. Sämpylä ja muut ainekset olivat tuoreita ja maistuvia, mehussa tuorepuristettu raikkaus.

Tunnelma oli lauantaiaamupäivästä hieman ahdas ja meluisa, mutta mukaan mahtui (juuri ja juuri). Palvelu toimi yllättävän nopeasti, vaikka nälkäisiä asiakkaita riitti.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 18.08.2014
Betyg: 0

Päiväkahvit brunssiasiakkaiden keskellä. Tosi hyvää kahvia ja tuoreet maukkaat leivonnaiset. Peräsalin pyykinpesukone hurmasi seuralaiseni: "kuka keksi tarjota kuppilassa mahdollisuuden vaatepyykkiin"" Mukavan eloisa tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.05.2014
Betyg: 0

Tilasin saalaatin lounaaksi. Annos oli jotain aivan kammottavaa.Jäin miettimään mitä on tapahtunut paikalle.ennen oli isot anookset sekä' tuoreet ainekset.nyt kun katselin ympärille niin kaikkihan on valmistarvaraa. Tarjoilijakin oli nolo kun kysyin heidän patongeista.Vaihtuneet nekin valmis pakasteeseen :( niin surullista. no toisaalta palvelukin oli niin ala-arvoista että ehkä ei minun enään tarvitse täällä käydäkkään.onneksi lähellä on picniks jossa taso on huomattavasti parempi ja palvelu sujuu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.04.2014
Betyg: -4

henkilökunta vaihtuu ripeästi. edelleen soitetaan ranskalaista astor piazzola tyylistä musiikkia. tersassi on poissa - asiakaskunta vähenee, sen verran että voisi sillä häviöllä maksaa asuntoyhtiölle maksaa siitä että saisi luvan takas koe-ajaksi. ja ilmoittaa terassin asiakkaille. voin sanoa että paljon melua oli kun 50-60v kääkätteliäät istu kolmatta tuntia siinä :D harmi että kävi näin. muuten ruoka hyvä, tunnelmallinen paikka, pesukone/kuivausrumpumahdollisuus pelastanut minut hädässä. toivon että ruan hinta laskisi hiukan ja terassi ihmeellisellä konstilla saataisiin takas :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.12.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.10.2013
Betyg: 0


Läge

Töölöntorinkatu 7, 00260 Helsingfors - Route
(09) 2709 0972
http://www.tintintango.info

Options