gourmandise

18 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kaisan Cafe

Parhaat korvapuustit, ihanan vanhanaikanen vaikkakin vähän nuhjuinen tunnelma ja erittäin kohtuulliset hinnat!

Kaisan Café on vuosien ajan ollut monen suosikki, myös minun. Tämän jälkeen ei ketjukahvilat ja varsinkaan niiden pullat houkuttele!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Santa Fe

Vierailin Santa Féssä syömässä monen vuoden jälkeen. Muistikuvani ravintolasta valitettavasti pitivät yhä paikkaansa - ruoka oli ylihinnoiteltua, palvelu tuskaisen hidasta ja tila nuhjuinen. Istuimme pöydässämme yli 20 minuuttia, ennen kuin yksikään tarjoilija tuli tervehtimään meitä, tai antamaan ruokalistat vaikka ravintola ei ollut edes puolillaan. Kun saimme tilattua, tulivat ruoat ja juomat melko nopeasti. Kanafajitakset olivat juuri sitä mitä tietää tilaavansakin, nälkä lähtee varmasti mutta jokin pieni juju ruuassa voisi olla. Ruoka-annos oli suoraan sanoen tylsä, vaikkakin maukas.

Vaikea kuvitella, että enää Santa Féhen toisten menisin syömään (ruuan, palvelun ja hinnan takia). Kesällä sen sijaan ravintolan ulkopihalla voi nauttia mansikkamargaritoja tai Solia, mikä voikin olla parempi vaihtoehto.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.01.2011
Betyg: 3

Restaurant: La Famiglia

Hummeripastaa La Famigliassa. Ruoka oli ok, mutta ei tarjonnut minkäänlaisia makuelämyksiä. Lisäksi ruokaa joutui odottelemaan melko pitkään. Keskimäärin ruokalistan hinnat tuntui korkeilta paikkaan nähden.

Tunnelma hälyisä, vaikkei asiakkaita ollutkaan paljon. Tuskin menen uudelleen, samalla hinnalla saa paljon parempaakin monissa paikoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.10.2010
Betyg: 3

Restaurant: Copas y Tapas restaurang

Mieleenpainuva perjantai-ilta ja todella maukkaat ruuat! Päätimme pienellä porukalla lähteä testaamaan tämän huomioita saaneen uuden tapas-ravintolan. Odotukset oli korkealla Eat.fi:n arvostelujen perusteella, emmekä pettyneet.

Kuten todettu, ravintolassa ei ole ruoka- eikä viinilistaa, vaan henkilökunta tarjoilee asiakkaiden toiveiden mukaan tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Itse otimme 5 tapaksen ruuat, joiden alkuperät ja valmistustavat ravintoloitsija kertoi meille hyvinkin yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisesti. Tapakset muodostuivat mm. Puruveden muikuista, hevosenlihasta, "ratatouille-moussesta". Ruuat oli todella hyviä, mutta eivät aivan vieneet nälkää. Otimme siis lisäksi juustolautaset, johon oli valittu erinomaisiapääosin kotimaisia juustoja. Lisäksi nautimme eri ruokalajien kanssa eri viinejä, alkuun espanjalaiset rosé-cavat, pääruoan kanssa punaviiniä, lopuksi vielä espanjalaista makeaa jälkiruokaviiniä. Kaikki viinit oli Torresin ja olivat oikein onnistuneita valintoja. Viineille ei myöskään ole listaa, joten jos ei halua yllätyksiä, kannattaa kysyä hinnat etukäteen.

Kokonaisuudessaan ravintolan konsepti on erinomainen ja todella persoonallinen. Ainoa huono maku jäi laskun loppusummasta, joka nousi todella korkeaksi tilaamiemme viinien takia. Ruuat eikä viinit kuitenkaan pettäneet, joten kokemus oli lähes täysi kymppi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 02.10.2010
Betyg: 6

Restaurant: Raku Ya

Sushit ehkä Helsingin parhaat. Tämä kyllä näkyy hinnassakin, perus take awayta selvästi kalliimpaa settiä, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen jos haluaa nauttia astetta parempaa japanilaista. Palvelu aina hyvää, ja tunnelma mukavan rauhallinen. Etenkin viikonloppuisin pöytävaraus on tarpeen, viikolla sen sijaan voi saada pöydän ilman varausta. Vaikka Raku Yan mieltää ravintolaksi, jossa istutaan ja syödään pidemmän kaavan kautta, selviää ravintolasta ainakin arkisin myös nopeasti ulos - itse nautimme sushit ja kokonaisuudessaan käyntiin meni alle tunti. Myös muut ruoat ja menut on todettu moneen kertaan hyviksi. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 15.02.2011
Betyg: 1

Restaurant: Kaffecentralen Museokatu kaffe

Ihanat kahvit, ystävällinen palvelu ja parhaat hinnat. Kaffecentralen ei petä koskaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2011
Betyg: 0

Restaurant: La Torrefazione

Kahvit mahtavia, ja iltapäivisin ja viikonloppuisin Torrefazione onkin aivan tukossa. Valitettavasti itse olen monien muiden asiakkaiden tapaan joutunut menemään muualle kahville, sillä asiakaspaikkoja ja tilaa on todella vähän. Enää ei valitettavasti usein huvitakaan Torreen mennä juuri tästä syystä. Sana laadukkaista kahveista on selvästi kiirinyt liiankin hyvin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 15.02.2011
Betyg: 0

Restaurant: Kolme Seppää restaurang

Talven aikana on pariin otteeseen tullut kolmessä sepässä käytyä. Olen koittanut erilaisia alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia, ja omalle kohdalleni on sattunut maukkaat annokset. Ruoka on ollut hyvää, mutta monet annokset persoonattomia - ketjuravintolamaisuus loistaa siis hieman läpi.

Palvelu taas ollut yleensä hyvää,lukuunottamatta yksittäisiä pahoja sekoiluja tarjoilijoilta. Ravintola on illalla rennon tunnelmallinen. Jos nälkä yllättää, on Kolme Seppää hyvä vaihtoehto ihan keskustassa, mutta muuten samalla hinnalla saa paljon parempaa ja persoonallisempaa ruokaa muualla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 27.01.2011
Betyg: 3

Restaurant: Domo

Lauantai-illan pikasushit Domossa. Menimme pöytää varaamatta kiireessä syömässä Domoon lauantai-iltana, paikassa oli hyvin tilaa toisin kuin Kotossa joka oli tupaten täynnä. Ruoka tuli kiitettävän nopeasti, ja palvelu pelasi. Sushit oli laadukkaita, etenkin Dynamite- ja California- makit maistuivat.

Söimme vain pienet sushi-annokset, joten hinta 15€/hlö tuntui vähän korkealta. Kokonaisuudessan kuitenkin positiivinen kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.10.2010
Betyg: -1

Restaurant: KarlJohan restaurang

KarlJohan jää helposti huomaamatta, varsinkin Yrjönkadulla olevan katurempan aikana. Paikka on kuitenkin sympaattinen ja ruoka erinomaista. Itse nautin alkuun perinteisen vorsmackin ja pääruoaksi maa-artisokkarisoton. Molemmat oli todella hyviä, ja viinisuositukset toimivat. Ruokaan ja palveluun nähden hinta oli kohdallaan, annokset olivat reilun kokoisia. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 17.10.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers

Following (1)